Toppi 7 Paras ilmainen DVD Ripper ohjelmistot

Vaikka Blu-ray on jo yleistymässä tänään. DVD on edelleen hallitseva markkinoilla. Ja DVD Ripper ohjelmisto olisi pakko saada hakemus DVD ystäville. Voit kopioida sisältöä DVD videotiedoston koodaamalla DVD MP4, AVI, Mkv, RUOKAILU, WMV-tai muita videoformaatteja. Repäisi tiedosto voidaan tallentaa tietokoneella tai muulla laitteella, kuten matkapuhelin ja tabletti, edelleen muokkausta, varmuuskopio, jakaminen tai toisto.

Jos sinulla on suuri kokoelma DVD-elokuvia ja musiikkivideoita, haluat purkaa kappaleen tai tehdä täydellinen varmuuskopio niistä. Saatat tarvita DVD Ripper. Ja jos olet aina etsivät ilmaiseksi DVD Ripper, en tiedä mikä on paras. Tässä annamme sinulle Katsaus Top Free DVD Ripper.

Katso myös: Best Free DVD Ripper ohjelmisto Mac

Testasin useita ilmaisia ​​DVD Rippers, se on todella vaikea sanoa, mikä niistä on paras. Ehkä tukee eri ulostulo videoformaatteja, mutta ei voi purkaa suojaa. Ehkä B voi repiä uusin DVD-levyjä. Kuitenkin, se kestää tunteja kopioida DVD. Jopa saada paremman tuloksen, kun käyttö C ja D yhdessä.

Katsotaanpa katsomaan, jotka ovat listassa nyt.

WinX DVD Ripper: Paras Nopein Free DVD Ripper muuntaa ja kopioida DVD MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

winx dvd viiltäjäWinX DVD Ripper on stand-alone ilmainen DVD repeytymisen ohjelmisto Windows-ja Mac. Se voi kopioida DVD eri videoformaatteja kuten MP4, WMV, RUOKAILU, FLV, MPEG, tai DVD iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP tukee videoita nopeasti eteen ilman 3rd-osapuolen codec-paketti.

Se on freeware-ja shareware. Free version avulla voit poistaa kaikki yhteiset DVD kopiosuojauksia, myös CSS salaus, alueen koodi, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, jne.. ja kopioida DVD Video. Vaikka ei tue uusimpia Disney Protected DVD. Jos haluat tehdä, sinun täytyy päivittää Platinum tai käyttää muita ohjelman poistaa kopiosuojaus ensin.

Käsijarru: Open source video transkooderin, tukee lähes missä tahansa muodossa

käsijarruKäsijarru on meidän suosikki video kooderi sen yksinkertainen, helppo käyttää, helppo asentaa, ja voimakas säätämistä vaihtoehtoja saada paras muuntaa laatua seurauksena. Se on avoimen lähdekoodin työkalu muuntaa video-ja DVD lähes missä tahansa muodossa, saatavilla Windowsille, Linux-tai Mac OS X.

Se on täydellinen, mutta vain voi lukea ja muuntamaan ei-suojattuja DVD. Sillä se on laitonta. Joten sinun täytyy käyttää 3rd-osapuolen ohjelmisto poistaa suojaimet ensin, esimerkiksi, AnyDVD on hyvä valinta, sitten lukea ja rip DVD käsijarru.

DVDFab HD Decrypter: Kopioi DVD-ja Blu-ray tyhjä levy tai kiintolevylle, kaksi tyhjää tilaa:

DVDFab hd decrypter
Todella, DVDFab HD Decrypter on osa DVDFab DVD Copy ja Blu-ray Copy. Joten se on enemmän kuin DVD Copy sijaan DVD Ripper. Toimii ilmainen DVD Decrypter, se voi poistaa suojaus ja kopioida DVD / Blu-ray sisältöä mitäänsanomaton levy tai kiintolevylle(Ilmainen versio ei ehkä tue uusimpia salaus suojaa). Sen avulla voit joko kopioida koko levyn tai vain kopioida tärkein elokuva.

Ilmainen versio voi vain tehdä 1:1 kopiointi, ei tue pakata DVD9 osaksi DVD5. Tai sitten täytyy maksaa. Se voi ladata levyn, kansio ja ISO image, ja lähtö sama.

MakeMKV: One-click souliton muuntaa DVD ja Blu-ray MKV

MakeMKVMakeMKV voivat nopeasti ja helposti kopioida DVD-ja Blu-ray-levyjä korkealaatuisia MKV tiedostoja yhdellä napsautuksella. Se voi vain lähtö MKV muodossa ja tukee kaikkia kaupallisia DVD ja Blu-ray-levyjen suojaukset. DVD rippaus tulee aina olemaan ilmainen, mutta Blu-Ray repeytymisen ilmaiseksi vain niin kauan kuin 30 päivää.

MakeMKV muuntaa videoleikkeitä omaan (ja yleensä salattu) levy joukko MKV tiedostot, säilyttäen eniten tietoa, mutta ei muuta sitä millään tavalla. Joten se on todella nopeaa, se voi muuntaa niin nopeasti kuin levyn voi lukea tietoja.

Huomautus: MKV muodossa voi tallentaa useita video / ääniraitoja kaikki meta-tietoja ja säilyttää lukujen. On monia pelaajia, jotka voivat pelata MKV tiedostoja lähes kaikilla alustoilla, saatat kiinnostunut Paras 4 MKV-soittimet Mac OS X.

Format Factory: Rip DVD ja mucis CD lukuisia tiedostomuotoja sopii kannettavaan laitteeseen

Muotoile factoryKuten nimestäkin, Tämä freeware on vahvin sen lukuisia tiedostomuotoja tukeva, mukaan lukien videon video, ääni audio, DVD video, ja myös kuvan mukaan. Se on joustava ja muokattavissa ja voit muuttaa useita ulostulo asetukset, kuten lisäämällä vesileimat, tekstityksiä ja paljon muita vaihtoehtoja.

Format Factory tukee rip suojattuja DVD, mutta minun testi, se voi vain osa niistä. Ehkä se voi tukee vain joitakin vanhoja CSS suojattuja DVD-levyjä.

Format Factory on ilmainen, mutta on niin paljon ärsyttäviä mainoksia sen käyttöliittymä.

Freemake: Tehokas perimmäinen freeware muuntaa videon ja DVD

N9-video-muunninFreemake on tehokas lopullinen ohjelmisto, se ei ole vain video-muunnin, mutta myös DVD Ripper, DVD-asema, Blu-ray Burner, Online MP3 Converter, Diaesitys Maker ja enemmän. Se tukee 200+ syötemuoto ja kykenee muuntamaan videoita kannettaviin laitteisiin, kuten iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Karhunvatukka, jne.. Polttaa videon DVD ja Blu-ray-levylle. Repii online-videoita suoraan URL liitää 50+ sivustoja.

Mutta se ei tue salattuja DVD-levyjä joko. Se kaatuu lähes kaikki minun kaupalliset DVD kuten Thor ja Iron Man 3.

Huomautus: Ja tämä ohjelmisto tarvetta. NET Framework 4.0 Client Profile. Jos sinulla ei ole sitä, Freemake Asennusohjelma asentaa sen tietokoneeseen.

DVD Shrink: Vapaa ratkaisu kutistuu alkuperäisen DVD päälle tallennusvälineet.

DVD ShrinkDVD Shrink on yksi suosituimmista vapaa DVD Rippers, joka tehokkaasti varmuuskopioida DVD-levyjä, , joka on sileä ja kiiltävä käyttöliittymä, jolla on ainutlaatuinen kyky pakata DVD tiedot standardin 4.7-keikka DVD. Se pystyy kopioida DVD kovalevylle videotiedostoja tai ISO image. Sitten voit polttaa lähtö tiedostoja integroimalla Nero tai muita DVD poltto-ohjelmisto.

Se ei ole päivitetty, koska sen julkaistiin vuonna 2006, ja ehkä pysty purkamaan joitakin DVD-levyjä uudempia kopiosuojattua.

Download Page

Nyt kun olet nähnyt alkuun 7 paras ilmainen DVD Rippers. Jotkut heistä eivät tue salattuja DVD. Jotkut ovat loistava kuvanlaatu. Minun testi, jotkut voi poistaa useimmat salauksen, kun taas jotkut eivät. Niin, ehkä käyttää kaksi tai kolme niistä voi käsitellä DVD täydellisesti.

Miten Palauta poistetut viestit Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”I accidentally deleted whole conversation of text messages instead of 2 sanomia. Miten voin palauttaa poistetut viestit? They were not backed up by cloud.” – kysyi ariat89

Everyone may encounter this problem. So the question is, how to retrieve the messages? The answer is, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Ole huoleti, this article will provide you with a solution.

Katso myös: Miten saada takaisin menetetty valokuvia tai videoita Samsung Galaxy S6 / 5/4

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

Miten hakea poistetut viestit Samsung Galaxy

Tarvitaan ohjelma, joka Skannaa puhelimeen ja yrittää saada tiedot takaisin. On olemassa useita tämäntyyppisiä ohjelmia, kuten Dr.Fone Android, Aiseesoft, jne.. Joten sinun tarvitsee vain valita niistä yksi ja seuraa ohjeita. Täällä käytämme Dr.Fone Android esimerkkinä.

1. Lataa Android Data Recovery ohjelma täällä, tai sen sivustolta.
2. Juuri puhelimen. (Katso myös: Miten root Galaxy-S5)
3. Mahdollistaa USB Debugging puhelimeen.
4. Asenna ohjelma ja suorita se, Kytke sitten Samsung Galaxy S5 tietokoneeseen. Ohjelma aloittaa yhteyden laitteen ja tietokoneen. App nimeltä MobileGo asennetaan automaattisesti puhelimeesi varmistaa yhteyden ja hyödyntämistä prosessien. Ja älä aloita mitään muita Android-hallinto-ohjelmistot tämän prosessin aikana.
galaxy yhteyden tietokoneeseen
5. Valitse Etsi tietotyyppejä: Yhteystiedot, SMS, Puheluntiedot, WhatsApp viestit & Liitteet, Kuvat, Videoita, Audio-, tai jokin muu tiedostoja. Tarkista ne ja klikkaa Next jatkaaksesi.
Valitse tietotyyppi
6. Valitse varastointi tilassa: Poistetut tiedostot tai skannata etsiä kaikki tiedostot. Paina Seuraava.
Valitse tarkistustilan
7. Napsauta Käynnistä-painiketta aloittaa skannauksen.
8. Odota hetki, kunnes prosessi on valmis. Ohjelma antaa skannatut tiedot luettelot. Valitse tiedot, jotka on perittävä takaisin ja valitse Palauta. Voit valita polku tietokoneessa tallenna talteen tiedot HTML-tai TXT-tiedoston.
Huomautus: Poistetaan niistä tulee oranssi ja nykyisten musta. Voit erottaa niitä käyttämällä yllä olevaa painiketta: Näyttää vain poistetut kohteet.
Palauta poistetut tiedot

Miten saada takaisin menetetty valokuvia tai videoita Samsung Galaxy S6 / 5/4

Kuten tiedämme, Samsung Galaxy S -sarjan on mukava kamera ja korkean resoluution näyttö. Voit ottaa erittäin laadukkaita videoita & valokuvia noin itse, jakaa ystävien ja perheiden, joka on todella siistiä.

Kuitenkin, on edelleen riski menettää kuvia ja videoita milloin tahansa, koska vahingossa poistetaan tai tietojen virhe. Sinun pitäisi muodostaa hyvä tapa säännöllisesti varmuuskopioita. Niin sinun ei paniikkiin, kun menettää jotain tärkeää. Vaikka sinulla ei ole varmuuskopio, sinulla on vielä mahdollisuus toipua kuvia tai videoita käyttämällä Android Data Recovery.

Dr.Fone Android on turvallinen & helppo käyttää Android tietojen elvytysohjelma ja voi auttaa sinua hakea tietoja kuten valokuvia, videot, yhteystiedot, tekstiviestejä, asiakirjoja, musiikki & arkistoja jne.. model after sinun Galaxy S6/5/4.

Valmistelut

1. Lataa Android tietojen hyödyntämistä ja asenna se. (Windows-versio ja Mac-versio)

2. Root Android-puhelinta. (Katso myös: Miten root Android-laitteet.)

P.S. Älä päivitä Android 6.0, koska on vaikea juurruttaa.

Voit palauttaa tietoja Galaxy S6/5/4

Vaihe 1, Galaxy S6/5/4 yhteyden PC
Käynnistäminen Dr.Fone for Android, saat varsinaisen ikkunan alla. Liitä Galaxy tietokoneeseen USB-kaapelilla.

connect Galaxy S4 to computer

Vaihe 2, Ota USB-testaus (Valinnainen)
Jos olet ottanut USB-testaus oman Galaxy S ennen, voit ohittaa tämän vaiheen, muuten näet ikkunan alla. Noudata yksityiskohtaisen ilmaisun ikkunassa asettaa sen nyt: Astua “Asetukset” > Naksahdus “Tietoja puhelimesta” > Hana “Rakenna numero” varten 7 kertaa, kunnes saada huomautuksen “Olet alle kehittäjätilassa” tai “Kehittäjien tila on otettu käyttöön” > Takaisin “Asetukset” > Naksahdus “Kehittäjävaihtoehdot” > Tarkistaa “USB-testaus”.

Lisätietoja, voit lukea tämän postitse: Miten Ota USB-testaus oman Android-laitteet.

enable usb debugging

Vaihe 3, Alkaa skannata tiedot laitteen
Jälkeen käytössä USB-testaus, ohjelma tunnistaa laitteen automaattisesti. Napsauta sitten “Alku” analysoida tietoja laitteen. Huomaa, että sinun olisi parempi pitää akun yli 20% ennen skannausta.

scanning-lost-data

Huomautus: Jos laitteessa ei ole juurtunut ennen, ohjelma alkaa skannata suoraan analyysin jälkeen. Tai sinun täytyy sallia ohjelman Superuser luvan näytön puhelimen. Klikkaa “Sallia” kun viesti ponnahtaa ulos laitteen näyttöä. Sitten takaisin tietokoneeseen, ja valitse “Alku” ohjelman näytön tarkista laite.

allow superuser authorization

Huomautus: Älä irrota laitteen tarkistuksen aikana, tai skannaus ei onnistu. Jos ohjelma ei käynnisty scan pitkään, Yritä uudelleen. Ja joidenkin laitteiden läsnä “Sallia” painiketta useita kertoja. Klikkaa sitä kunnes se ei näy uudelleen tai ohjelman aloittaa skannauksen.

do not disconnect device

Vaihe 4, Esikatselu ja takaisin
Skannaus veisi aikaa. Sitten voit esikatsella kaikki kerrytettävissä tiedot löytyvät skannauksen tulos järjestetty luokittain. Merkitse vastaavat haluat ja klikkaa “Toipua” tallentaa ne tietokoneeseen.

preview and recover

Huomautus: Poistetaan yhteystiedot, tekstiviestejä, ja muut muuten näkyvät myös tulos, ja poistetut tekstiviestit ja yhteystiedot näkyvät punaisina. Voit erotella väri.

Miten palauttaa poistetut muistiinpanoja iPhone

Otin muistiinpanoja luokassani käyttämällä app iPhonessa, mutta viikkoa myöhemmin, kun menin takaisin muistiinpanoja se on poistettu ja menneet. Tiedän, että se oli minun puhelimeen, koska katsoin sen jälkeen luokan. Onko mitään keinoa saada sitä takaisin? Olen tarkistanut minun icloud mutta ei ollut mitään siellä.

Ehkä olet tavannut samantapainen kysymys ennen. Kun haluat löytää joitakin tärkeitä huomautuksia olet maksanut puhelimen, mutta he ovat vain menneet. Haluat saada ne takaisin, mutta eivät tiedä miten. Hyvin, Tämä artikkeli kertoo, mitä tehdä, kun löydät muistiinpanot menettänyt.

3 Tapoja Elpyä eksynyt tai poistaa huomautuksia iPhone

Esittelemme kolme tapaa eri tilanteissa. Valitse oikea itse. Jos olet varmuuskopioinut puhelimen ennen, Kokeile entinen menetelmistä. Tai ehkä kokeilla 3rd-osapuolen ohjelmistoja, joka ei ole ilmainen. Mutta huomaa, että jos et ole varma koskaan varmuuskopioinut puhelimen, Kolmas menetelmä parempi kokeilla ensin. Koska palauttaminen iTunesista tai iCloud backup saattaa korvata tietoja puhelimeen.

1. ICloud Backup palauttaa
2. Palauttaa iTunes varmuuskopiointi
3. Skannaus iPhone ja yrittää hakea kadonneet muistiinpanoja

Menetelmä 1: ICloud Backup palauttaa

1. Poistaa iPhone, Napauta Asetukset > Yleinen > Asettaa uudelleen > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Saatat joutua syöttämään salasana ja Apple ID-salasanasi ennen tyhjentämistä kaiken sisällön ja asetusten. Miksi teen sen? Koska ainoa keino palauttaa iCloud-varmuuskopiointi on Setup Assistant. Päästä käyttöönottoapuria laitteen olet jo ottanut käyttöön, sinun täytyy poistaa kaikki iPhonen sisältöä ja aseta se uudelleen.
2. Kytke laitteeseen virta. Sinun pitäisi nähdä Hello näyttö.
3. Noudata iOS-käyttöönottoapurin. Wi-Fi-verkkoon, ja toimet, kunnes näet Asenna laite-näyttö.
4. Napauta Palauta iCloud Backup. Kirjaudu iCloud.
5. Valitse varmuuskopio. Katso päiväys ja koko kunkin ja valita tärkeimmät. Kun olet valinnut varmuuskopio, alkaa.
6. Jos olet ostanut iTunes tai App Store-sisältöä useita Apple-tunnus, sinua pyydetään kirjautumaan jokaisen. Jos et muista salasanaa, Napauta Ohita tämä vaihe ja anna se myöhemmin.
7. Pysy yhteydessä. Jos katkaiset pysäköinti, ennen kuin prosessi on valmis, palautus keskeytyy, kunnes muodostat. Antaa prosessi aikaa lopettaa. Varmuuskopiosta palauttaminen voi kestää jonkin aikaa, riippuen koosta varmuuskopiointi ja verkon nopeus.

Puhelimen määrittäminen

Menetelmä 2: Palauttaa iTunes varmuuskopiointi

1. Kytke laite tietokoneeseen, johon tallensit varmuuskopioimasi.
2. Avaa iTunes. Jos iTunes ilmoittaa, on iOS: n päivityksellä, Hae uusin versio.
3. Mene File > Laitteet > Palauta varmuuskopiosta. Jos käytät Windows näe Tiedosto-valikko, Paina Alt-näppäintä.
4. Katso päiväys ja koko kunkin varmuuskopioinnin ja valita tärkeimmät.
5. Napsauta Palauta ja odottaa prosessin valmistumista. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Menetelmä 3: Skannaus iPhone ja yrittää hakea kadonneet muistiinpanoja

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. There are many this kind of software on the market now, here we use Dr.Fone for example.
1. Download the program täällä. Or go to the virallisilla verkkosivuilla.
2. Install it.
3. Sinun pitäisi asentaa iTunesin uusin versio. Koska ohjelma soittaa osittainen funktio iTunes. Mutta sinun ei tarvitse käyttää niitä samaan aikaan, ja se on parasta poistaa automaattinen synkronointi iTunes. (Käynnistä iTunes > Muokata > Asetukset > Laitteet, tarkistaa “Estä iPodeja, iPhone, ja iPadeja synkronoimasta automaattisesti”.)
3. Kytke iPhone tietokoneeseen ja suorita Dr.Fone. Oletuksena, se tunnistaa iOS-laitteen automaattisesti ja näyttää ikkunan “Toipua iOS Device”.
palauttaa iphone muistiinpanoja-01
4. Klikkaa “Aloita Scan” painiketta aloittaaksesi iPhone poistetut tai kadonneet muistiinpanot. Skannaus voi kestää muutaman minuutin. Jos näet, että tiedot etsit on siellä, Voit sitten “Tauko” Voit pysäyttää prosessi.
palauttaa iphone muistiinpanoja-01
5. Kun skannaus valmis, näet kartoittaa tulos. Luokat näkyvät tiedot puuttuvat sekä olemassa. Voit pyyhkäistä vaihtoehto “Only display the deleted items” on. Napsauttamalla tiedostotyypin vasemmalla, Voit esikatsella poistetut toteaa. Ja on etsiä lyödä alkuun oikeassa, jossa voit etsiä tiettyä tiedostoa kirjoittamalla avainsanan.
palauttaa iphone muistiinpanoja-01
6. Kun löydät tietoja tarvitset, kohtuullinen ruudullinen lyödä ja humauttaa “Palauttaa tietokoneeseen” nappi. Tekstiviestien, iMessage, yhteystiedot, ja toteaa, Voit valita “Palauttaa tietokoneeseen” tai “Palauttaa laitteeseen”.

Thats kaikki kolme tapaa noutaa kadonneet muistiinpanot. Toivomme, että tämä auttaa sinua. Huomaa, että jos löydät joitakin tärkeitä tietoja on menetetty, Älä hermostu, mutta löytämiseksi..

Miten siirtää sisällön vanha iPhone uusi iPhone

Saat uuden iPhone? Haluatko siirtää kaikki sisältö vanha iPhone uusi? Kun haluat tehdä, ensimmäinen ajatus on varmasti käytössä, iTunes tai iCloud, Mikä on virallinen menetelmä. Ja tässä artikkelissa näytän sinulle helppo tapa siirtää tiedot vanha iPhone uusi iPhone.

1. Tietojen siirtäminen uusi iPhone iCloudilla
2. Tietojen siirtäminen uuteen iPhone iTunesin
3. Kokeile joitakin keinoja jotta kuljetus aineisto jotta veres iPhone

ICloudin käyttöön

Varmuuskopioi nykyinen iPhone iCloudilla

1. Liitä vanha iPhone Wi-Fi Internet. Napauta sitten asetukset > iCloud > Backup.
2. Varmista, että varmuuskopio on, mitä iCloudilla.
3. Napauta takaisin nyt. Pysy yhteydessä langattoman internetyhteyden aikana.
4. Kunnes se on valmis, näet varmuuskopioinnin päivämäärän ja koon asetukset > iCloud > Storage > Manage Storage. Oppia, mitä iCloud varmuuskopioi.

icloud_backup

Siirtää iCloud backup uusi iPhone

1. Päälle iPhonen. Näyttöön tulee "Hello"-näyttö.
Huomautus: Jos olet määrittänyt asetukset uusi iPhone jo, Ota Napauta Asetukset > Yleinen > Asettaa uudelleen > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Sinun iPhone käynnistyy uudelleen ja näyttöön tulee "Hello"-näyttö.
2. Pyyhkäise nämä vaiheet, kunnes näet Wi-Fi-ikkunassa. Tehdä iPhonen Wi-Fi-verkkoon.
3. Seuraa ohjeita, kunnes näet Apps & Näyttö, sitten hana palauttaa iCloud Backup > Seuraava. Sinua pyydetään antamaan Apple ID ja salasana.
4. Valitse juuri tekemäsi varmuuskopio. Pidä yhteyttä Wi-Fi ja odota loppuun palautus. It will take you some time, riippuu koosta varmuuskopiotiedosto ja verkon nopeus.

Puhelimen määrittäminen

ITunesilla

Tee varmuuskopio vanhan iPhone iTunesin

1. Nykyinen iPhone tietokoneeseen.
2. Avaa iTunes ja varmista, että sinulla on uusin versio.
3. Valitse laite ja valitse tiedosto >Laitteet > Siirtää ostoksia tallentaa iTunes Storesta tai App Storesta lataamasi sisältö. Odota, kunnes prosessi on valmis.
4. Valitse Varmuuskopioi nyt ja odota hetki, kunnes prosessi on valmis. Näet varmuuskopio iTunes-asetuksista > Laitteet.

varmuuskopiointi iphone ipad ipod

Siirtää iTunesin varmuuskopio uusi iPhone

1. Uusi iPhone päälle ja liitä tietokoneeseen, johon tallennettu iTunes taaksepäin.
2. Noudata ohjeita, kunnes näet Wi-Fi-ikkunassa. Napauta Yhdistä iTunesiin.
3. Ohjeiden mukaan, kunnes näet Apps & Näyttö, Napauta Palauta iTunes varmuuskopiointi > Seuraava.
4. Kirjoita Apple-Tunnuksesi ja salasanasi.
5. Valitse varmuuskopio teit ja odota prosessi päättyy. Jos varmuuskopiosi on salattu, sinua pyydetään antamaan salasana.
6. Synkronoida sisältöä, joka ei ollut varmuuskopio iPhone iTunesin.

Puhelimen määrittäminen

Muita tapoja siirtää tietoja uusi iPhone

Paitsi iTunes ja iCloud, voimme siirtää tietosi muiden työkalujen avulla.

1. MobileTrans

MobileTrans on helppoa käyttää tietojen siirto työkalu. Se siirtää kaikki laitteesta toiseen laitteeseen yhdellä napsautuksella. Ja se tukee Android, IOS, Windows Mobile ja jopa BlackBerry. Joten jos haluat vain saada uuden älypuhelimen, ja tämä työkalu voi auttaa sinua siirtää yhteystiedot, tekstiviestejä, puhelulokit, kalenteri, kuvat, videot, musiikkia ja ohjelmia vanhasta puhelimesta uuteen.

mobiletran-yleiskatsaus

2. AnyTrans

AnyTrans on IOS sisällönhallinta ohjelma, joka voidaan siirtää sisältöä IOS-laitteidesi välillä. Se tukee kaikenlaisia tietoja: yhteystiedot, kuvat, musiikki, Viestien, muistiinpanoja, kalenteri, jopa mukautettuja asetuksia, kuten taustakuva, iCloud-tilisi, äänet, sovellukset, jopa ohjelmatiedot ja pelien, jne..

anytrans-yleiskatsaus

Miten Root Google Nexus 5 yhdellä napsautuksella

Yhteys 5 (Hammerhead) on Android älypuhelin valmistaja LG. Se on yksi Googlen Nexus linja lippulaiva laitteiden ja toiminut käynnistää laitteen Android 4.4 KitKat. Niin, se aina ajan tasalla uusimman version Android.

Juurtuvat Nexus 5 on yksi kuumimpia Internetissä (Joten ei vilkkuu mukautetun ROM se). Useiden juurtuvat tapoja, Kingo Android Root on hyvä valinta.

Valmistelut

1. Ilmainen lataus yhden osoituksen Android Root työkalu.
2. Varmista, että puhelin on kytketty päälle ja vähintään 30% akun taso.
3. USB-kaapeli.
4. Ota USB Debugging laitteeseen.
5. Älä päivitä Android 6.

Vaiheet juurruttaa Nexus 5

Vaihe 1: Käynnistää Android Root työkalu.

Näet ikkuna kuin alla.

root-nexus5-1

Vaihe 2: Connect Nexus 5 tietokoneeseen USB-kaapelin kautta.

Tämä vie vähän aikaa. Ohjelmisto asennetaan mobiili ohjaimen automaattisesti.

Vaihe 3: Ota USB-testaus-tila puhelimessa.

Jos olet tehnyt tätä ennen, ohita tämä vaihe ja siirry. Jos ei, Lue tämä opetusohjelma: Kuinka jotta USB-testaus-tila Android.

Vaihe 4: Lue ilmoitukset huolellisesti.

Lue se huolellisesti ja varmista, että tiedät mitä olet tekemässä.

root-nexus5-2

Vaihe 5: Klikkaa juuri aloittaa juurtuvat.

Se kestää muutaman minuutin juurruttaa Nexus 5. Kun olet aloittanut, se ponnahtaa ylös ja kysyy, haluatko jatkaa. Juurtuvat mitätöi takuun ja mahdollisesti tiili puhelimen(Onko mitään riskejä juurruttaa puhelimeen?). Naksahdus Kunnossa jos olet varma, mitä tapahtuu.

root-nexus5-3

Vaihe 6: Root Onnistui! Valitse Valmis ja odota reboot.

Laite nyt onnistuneesti juurtunut. Naksahdus Viimeistely uudestisyntynyt se tehdä vakaa. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen, näet SuperSU kuvaketta laitteen, joka on merkki onnistuneen juuren.

root-nexus5-4

How to Retrieve Deleted Text Messages from an iPhone

Tekstiviestit eivät todellisuudessa saa poistaa

Apple iOS myymälöissä jokainen tekstiviesti Oletko koskaan tehnyt iPhonessa vaikka olet poistanut. Kun käytät Spotlight-haun löytää jotain ja ehkä huomaat, että jotain tekstiä keskustelut teit kuukautta sitten, joka poistettiin itse, vielä näy!

Apple asiakastuki vahvisti, että ja kertoi minulle ainoa tapa pysyvästi poistaa kaikki tekstiviestit ja sähköpostit , on tehdä master reset, tai palauttaa tehdasasetukset iTunesissa. Tämä menetelmä pyyhkii kaikki tiedot puhelimesta. Yhteystietosi, sovellukset, ja asetukset poistetaan myös.

Niin, jos olet poistanut tekstiviestejä vahingossa. Lost them due to jailbreak, or upgrading to the latest iOS. Sinulla on vielä mahdollisuus hakea ne. Täällä näytämme 5 menetelmiä hakea tekstiviestejä voit poistaa iPhone.


5 methods to retrieve deleted text messages from iPhone

Here we introduce 5 ways to recover the lost text messages from iPhone. Valitse yksi, joka sopii nykyinen tilanne. Saatamme tarvita iTunesin ja iCloud varmuuskopiointi aikana toipuminen.

 1. Retrieve deleted text messages directly from the iPhone
 2. Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor
 3. Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software
 4. Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Vapaa)
 5. Restore lost messages from iTunes backup (Vapaa)

Menetelmä 1: Retrieve deleted text messages directly from the iPhone

This method is applicable to the case of people lost their text messages while have no backup. It is suitable for all iPhone generation, including iPhone 6 ja 6 Plus.

We will need a 3rd-party iPhone Data Recovery tool to help us, which can directly scan the phone and find the deleted content, then put them back to your iPhone or save on the computer.

Ensimmäinen, download iPhone Data Recovery software and install it. There has both Windows and Mac version. Sitten ohjeiden.

Vaihe 1: Connect your iPhone to the computer and run the iPhone data recovery tool.
Connect your iPhone to the computer and do not pull it down during the recover process. Then open the program, you will see the main interface as below.

viestien palauttaminen iPhone

Vaihe 2: Start the scan process in order to find the lost messages
After you click the “Aloita Scan” nappi, the program will begin to scan your phone and try to find all the data on your device, including those deleted.

Vaihe 3: Esikatselu ja palauttaa poistetut tekstiviestit iPhone
Skannauksen jälkeen, kaikki löydetyt tiedot näkyvät luokkiin, you can preview the messages. The deleted ones are in orange. Tick those you need and click “Toipua” nappi. The program will ask you if you want to save them on your device or to the computer.

viestien palauttaminen iPhone


Menetelmä 2: Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iCloud. You can extract the iCloud backup file and get the messages. Even you don’t have your iPhone around, you can still export the text messages out to the computer.

Tietenkin, you should download the iPhone Backup Extractor software ensimmäinen.

Vaihe 1: Choose the recovery mode and connect to your iCloud account
Run the program and choose the recovery mode of “Recover from iCloud Backup Files”, then login to your iCloud account. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

Vaihe 2: Download your iCloud backup and analysis
After you logged into iCloud, the program will show you all iCloud backups. Choose the latest one and click “Lataa”, then tick the type of files you would like to download, click “Seuraava” to continue. When you click “Aloita Scan” nappi, the program will download the backup file and analysis it.

ote iCloud Valokuvat

Vaihe 3: Esikatselu ja palauttaa tekstiviestit haluamasi iCloud varmuuskopiointi
Waiting for the scan is complete. You can preview all messages in your iCloud backup. Tarkista ne ja rasti ne tarvitset. Napsauta sitten “Toipua” button to save them on your computer. The software will prompt whether you want to restore those messages to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

viestien palauttaminen iPhone


Menetelmä 3: Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software

This method is very similar to Method 2; the difference between them is that this method is use iTunes backup. We know, the iTunes will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. So this gives us a possibility to recover the data.

You should download the software first just like before.

Vaihe 1: Choose the iTunes recovery mode
Run the software and choose the recovery mode “Recover from iTunes Backup File”. It will detect and list all iTunes backups on your computer. Choose the most recent one and hit “Aloita Scan”.

viestien palauttaminen iPhone

Vaihe 2: Preview and recover previous data
After a while, all data in the iTunes backup file would be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing messages on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. Pick those text you want and click the “Toipua” nappi. The messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

viestien palauttaminen iPhone


Menetelmä 4: Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Vapaa)

Jos olet tukena iPhonen iCloud, voit restore your iPhone text messages from the backup (iCloud varmuuskopiointi voi olla paras varmuuskopio olet se voi varmuuskopioida laitteen automaattisesti Wi-Fi joka päivä, kun se on päällä, kiinni, ja kytketty virtalähteeseen. Saada tarkemmat tiedot mitä iCloud varmuuskopioi).

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 tai uudempi. But you should know that, this will erase the current content and settings on your iPhone first and then copy the old data. It means if you have some new messages after you accidentally lost SMS, then you may lost the new texts.

Palauta iphone iCloud varmuuskopiosta

1. On your iPhone, go to Settings > Yleinen > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 laite: Valitse Asetukset > iCloud > Storage > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 laite: Valitse Asetukset > iCloud > Storage & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Valitse Asetukset > Yleinen > Asettaa uudelleen, then tap “Erase all content and settings”.

4. In the Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.

5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.


Menetelmä 5: Restore lost messages from iTunes backup (Vapaa)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will back up your phone every time you synched your iPhone with iTunes. You can easily retrieve the messages with those backups.

Palauta iphone iTunesin varmuuskopiosta

1. Liitä iPhone tietokoneeseen, jossa on varmuuskopio tiedoston.
2. Run the iTunes. Varmista, että se on iTunesin uusin versio.
3. Jälkeen iTunes tunnustettu iPhoneen, osoita Palauta varmuuskopio-painiketta, or choose File > Laitteet > Palauta Takaisin ylös. Jos käytät iTunes 10.7 tai aikaisemmin, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

But its disadvantage is the same as Method 4, You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your current data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.

And there is no ways to preview the contents in the backup, myös voi vain saada takaisin osa niistä. Niin ehdotan käyttää iPhone Data Recovery.

Liittyvä: Miten saada takaisin menetetty kuvia iPhone.

Miten Palauta poistetut valokuvat iPhone

Q: Olen viime aikoina saanut iPhone 4 ja ollut onnellisesti katkaiseva pois. Kuitenkin, Poistan kuorma kuvaajalta virhe, että ei halunnut poistaa. En ole mitään varmuuskopioita iTunesin kautta eikä Photostream tai jotain sellaista. Joten mitä voin tehdä, jotta saan kuvia takaisin.

JohnJackRice

Q: I just synced over 2,000 photos from my camera roll on my iPhone 5S (käynnissä iOS 8) to iPhoto on MacBook Pro Snow Leopard. When the prompt asked to delete photos on phone, I clicked yes. The application wasn’t working after a while so I force quit. When I launch iPhoto again, the photos were not there and half the photos on my camera roll were gone. When I try to sync iPhoto with my iPhone, it says 0 kuvat. How do I recover them?

h1kk1chan


Photos are not actually deleted

After you deleted photos on your iPhone, they are not gone, just you can’t see them. They are still be somewhere on the phone. And Apple doesn’t want people to access the data of deleted pictures. So we need a third party iPhone Data Recovery työkalu.

Liittyvä:
Miten hakea tekstiviestejä iPhone
Miten saada takaisin menetetty yhteystietoja iPhoneen

Your Attention Ilmoitamme!
Before we start to recover the data, you should notice these:

 1. Aseta iPhone lennon tila ja älä käytä sitä kunnes olet löytänyt kuvia;
 2. Älä synkronoida iPhonen iTunesin kanssa, iCloud tai muun kolmannen osapuolen työkaluja, välttäen "Poistetut kuvat" korvautuvat uusilla tiedoilla.

6 menetelmiä palauttaa poistetut valokuvia iPhone

Here we introduce 6 ways to recover the lost or deleted photos from iPhone. Lue ne ja valittava se, joka voi olla sopiva nykyinen tilanne. Aikana toipuminen, saatamme tarvita iTunes tai iCloud-varmuuskopio.

 1. Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software
 2. Extract photos from iTune backup with iPhone Photo Recovery tool
 3. Recover deleted photos directly on the iPhone
 4. Retrieve deleted photos directly from iCloud (Vapaa)
 5. Restore lost photos from iTunes backup (Vapaa)
 6. Palauta poistetut kuvat iPhonen iOS 8 (Vapaa)

Menetelmä 1: Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software

This method is applicable to the case of people lost their photos but have an iCloud backup. Especially for those who lost their iPhone but want to get the photos back. It is suitable for all iPhone generation that running iOS 5 tai uudempi, including the latest iPhone 6 ja 6 Plus.

Please download and install the iPhone backup extractor software before following the steps.

Vaihe 1: Choose the recovery mode and Sign in your iCloud

After installed the iPhone Photo Recovery, ota ohjelman ajamista ja valitse elpyminen tila “Recover from iCloud Backup Files”, sitten syötä Apple ID ja salasana kirjautuaksesi. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

ote iCloud Valokuvat

Vaihe 2: Download and analysis your iCloud backup

When you logged into iCloud, the program will list all iCloud backup files in your account. Choose the most recent one and click Lataa, and then choose the type of files you would like to download, click Seuraava to continue. Sen jälkeen, voit skannata iCloud sisältö. Klikkaa Aloita Scan button to begin. It will take you some time, odota kunnes skannaus valmis.

ote iCloud Valokuvat

Vaihe 3: Preview and recover the photos you want from the iCloud backup

The scanning will last a few minutes. Once stops, voit esikatsella kaikki tiedot oman iCloud varmuuskopio, like contacts, Viestien, kuvat, notes and more. Tarkista ne ja rasti ne tarvitset. Napsauta sitten Toipua button to save them on your computer. Ohjelma pyytää, haluatko laittaa talteen yhteystiedot, muistiinpanoja ja viestejä takaisin iPhoneen, jos se on liitetty tietokoneeseen elvytyksen aikana.

ote iCloud Valokuvat


Menetelmä 2: Extract photos from iTunes backup with iPhone Photo Recovery tool

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iTunes. If you have lost your photos, don’t have your iPhone around. Or your phone was stolen. You want the photos back. So please look at here, we will introduce how to extract the iTunes backup file and found the photos you want. First download the iPhone Photo Recovery tool. It has Windows version and Mac version, please make sure download the right one.

Vaihe 1: Choose your iTunes backup and extract it

Run the program and switch to the mode of “Toipua iTunes Backup File”. Then all your iTunes backup on your computer will be found and listed. Select the one you want and click “Aloita Scan” to extract it.

ote kuvia iTunes taaksepäin

Vaihe 2: Preview and recover previous data

After a while, all data in the backup file will be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing items on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. You can preview them and tick those photos you want. Napsauta sitten “Toipua” nappi. The contacts, notes and messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

ote kuvia iTunes taaksepäin


Menetelmä 3: Direct scan and recover deleted photos on the iPhone

This method only applies to iPhone 4 ja iPhone 3GS. If you don’t have iCloud backup or iTunes backup of your iPhone, or your backups are out of date, then the last method is to using iPhone Data Recovery software to scan the iPhone directly and try to find them. Please download and install the software first.

Vaihe 1: Liitä iPhone tietokoneeseen ja käynnistä ohjelma

Connect your iPhone 4/3GS to the computer, ja aja ohjelma. You’ll see the main window as below. Switch to the “Advanced Mode” through the button at the lower-right corner.

iphone valokuva takaisin saaminen

You will be asked to follow the 3-step introduction to enter device scanning mode. The program will ask you to download a plugin before entering the iPhone device scanning mode.

iphone valokuva takaisin saaminen

Vaihe 2: Aloita skannaus prosessi etsivät menetetty kuvia

After you click the “Alku” nappi, and follow the steps to enter the device scanning mode. The program will analysis your iPhone for the lost data.

iphone valokuva takaisin saaminen

Vaihe 3: Esikatsella ja palauttaa poistetut kuvat iPhone

Skannauksen jälkeen, kaikki löydetyt tiedot näkyvät luokkiin, voit esikatsella kuvaajalta valita Kameran rulla tai Photo Stream. Tick those you want to get back and click “Toipua” tallentaa ne tietokoneeseen.

iphone valokuva takaisin saaminen

Huomautus: Kuvat löytyy täältä sisältää poistettu ja myös nykyisten vielä iPhonessa. Jos haluat vain nähdä poistetut kuvat, liu'uta painiketta yläreunan erotella: “Only display the deleted items.”


Menetelmä 4: Retrieve deleted photos directly from iCloud (Vapaa)

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 tai uudempi. If you lost photos just after backed up with iCloud. You can restore from iCloud backup directly.

Esimerkiksi, you just deleted some photos by accident, but you have backed up the iPhone with iCloud yesterday and didn’t take any photo after that. Then you can restore those photos from the backup directly. Or You got your iPhone stolen, but want to get your photos back. If you have other iOS device like iPad, you can login your iCloud account on it, and restore the photos from the iCloud backup. The photos would be downloaded to your iPad. Here are the steps.

1. IOS-laitteen, go to Settings > Yleinen > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 laite: Valitse Asetukset > iCloud > Storage > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 laite: Valitse Asetukset > iCloud > Storage & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Valitse Asetukset > Yleinen > Asettaa uudelleen, then tap “Erase all content and settings”.

poistaa kaiken sisällön ja asetukset

4. In the Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.
5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.

Palauta iphone iCloud varmuuskopiosta

Huomautus: Before the restore from iCloud backup, you’ll have to erase all the content and settings from your iPhone. You may lose your new data and settings.


Menetelmä 5: Restore lost photos from iTunes backup (Vapaa)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. You can easily retrieve the photos with those backups.

1. Liitä iPhone tietokoneeseen, jossa on varmuuskopio tiedoston.
2. Run the iTunes. Varmista, että se on iTunesin uusin versio.
3. Jälkeen iTunes tunnustettu iPhoneen, osoita Palauta varmuuskopio-painiketta, or choose File > Laitteet > Palauta Takaisin ylös. Jos käytät iTunes 10.7 tai aikaisemmin, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

Palauta iphone iTunesin varmuuskopiosta

Huomautus:
1. You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your new data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.
2. Ei ole keinoja esikatsella sisältöä varmuuskopiointi, and you can’t choose to recover part of them. This is the point that I think iPhone Backup Extractor does better than iTunes.


Menetelmä 6: Palauta poistetut kuvat iPhonen iOS 8 (Vapaa)

Uusin iOS 8 has a new function on Photo app. You may found there are two new folders named “Recently Added” ja “Recently Deleted” under Albums. Kuten nimestä voi päätellä, the photos you just got is in the “Recently Added” folder while the other folder “Recently Deleted” temporarily keeps the photos you have recently deleted. Niin, jos olet juuri poistanut valokuvia tai kuvia vahingossa, voit helposti palauttaa ne. Tap into the “Recently Deleted” folder and choose the one you need. Kosketa sitten “Toipua”. The photos would be moved to its original place.

palauttaa poistetut kuvat iOS 8

Miten Palauta poistetut kuvat Android-laitteella

Jos olet poistanut valokuvia vahingossa tai pyyhkiä laitteen vilkkua uusi ROM. Sitten sinun täytyy lukea tämä askel-askeleelta opas oppia palauttaa kadonneet valokuvia Android. Näytämme, miten helppoa se on. Sinun tarvitsee vain liikkua nopeasti.

Miksi voit saada valokuvia takaisin

Kun poistat kuvia, videot, musiikkia tai muuta sisältöä, niitä ei todellisuudessa poisteta. He vain tulee näkymätön. Ne ovat edelleen Androidin varastointi. Joten kun olet löytänyt poistanut joitakin tärkeitä kuvia vahingossa, toimikaa nopeasti mahdollisimman pian. Nopeammin toimit, todennäköisemmin olet palauttaa poistetut kuvat.

Huomautus: Katkaise Wi-Fi ja datayhteys olisi parempi.

Kuinka palauttaa poistetut kuvat Android

WARN: RECOVERY prosessi edellyttää pääkäyttäjän puhelimeen, JOIDEN vaid TAKUU.

1. Lataa ja asenna Android File Recovery työkalu kehotti Dr.Fone Android tietokoneeseen.

2. Yhdistä puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla. Sinun pitää mahdollistaa USB-testaus puhelimeen tämän prosessin. Sovellus nimeltään Mobilego asennetaan puhelimeen.

Huomautus: Älä suorita mitään muita Android-hallinto-ohjelmisto aikana toipuminen.

Liitä puhelin tietokoneeseen

3. Valitse tyypit tiedosto, jonka haluat palauttaa: Yhteystiedot, Viestit, Puheluntiedot, WhatsApp Viestit & Liitteet, Kuvat, Audio-, Video ja asiakirjat. Napsauta sitten Seuraava.

valita tiedoston

4. Valitse skannata poistettuja tiedostoja tai kaikki tiedostot. Vain skannaus poistetut tiedostot vie vähemmän aikaa. Naksahdus Seuraava.

tilassa

5. Ohjelma ilmoittaa, että se automaattisesti kitkeä puhelimen ja palata juurtumattomilla tila talteenoton jälkeen. Naksahdus Alku.

6. Dr.Fone analysoi puhelimen ja käynnistä se. Ja sinun pitäisi antaa Superuser lupaa, kun ohjeita puhelimesi.

7. Elpyminen työkalu tarkistaa puhelimen ja listata tulokset. Voit esikatsella ja valita ne sisältö, jonka haluat palauttaa tarkistamalla laatikot niiden edessä. Napsauta sitten Toipua. Ohjelma kysyy mihin tallentaa talteen valokuvia tietokoneella. Odota, kunnes prosessi viimeistely.

Miten varmuuskopioida valokuvia Android

Voit varmuuskopioida laitteen valokuvat ja videot Google Valokuvat kirjaston käynnistämällä automaattinen varmuuskopiointi Asetukset-valikosta. Tämä voi sisältää kuvia otat puhelimen kameralla, Valokuvat Lataa laitteeseesi, ja valokuvat tallennetaan sovellukset.

Huomautus: Nämä kuvat ovat yksityisiä, ellei päätät jakaa ne.

Vaiheet ottaa Auto Backup

 1. Oman Android-puhelinta, hana Google Asetukset App.
 2. Hana Automaattinen varmuuskopiointi
 3. Kytkin toggle Päällä.

Automaattisen varmuuskopioinnin

Miten Palauta poistetut tekstiviestejä Android-puhelinta

Jos olet poistanut joitakin hyvin tärkeitä viestejä, kun tyhjentää SMS laatikko. Sinun on toimittava nopeasti. Koska tyhjentää SMS laatikko ei oikeastaan ​​poistaa viestit, se vain piilottaa sen välitön näkymä. Joten sinulla on vielä mahdollisuus saada ne takaisin, tai ne korvataan jotain muuta. Täällä näyttää, miten palauttaa poistetut tekstiviestejä Android-puhelinta.

Työkalut palauttaa poistetut tekstiviestit

On olemassa monia erilaisia ​​PC ja Mac-pohjaisia ​​työkaluja voi auttaa sinua, ja he periaatteessa tehdä sama asia: Liitä Android-puhelimen tietokoneeseen, skannata Android muistiin, sitten tunnistaa ja palauttaa poistetut viestit. Tässä esittelemme Android Data Recovery työkalu: Dr.Fone Android.

Muut valmisteet

Kun lataus Android Data Recovery ohjelma. Meillä on vielä jotain tekemistä.

Miten Palauta poistetut tekstiviestejä Android

Nyt alkaa toipuminen. Löydät sen hyvin yksinkertainen ja helppo käyttää.

Huomautus: Älä suorita mitään muita Android-hallinto-ohjelmistot koko toipuminen.

Vaihe 1: Käynnistää Android Data Recovery työkalu ja liittää laitteen tietokoneeseen.

Liitä Android-puhelinta tai tabletti tietokoneeseen USB. Ohjelma näyttää, että se on yhdistää laitteesi kanssa. App nimeltään MOBILE asennetaan Android takaamaan yhteys ja toipuminen.

Liitä puhelin tietokoneeseen

Vaihe 2: Valitse tiedostotyypit haluat palauttaa

Se voi palauttaa 8 tyyppisiä tiedostoja, rasti Viestit ja valitse Seuraava. Jos haluat palauttaa muiden joko, rasti ne kaikki.

valita tiedoston

Vaihe 3: Valitse skannaustila

Jos voit tunnistaa kadonneet tiedot poistetaan, voit valita vain etsiä poistetut tiedostot. Tai kokeile muita skannaustila.

Huomautus: Vain skannaus poistetut tiedostot vie vähemmän aikaa.

tilassa

Vaihe 4: Valmis aloittamaan

Elpyminen työkalu automaattisesti kitkeä laitteen takaisin maksimimäärän dataa. Kun toipuminen laitteesi palaa juurtumattomilla tila. Napsauta Käynnistä.

Vaihe 5: Skannaus Android

Ohjelma alkaa analysoida laitteen, ja yrittää saada juuri lupa. Sinun pitäisi kääntyä laitteeseen ja anna SuperSU requrest.

Vaihe 6: Esikatselu ja elpyä deletoida sisältöä

Dr.Fone Android luetellaan kaikki kerrytettävissä sisältö. Voit esikatsella niitä ja päättää, mitä haluat palauttaa. Tick ​​ne ja klikkaa Palauta. Talteen tiedot tallennetaan HTML-tai TXT tiedosto tietokoneeseen.

Palauta sms android

Miten koskaan menetä tekstiviestejä uudelleen

Paras tapa välttää tietojen menetys on varmuuskopiointi. Ehdotamme ilmainen sovellus nimeltään SMS Backup & Palauttaa.

1. Avaa sovellus ja kosketa Backup.
2. Valitse mitä haluat luoda varmuuskopion, then tap Local Backup vain. Se tallentaa varmuuskopion oman Android n varastointi. Jos haluat lähettää varmuuskopio Google Drive, Dropbox tai sähköpostiosoite, voit valita muita.

SMS varmuuskopiointi palauttaa 1
3. Palauttaa viestit varmuuskopiointi on erittäin helppoa, napauttamalla Palauttaa kotisivulla, ja napauta sitten varmuuskopio tiedoston lista. Jos olet ladannut varmuuskopiointi, kosketa valikon oikeassa yläreunassa, then tap Kuormitus.

SMS-backup-restore-2