ανακτήσει τα δεδομένα μετά την iphone jailbreak

Πώς να αποκαταστήσει το iPhone Δεδομένα μετά Jailbreak

Θα χάσω όλα τα δεδομένα μου αν μου jailbreak iPhone / iPad

Μάθετε πρώτοι, δεν θα χάσετε όλα τα δεδομένα από το jailbreaking στο iPhone ή iPad. Jailbreaking καταργεί τους περιορισμούς σε iOS έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση root στο σύστημα αρχείων iOS και του διαχειριστή. Αυτό δεν θα σας αποτρέψει από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή συγχρονισμό με το iTunes. Αλλά Jailbreaking τυχόν τρόπους διατρέχει πάντα τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων.

Βλέπε επίσης:
Πώς να jialbreak iOS 7.1.x με Pangu για τα Windows
Πώς να jailbreak iOS 7.1.x με Pangu για Mac

Πώς να επαναφέρετε τα δεδομένα iPhone μετά jailbreak

Γροθιά από όλα, πάρετε μια εργαλείο ανάκτησης δεδομένων iPhone. Απολύτως μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iTunes για να επαναφέρετε τα δεδομένα σας iPhone.

Βήμα 1: Λήψη iPhone Data Recovery (Mac κλικ εδώ χρήστη) και να εγκαταστήσετε. Το οποίο είναι ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που μπορεί να ανιχνεύσει τις συσκευές σας και να ανακτήσετε τις προηγούμενες επαφές, SMS, σημειώσεις, Φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα.

Βήμα 2: Εκτελέστε το πρόγραμμα μετά την εγκατάστασή του, επιλέξετε τη λειτουργία που ονομάζεται "Ανάκαμψη από το iTunes αρχείο αντιγράφων ασφαλείας". Και τότε θα δείτε μια λίστα όλων των αρχείων backup iTunes σας, επιλέξτε το πιο πρόσφατο αρχείο backup και κάντε κλικ στο κουμπί "Start Scan".

Βήμα 3: Μετά σάρωσης, μπορείτε να δείτε όλο το προηγούμενο περιεχόμενο στο αρχείο iTunes αντιγράφων ασφαλείας, επιλέξετε αυτά που θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί "Ανάκτηση". Είσαι αποκατάσταση όλα αυτά τώρα.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει πάντα αντίγραφο ασφαλείας πριν jailbreak. Θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά, αλλά θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Κουμπί κοινοποίησης