iphone-5-photo-recovery

Πώς να ανακτήσει διαγράφεται σημειώσεις από το iPhone

Πήρα σημειώσεις στην τάξη μου με το app στο iPhone μου, αλλά μια εβδομάδα αργότερα, όταν πήγα πίσω στις σημειώσεις που διεγράφη και πάει. Ξέρω ότι ήταν στο τηλέφωνό μου, γιατί κοίταξα πάνω μετά το μάθημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να ανακτήσει υπάρχει? Έλεγξα στο icloud μου, αλλά δεν υπήρχε τίποτα εκεί.

Ίσως έχετε συναντήσει την παρόμοια ερώτηση πριν. Όταν θέλετε να βρείτε μερικές σημαντικές σημειώσεις που έχετε κάνει στο τηλέφωνό σας, αλλά είναι μόλις φύγει. Θέλετε να τους πάρει πίσω, αλλά δεν ξέρουν πώς. Καλά, Αυτό το άρθρο θα σας πει τι να κάνετε όταν μπορείτε να βρείτε τις σημειώσεις σας χάσει.

3 Μεθόδους για να ανακτήσει το χαμένο ή διαγραμμένα σημειώσεις από το iPhone

Θα εισαγάγει τρεις μεθόδους για διαφορετικές καταστάσεις. Παρακαλείστε να επιλέξετε το σωστό για τον εαυτό σας. Εάν δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πριν από το τηλέφωνό σας, Μπορείτε να δοκιμάσετε τις πρώην δύο μεθόδους. Ή ίσως θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα λογισμικό 3ο μέρος, οποία δεν είναι δωρεάν. Αλλά παρακαλώ σημειώστε ότι εάν δεν είστε βέβαιοι εσείς δεν έχει στηρίξει το τηλέφωνό σας, σας ’ d δοκιμάστε καλύτερα πρώτα η τρίτη μέθοδος. Επειδή επαναφορά από το iTunes ή το iCloud δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ενδέχεται να αντικαταστήσει τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας.

1. Επαναφορά από αντίγραφο iCloud
2. Επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας iTunes
3. Σάρωση iPhone και να προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο σημειώσεις

Μέθοδος 1: Επαναφορά από αντίγραφο iCloud

1. Για να διαγράψετε το iPhone σας, Πατήστε Ρυθμίσεις > Γενικός > Επαναφορά > Διαγραφή όλου του περιεχομένου και ρυθμίσεων. Ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε κωδικό πρόσβασης και το συνθηματικό του Apple ID σας, πριν να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Γιατί θα το κάνω αυτό? Επειδή ο μόνος τρόπος να επαναφορά από εφεδρικό αντίγραφο iCloud είναι μέσω του βοηθού διαμόρφωσης. Για να ο Βοηθός εγκατάστασης (Setup) σε μια συσκευή που ήδη ορίσει, σας ’ ll πρέπει να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο στο iPhone σας και να εγκαταστήσετε ξανά.
2. Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας. Θα πρέπει να δείτε μια οθόνη χαιρετισμού.
3. Ακολουθήστε τα βήματα στο Βοηθό διαμόρφωσης iOS. Σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi και ακολουθήστε τα βήματα μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη διαμόρφωσης της συσκευής.
4. Πατήστε ανάκτηση από iCloud. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στο iCloud.
5. Επιλέξτε ένα εφεδρικό αντίγραφο. Εξετάστε την ημερομηνία και το μέγεθος κάθε και επιλέξτε τις πιο σχετικές. Αφού επιλέξετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, θα ξεκινήσει η μεταφορά.
6. Εάν σας ’ ve αγόρασε iTunes ή περιεχόμενο του App Store χρησιμοποιώντας διαφορετικά Apple ID, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο καθένα. Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε έναν κωδικό πρόσβασης, Μπορείτε να πατήσετε παραλείψτε αυτό το βήμα και να εισαγάγετε αργότερα.
7. Μείνετε συνδεδεμένοι. Αν αποσυνδεθείτε από το Wi-Fi προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία, η διαδικασία επαναφοράς διακόπτει προσωρινά μέχρι να συνδεθείτε ξανά. Αφήστε τη διαδικασία να ολοκληρωθεί. Επαναφορά από ένα αντίγραφο ασφαλείας μπορεί να πάρει λίγο, ανάλογα με το μέγεθος του αντιγράφου ασφαλείας και η ταχύτητα του δικτύου.

ρύθμιση του τηλεφώνου σας

Μέθοδος 2: Επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας iTunes

1. Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή που αποθηκεύσατε το αντίγραφο ασφαλείας σε.
2. Ανοίξτε το iTunes. Αν iTunes σας λέει εκεί είναι μια ενημερωμένη έκδοση του iOS, Αποκτήστε την τελευταία έκδοση.
3. Πηγαίνετε στο Αρχείο > Συσκευές > Επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας. If you’re using Windows and don’t see a File menu, press the Alt key.
4. Look at the date and size of each backup and pick the most relevant.
5. Click restore and wait for the process to finish. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Μέθοδος 3: Σάρωση iPhone και να προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο σημειώσεις

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, until be overwrited by new data. This gives us the opportunity to restore it.

To retrieve the deleted notes on your iPhone, you need to install an iPhone data recovery program first. Υπάρχουν πολλά τέτοιου είδους λογισμικό στην αγορά τώρα, Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε Dr.Fone για παράδειγμα.
1. Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ. Ή μεταβείτε το επίσημη ιστοσελίδα.
2. Εγκαταστήστε το.
3. Είστε υποτίθεται για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes. Επειδή το πρόγραμμα θα καλέσει μερική λειτουργία του iTunes. Αλλά δεν χρειάζεται να εκτελέσετε την ίδια στιγμή, και είναι καλύτερα να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο συγχρονισμό στο iTunes. (εκτόξευσης iTunes > Επεξεργασία > Προτιμήσεις > Συσκευές, έλεγχος “Πρόληψη iPods, iPhones, και iPad από συγχρονισμό αυτόματα”.)
3. Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή και εκτελέστε Dr.Fone. Από προεπιλογή, Αυτό θα εντοπίσει αυτόματα τη συσκευή σας iOS και εμφανίζει το παράθυρο για “Ανάκτηση από την iOS συσκευή”.
ανακτήσει το iphone σημειώσεις-01
4. Κάντε κλικ στο “Έναρξη σάρωσης” κουμπί για να ξεκινήσει η σάρωση το iPhone σας για τα διαγραμμένα ή χαμένα σημειώσεις. Η διαδικασία σάρωσης μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά. Αν δείτε ότι τα δεδομένα που αναζητάτε είναι εκεί, στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ το “Παύση” κουμπί για να διακόψετε τη διαδικασία.
ανακτήσει το iphone σημειώσεις-01
5. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σάρωσης, Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα σάρωσης. Δεδομένων τόσο λείπουν και τα υπάρχοντα εμφανίζονται σε κατηγορίες. Μπορείτε να σύρετε την επιλογή “Only display the deleted items” στη θέση ON. Κάνοντας τον τύπο αρχείου στην αριστερή πλευρά, Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση τα διαγραμμένα σημειώσεις. Και υπάρχει ένα πλαίσιο αναζήτησης στην επάνω δεξιά, όπου μπορείτε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο αρχείο, πληκτρολογώντας μια λέξη-κλειδί.
ανακτήσει το iphone σημειώσεις-01
6. Όταν μπορείτε να βρείτε τα δεδομένα που χρειάζεστε, απλά το κουτάκι και πατήστε το “Ανάκτηση σε υπολογιστή” κουμπί. Για τα μηνύματα κειμένου, iMessage, επαφές, και σημειώσεις, Μπορείτε να επιλέξετε να “Ανάκτηση σε υπολογιστή” ή “Ανακτήσετε στη συσκευή”.

Ότι ’ s όλες τις τρεις μεθόδους ανάκτηση την χαμένη σημειώσεις. Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει. Παρακαλώ σημειώστε ότι αν μπορείτε να βρείτε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες χάνεται, Μην πανικοβάλλεστε, αλλά για να βρείτε λύσεις.

Κουμπί κοινοποίησης

  • jingporan

    Σας ευχαριστώ για να ανακτήσετε τα δεδομένα του iPhone που ποτέ δεν ξέρω !! Έχω λυθεί αυτό το πρόβλημα να ανακτήσει το iPhone Σημειώσεις, ευχαριστώ πολύ !!