ξεκλειδώσετε bootloader-σχετικά-android

Πώς να ξεκλειδώσει Bootloader στο Android συσκευή

Τι είναι bootloader

Bootloader είναι ένα κομμάτι του κώδικα που λέει το λειτουργικό σύστημα Android της συσκευής σας με τον τρόπο εκκίνηση. Είναι συνήθως κλειδωμένο επειδή κατασκευαστή σας θέλουν να επιμείνουμε σε Android OS έκδοση τους, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη συσκευή σας. Με τον bootloader κλειδωμένη, δεν μπορείτε να προσαρμόσετε Αποπάγωσης σας (π.χ.. αναβοσβήνει μια προσαρμοσμένη ROM).

Προετοιμασία

Ξεκλειδώστε Bootloader σας

Προειδοποίηση: Το ξεκλείδωμα του bootloader ακυρώνει την εγγύησή σας. Επίσης καθαρίζει εντελώς (Μορφές) εσωτερικές εφαρμογές μνήμης συμπεριλαμβανομένης Android τηλεφώνου σας, επαφές, μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες και ούτω καθεξής.

1. Ενεργοποίηση εντοπισμός σφαλμάτων USB στη συσκευή σας. (Οδηγός εδώ)

2. Συνδέστε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή σας μέσω ενός καλωδίου USB. Εάν είστε η πρώτη φορά για να το πράξουν, θα πάρετε ένα pop-up ζητώντας την άδειά.

επιτρέπεται ο εντοπισμός σφαλμάτων usb

3. Ανοίξτε το τερματικό στον υπολογιστή σας (πατήστε το πλήκτρο Win R, πληκτρολογήστε cmd και πατήστε Enter), αλλάξετε το φάκελο για να Platform Εργαλεία στο Android SDK. Τυπικά, φαίνεται κάτι σαν αυτό, αλλά θα πρέπει να βρείτε την ακριβή διαδρομή όπου έχετε εγκαταστήσει το Android SDK στον υπολογιστή σας:
Γ:/Android SDK / ADT-πακέτο-παράθυρα-x86_64-20131030 / SDK / πλατφόρμα-εργαλεία /

Για να αλλάξετε τη διαδρομή φακέλου, πρέπει να βάλετε "cd" μπροστά του, έτσι ώστε η όλη εντολή θα μοιάζει έτσι:
CD Γ:/Android SDK / ADT-πακέτο-παράθυρα-x86_64-20131030 / SDK / πλατφόρμα-εργαλεία /

CMD

4. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την ακόλουθη γραμμή εντολών για να εκκινήσετε τη συσκευή σε λειτουργία fastboot:
ADB επανεκκίνηση bootloader

5. Μόλις η συσκευή σας είναι σε λειτουργία fastboot, πληκτρολογήστε ακόλουθη γραμμή εντολών:
συσκευές fastboot

6. Τώρα μπορείτε να δείτε το σειριακό αριθμό της συσκευής σας. Αν δεν μπορείτε να δείτε το σειριακό αριθμό σας, και αντί να δείτε “<αναμονή για τη συσκευή>”, εγκαταστήστε το “Android SDK.

7. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ακόλουθη γραμμή εντολών και πατήστε το πλήκτρο Enter:
fastboot oem ξεκλειδώματος

8. Μια δήλωση αποποίησης θα εμφανιστεί στη συσκευή σας η οποία πρέπει να γίνει αποδεκτή. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα έντασης για να επιλέξετε την επιλογή “Ναί”, και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να επιβεβαιώσετε την επιλογή.

ξεκλειδώσετε bootloader

9. Εάν η συσκευή δεν επανεκκινήσει αυτόματα, επανεκκινήσετε από το μενού.

Συγχαρητήρια, η συσκευή σας είναι τώρα ξεκλειδώνεται.

Ως Android είναι ένα open source λειτουργικό σύστημα και είναι διαθέσιμο σε πολλά διαφορετικά υλικού, Κάθε κατασκευαστής έχει τη δική τους εκδοχή του bootloader. Πολλοί από αυτούς παρέχουν μεθόδους για να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το bootloader στην ιστοσελίδα τους.

Ορισμένοι κατασκευαστές και οι μεταφορείς δεν επιτρέπουν bootloader ξεκλειδώματος, αλλά μπορείτε να βρείτε συχνά έναν τρόπο γύρω από αυτό στο XDA Developers Forum.

Κουμπί κοινοποίησης