Επαναφορά-έχασε-sms-android

Πώς να ανακτήσει τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένων στο Android κινητό

Εάν έχετε διαγράψει μερικά πολύ σημαντικά μηνύματα όταν αδειάζετε κουτί SMS σας. Θα πρέπει να δράσει γρήγορα. Επειδή το άδειασμα κουτί SMS σας δεν διαγράφει πραγματικά τα μηνύματα, το κρύβει μόνο από την άμεση προβολή. Έτσι, έχετε ακόμα την ευκαιρία να τους πάρει πίσω, ή θα πρέπει να αντικατασταθούν από κάτι άλλο. Εδώ θα σας δείξουμε πώς να ανακτήσει τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου από το Android κινητό σας τηλέφωνο.

Εργαλεία για να ανακτήσει τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά PC και Mac-based εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν, και ουσιαστικά κάνουν το ίδιο πράγμα: συνδέσετε το Android κινητό σας τηλέφωνο με τον υπολογιστή σας, σάρωση της μνήμης του Android σας, Στη συνέχεια ταυτοποιήσει και να ανακτήσει τα διαγραμμένα μηνύματα. Εδώ έχουμε εισαγάγει ένα εργαλείο Android Data Recovery: Dr.Fone για το Android.

Άλλα παρασκευάσματα

Μετά τη λήψη του προγράμματος Android Data Recovery. Έχουμε ακόμα να κάνουμε κάτι.

Πώς να ανακτήσει τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένων από το Android

Τώρα, ας ξεκινήσουμε τη διαδικασία ανάκτησης. Θα το βρείτε πολύ απλό και εύκολο στη χρήση.

Σημείωση: Παρακαλώ μην τρέχει άλλο λογισμικό Android διαχείρισης καθ 'όλη τη διαδικασία ανάκτησης.

Βήμα 1: Ξεκινήστε το εργαλείο Android Data Recovery και να συνδέσετε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή.

Συνδέστε το Android κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet στον υπολογιστή σας μέσω USB. Το πρόγραμμα θα δείξει ότι συνδέεται με τη συσκευή σας. Μια εφαρμογή που ονομάζεται MOBILE θα εγκατασταθεί στο Android κινητό σας για να διασφαλιστεί η διαδικασία σύνδεσης και ανάκτησης.

Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή

Βήμα 2: Επιλέξτε τους τύπους αρχείων που θέλετε να ανακτήσετε

Μπορεί να ανακτήσει 8 τύπους αρχείων, παρακαλώ σημειώστε Μηνύματα και κάντε κλικ στο Next. Αν θέλετε να ανακτήσει τους άλλους, είτε, Στη συνέχεια επιλέξτε τα όλα.

Επιλέξτε τους τύπους αρχείων για την ανάκτηση

Βήμα 3: Επιλέξτε μια λειτουργία σάρωσης

Αν μπορείτε να προσδιορίσετε τα χαμένα στοιχεία διαγράφονται, μπορείτε να επιλέξετε να σαρώσετε μόνο για τα διαγραμμένα αρχεία. Ή θα πρέπει να δοκιμάσετε την άλλη λειτουργία σάρωσης.

Σημείωση: Μόνο σάρωση διαγραμμένα αρχεία θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο.

λειτουργία σάρωσης

Βήμα 4: Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε

Το εργαλείο ανάκτησης θα ξεριζώσει αυτόματα τη συσκευή σας για να ανακτήσει το μέγιστο ποσό των δεδομένων. Μετά τη διαδικασία ανάκτησης συσκευή σας θα επιστρέψει στην κατάσταση άρριζα. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη.

Βήμα 5: Σάρωση Android σας

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την ανάλυση της συσκευής σας, και να προσπαθήσει να πάρει άδεια ρίζα. Θα πρέπει να στραφούν προς τη συσκευή σας και αφήστε το να ζητούν από SuperSU.

Βήμα 6: Προεπισκόπηση και να ανακτήσει τα διαγραμμένα περιεχόμενο

Dr.Fone για το Android θα καταγράψει όλα τα ανακτήσιμα περιεχόμενα. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και να αποφασίσετε τι θέλετε να ανακτήσετε. Σημειώστε τα και κάντε κλικ στην επιλογή Ανάκτηση. Τα δεδομένα που ανακτήθηκαν θα αποθηκευτούν ως αρχείο HTML ή TXT στον υπολογιστή σας.

ανάκτηση-sms-android

Πώς να χάσετε ποτέ τα μηνύματα κειμένου σας και πάλι

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η απώλεια δεδομένων είναι εφεδρική. Προτείνουμε μια δωρεάν εφαρμογή που ονομάζεται SMS αντιγράφων ασφαλείας & Επαναφορά.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε Εφεδρικός.
2. Επιλέξτε τι ακριβώς θέλετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του, then tap Local Backup μόνο. Θα αποθηκεύσετε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας στον υπολογιστή σας την αποθήκευση του Android. Αν θέλετε να στείλετε το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας σας στο Google Drive, Dropbox ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να επιλέξετε το άλλο.

SMS-δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας-επαναφοράς-1
3. Για να επαναφέρετε τα μηνύματα από το αντίγραφο ασφαλείας είναι πολύ εύκολο, απλά πατήστε Επαναφορά στην αρχική σελίδα, και στη συνέχεια πιέστε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας της λίστας. Αν έχετε ανεβάσει αντιγράφων ασφαλείας, πατήστε το μενού στην επάνω δεξιά γωνία, then tap Φορτίο από.

SMS-δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας-επαναφοράς-2

Κουμπί κοινοποίησης