Ανάκτηση-διαγράφεται-φωτογραφίες

Πώς να ανακτήσει τις διαγραμμένες φωτογραφίες στο Android συσκευή σας

Εάν έχετε διαγράψει τις φωτογραφίες σας κατά λάθος ή να σκουπιστεί η συσκευή σας να αναβοσβήνει μια νέα ROM. Τότε θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το βήμα-προς-βήμα οδηγό για να μάθετε πώς να ανακτήσει τις χαμένες φωτογραφίες σας στο Android σας. Εμείς θα σας δείξει πόσο εύκολο είναι. Το μόνο που χρειάζεται να κινηθεί γρήγορα.

Γιατί μπορείτε να πάρετε φωτογραφίες πίσω

Όταν διαγράφετε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική ή άλλο περιεχόμενο, στην πραγματικότητα δεν διαγράφεται. Γίνονται αόρατοι. Είναι ακόμα σε σας αποθήκευσης του Android. Έτσι, όταν βρεθεί διέγραψε ορισμένες σημαντικές φωτογραφίες από λάθος, παρακαλούμε να δράσει γρήγορα όσο το δυνατόν συντομότερα. Όσο πιο γρήγορα ενεργεί, το πιο πιθανό είναι να ανακτήσει τις διαγραμμένες φωτογραφίες.

Σημείωση: Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και σύνδεση δεδομένων θα ήταν καλύτερα.

Πώς να ανακτήσει τις διαγραμμένες φωτογραφίες στο Android

WARN: Η διαδικασία ανάκτησης ΑΠΑΙΤΕΙ Πρόσβαση root στο κινητό σας τηλέφωνο, Η οποία θα Vaid ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΑΣ.

1. Κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ένα Android File Recovery εργαλείο κάλεσε Dr.Fone για το Android στον υπολογιστή σας.

2. Συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας με το καλώδιο USB. Πρέπει Ενεργοποίηση εντοπισμός σφαλμάτων USB στο τηλέφωνό σας για τη διαδικασία αυτή. Μια εφαρμογή που ονομάζεται Mobilego θα εγκατασταθεί στο τηλέφωνό σας.

Σημείωση: Παρακαλώ μην τρέχει άλλο λογισμικό Android διαχείρισης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάκαμψης.

Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή

3. Επιλέξτε τους τύπους αρχείων που θέλετε να ανακτήσετε: Επαφές, Μηνύματα, Μητρώα κλήσεων, WhatsApp Μηνύματα & συνημμένα, Φωτογραφίες, Ήχος, Βίντεο και Έγγραφα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενος.

Επιλέξτε τους τύπους αρχείων για την ανάκτηση

4. Επιλέξτε για να σαρώσετε για τα διαγραμμένα αρχεία ή όλα τα αρχεία. Μόνο σάρωση διαγραμμένα αρχεία θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο. Κλικ Επόμενος.

λειτουργία σάρωσης

5. Το πρόγραμμα σας ενημερώνει ότι θα ριζώσει αυτόματα το τηλέφωνό σας και να επιστρέψετε στην κατάσταση μη ριζικά μετά την ανάκτηση. Κλικ Αρχή.

6. Dr.Fone θα αναλύσει το τηλέφωνό σας και να επανεκκινήσετε το. Και θα πρέπει να χορηγήσει την άδεια, όταν Υπερχρήστη μηνύματα στο τηλέφωνό σας.

7. Το εργαλείο ανάκτησης θα σαρώσει το τηλέφωνό σας και να απαριθμήσει τα αποτελέσματα. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και να επιλέξετε εκείνες περιεχόμενο που θέλετε να ανακτήσετε επιλέγοντας τα πλαίσια μπροστά τους. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ανάκτηση. Το πρόγραμμα θα σας ρωτήσει πού να αποθηκεύσετε το ανακτημένο φωτογραφίες στον υπολογιστή σας. Περιμένετε μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σας στο Android

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών και των βίντεο της συσκευής σας στο Google Photos βιβλιοθήκη σας, ενεργοποιώντας τη λειτουργία Auto Backup στο μενού Ρυθμίσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες που τραβάτε με την κάμερα του τηλεφώνου, φωτογραφίες κατεβάσετε στη συσκευή σας, και οι φωτογραφίες αποθηκεύονται από τις εφαρμογές.

Σημείωση: Αυτές οι φωτογραφίες είναι δημόσιες, εκτός αν επιλέξετε να τις μοιραστείτε.

Βήματα για να ενεργοποιήσετε το Auto Backup

  1. Στο τηλέφωνό σας Android, βρύση Ρυθμίσεις Google app.
  2. Πατήστε Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  3. Γυρίστε τον διακόπτη Από.

Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Κουμπί κοινοποίησης