ανακτήσει διαγραφεί-αρχεία-σχετικά-android

Πώς να ανακτήσει τα διαγραμμένα στοιχεία από το Android κινητό σας τηλέφωνο

Μπορεί να έχουν διαγραφεί κατά λάθος τις επαφές, SMS, Φωτογραφίες, βίντεο ή αρχεία στο Android κινητό σας τηλέφωνο. Μην να διαταραχθεί, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ανακτήσετε τα δεδομένα, το συντομότερο δυνατό. Και παρακαλώ να θυμάστε δεν αποθηκεύσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα στη συσκευή σας ή να το απενεργοποιήσετε μέχρι να επιχειρήσει την ανάκτηση. Επειδή η διαγραφή δεδομένων που είναι πιθανό να αντικατασταθούν από κάθε νέο περιεχόμενο.

Οι προετοιμασίες για την ανάκτηση δεδομένων για το Android

  • Πριν από προσπαθώντας να ανακτήσει τα χαμένα στοιχεία, θα πρέπει να εγκαταστήσετε Εργαλείο Android Data Recovery. Θα σαρώσει τη μνήμη του Android τηλεφώνου σας, προσπαθήστε να βρείτε τα διαγραμμένα στοιχεία σας και να ανακτήσει τους.
  • Ελέγξτε την μπαταρία του Android σας, Βεβαιωθείτε ότι δεν θα κλείσει κατά τη διαδικασία ανάκτησης.
  • Ενεργοποίηση εντοπισμός σφαλμάτων USB στο Android σας.

Πώς να ανακτήσει τα διαγραμμένα δεδομένα για το Android

Μετά από να κάνει τα παραπάνω σκευάσματα, ανακτήσει τα διαγραμμένα στοιχεία σας είναι ένα πολύ απλό έργο. Χρειάζεται μόνο μερικά κλικ.

Βήμα 1: Συνδέστε τη συσκευή σας

Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή και να ξεκινήσει το εργαλείο Android Data Recovery.

Βήμα 2: Αναγνώριση της συσκευής σας

Το λογισμικό θα προσπαθήσει να συνδέσετε τη συσκευή σας και τον υπολογιστή σας. Μια εφαρμογή που ονομάζεται MOBILE θα εγκατασταθεί αυτόματα στο τηλέφωνό σας για να εγγυηθεί τις διαδικασίες σύνδεσης και ανάκτησης. Και παρακαλώ μην αρχίσετε οποιοδήποτε άλλο λογισμικό Android διαχείρισης κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Σημείωση: Αν ο εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι απενεργοποιημένο, το πρόγραμμα θα σας διδάξει πώς να το ενεργοποιήσετε.

Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή

Βήμα 3: Ετοιμαστείτε για να σαρώσει τη συσκευή

Τώρα το λογισμικό είναι έτοιμο να σαρώσει το Android συσκευή σας. Θα δείτε ένα παράθυρο σαν αυτό. Επιλέξτε τους τύπους των δεδομένων που θέλετε να ανακτήσετε: Επαφές, SMS, Μητρώα κλήσεων, Μηνύματα WhatsApp & συνημμένα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Ήχος, ή κάποια άλλα αρχεία. Ελέγξτε τα και κάντε κλικ Επόμενος to continue.

Επιλέξτε τους τύπους αρχείων για την ανάκτηση

Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε να σαρώσετε τα διαγραμμένα αρχεία ή όλα τα αρχεία. Προφανώς, σάρωση μόνο τα αρχεία που έχουν διαγραφεί, θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο.

λειτουργία σάρωσης

Για να ανακτήσει περισσότερα δεδομένα, το λογισμικό θα ξεριζώσει αυτόματα τη συσκευή σας και να το επιστρέψετε σε κατάσταση μη ριζικά μετά την διαδικασία ανάκτησης.

Βήμα 4: Έναρξη σάρωσης

Το πρόγραμμα θα σαρώσει το Android κινητό σας τηλέφωνο για την διαγραφή των δεδομένων. Μετα απο λιγα λεπτα, η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί. Όλα τα ανακτήσιμα δεδομένα θα πρέπει να αναφέρονται. Επιλέξτε τα δεδομένα που πρέπει να ανακτηθεί και κάντε κλικ Ανάκτηση. Μπορείτε να επιλέξετε μια διαδρομή στον υπολογιστή σας για να αποθηκεύσετε αυτά τα δεδομένα που ανακτήθηκαν ως ένα αρχείο HTML ή TXT.

Σημείωση: Το λογισμικό Android Data Recovery δεν μπορεί να θέσει οποιοδήποτε περιεχόμενο αποδίδονται πίσω στο τηλέφωνό σας άμεσα.

σάρωση το τηλέφωνό σας

Πώς να μην χάσετε τα δεδομένα σας και πάλι

Τα δεδομένα είναι ανεκτίμητη. Ωστόσο, ανάκτηση δεδομένων είναι δαπανηρή. Θα πρέπει να αποτελέσει μια καλή συνήθεια για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τακτικά.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του Android σας. Μπορείτε να αντιγράψετε απευθείας τις φωτογραφίες, βίντεο, audio, και άλλα έγγραφα στον υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας Backup Υπηρεσία Google για να συγχρονίσετε τις επαφές, SMS, ημερολόγιο, κλπ.. στο λογαριασμό σας στο Google.

Εφαρμογή Android File Transfer είναι ένα πολύ χρήσιμο λογισμικό που μπορεί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του Android με τον υπολογιστή σας. Έχει Windows και Mac έκδοση. Μπορείτε να κατεβάσετε πιο κάτω.

Βήματα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Android σε ένα κλικ
1. Εκτελέστε το λογισμικό και να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας. Κλικ Αντιγράφων ασφαλείας του τηλεφώνου σας στην αρχική σελίδα του λογισμικού.


2. Το λογισμικό μπορεί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών, μηνύματα κειμένου, μητρώα κλήσεων, εφαρμογές, audio, βίντεο, φωτογραφίες και ημερολόγια. Σημειώστε αυτά που θέλετε και κάντε κλικ στο Start Transfer. Τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας θα αποθηκευτούν εξ ορισμού στο C:\UsersAdministratorDocumentsWondershareMobileTransBackup. Μπορείτε να αλλάξετε τη διαδρομή εκτός από τις Ρυθμίσεις.

mobiletrans-δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Κουμπί κοινοποίησης