δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας-android-τηλέφωνο

Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας το Android σας τηλέφωνα

Είναι μια καλή συνήθεια για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του τηλεφώνου σας τακτικά. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείτε. Για παράδειγμα, ριζοβολία τηλέφωνό σας, αναβοσβήνει ένα ROM είναι επικίνδυνη, μπορεί να χάσετε σημαντικά δεδομένα σας.

Σε αυτό το σεμινάριο, πρόκειται να εισαχθούν 4 τρόποι για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των Android κινητό σας τηλέφωνο.

 1. Αντιγραφή δεδομένων στον υπολογιστή
 2. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Google
 3. Της χρήσης από τρίτους App
 4. Χρησιμοποιήστε το κινητό λογισμικό Μεταφοράς

Μέθοδος 1: Αντιγραφή δεδομένων στον υπολογιστή

Όπως Android τηλέφωνο μπορεί να τοποθετηθεί ως εξωτερικό σκληρό δίσκο του υπολογιστή, όταν συνδέετε το Android κινητό σας τηλέφωνο με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB, θα δείτε ένα νέο δίσκο του υπολογιστή μου. Ανοίξτε το και θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας. Στη συνέχεια, αντιγράψτε και επικολλήσετε όλα τα αρχεία σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας.

Σημείωση: Για τους χρήστες Mac, θα πρέπει να εγκαταστήσετε Εφαρμογή Android File Transfer για Mac.

αντίγραφο-φωτογραφία-σε-pc-1
αντίγραφο-φωτογραφία-σε-pc-2
αντίγραφο-φωτογραφία-σε-pc-3

Ειναι ευκολο, δεξιά?

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του Google

Η Google παρέχει μια πολύ βολική Auto Backup Υπηρεσία. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων και τις ρυθμίσεις στο λογαριασμό σας στο Google.

Ποια δεδομένα και οι ρυθμίσεις θα πρέπει να υποστηρίζεται

 • Επαφές
 • Ημερολόγιο και τις ρυθμίσεις
 • Δίκτυα Wi-Fi & κωδικών πρόσβασης
 • Ρυθμίσεις Gmail
 • Wallpapers Αρχική οθόνη
 • Εγκατεστημένες εφαρμογές μέσω του Google Play
 • Ρυθμίσεις οθόνης (Φωτεινότητα & Ύπνος)
 • Γλώσσα &Ρυθμίσεις εισαγωγής

Βήματα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας χρησιμοποιώντας το Android Backup Υπηρεσία

1. Ανοίξτε τη συσκευή σας Ρυθμίσεις
2. Αγγίξτε Εφεδρικός & επαναφορά
3. Ελέγξτε "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων μου."

δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας-και-επαναφορά

Μπορείτε να ρωτήσετε, Τι γίνεται με τις φωτογραφίες και τη μουσική? Μην ανησυχείτε, Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών, βίντεο, Αρχεία, και μουσική από τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το λογαριασμό Google με άλλους τρόπους.

1. Για φωτογραφίες, βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Auto Backup για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τους με το λογαριασμό σας στο Google. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Auto Backup στο τηλέφωνό σας.
2. Για αρχεία και φακέλους, παρακαλώ πηγαίνετε στο Google Drive (drive.google.com).
3. Για τη μουσική, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε Διαχείριση μουσικής στον υπολογιστή σας, και να το χρησιμοποιήσετε για να φορτώσετε τα αρχεία μουσικής σας στο Google Play.
4. Για SMS και Call Logs, μπορείτε να εγκαταστήσετε SMS αντιγράφων ασφαλείας + App. Είναι αρκετά δημοφιλής με 4.4/5 Αξιολόγηση στο Google Play.

Καλά, Η Google παρέχει πράγματι διαφορετικές μεθόδους για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Αλλά δεν είναι βολικό αν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας. Ας δούμε μερικά πιο βολικό τρόπους.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε Τρίτων App

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σχεδόν τα πάντα στο τηλέφωνό σας από ορισμένες καταβάλλεται εφαρμογές τρίτων (απαιτείται ρίζα). Εδώ θα σας παρουσιάσουμε 3 εφαρμογές, και όλοι τους έχουν δωρεάν έκδοση:

 1. Τιτανίου αντιγράφων ασφαλείας PRO Κλειδί
 2. G backup σύννεφο
 3. Ήλιο (Ασφάλιστρο)

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τους συνδέσμους παραπάνω για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό Μεταφορά

Πρώτα, παρακαλούμε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε Τηλέφωνο Μεταφοράς. Έχει Windows και Mac έκδοση.

Ξεκινήστε το λογισμικό μεταφοράς. Όταν συνδέετε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας, θα δείτε το παρακάτω παράθυρο. Κλικ Αντιγράφων ασφαλείας του τηλεφώνου σας,

Με τηλέφωνο Μεταφορά, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας, SMS, εφαρμογές, audio, βίντεο, Φωτογραφίες, Αρχεία καταγραφής κλήσεων και ημερολόγια. Ελέγξτε εκείνα περιεχόμενο που θέλετε να κάνετε backup και κάντε κλικ Ξεκινήστε Μεταφορά.

αντιγράφων ασφαλείας τηλέφωνο android

Από προεπιλογή, το αρχείο θα αποθηκευτεί στο C:\UsersAdministratorDocumentsWondershareMobileTransBackup. Μπορείτε να αλλάξετε την διαδρομή αποθήκευσης στην Ρυθμίσεις.

Σημείωση: Αν θέλετε να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας. Εκκίνηση του λογισμικού και επιλέξτε Επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας από > MobileTrans, Το λογισμικό θα ανιχνεύσει τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή αυτόματα. Ελέγξτε όλο το περιεχόμενο που θέλετε να επαναφέρετε και κάντε κλικ Ξεκινήστε Μεταφορά.

Επαναφορά-από-mobiletrans-δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Κουμπί κοινοποίησης