Ενεργοποίηση κρυφών επιλογές για προγραμματιστές σας samsung galaxy s4

Πώς να Ενεργοποίηση εντοπισμός σφαλμάτων USB στη συσκευή σας Android

Όταν θέλετε να αναβοσβήνει, ρίζα, εφεδρικός, αναβάθμιση ή ανακτήσει τα διαγραμμένα στοιχεία από το Android συσκευή σας, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB. Αυτό γίνεται προκειμένου να συνδεθούν και να επικοινωνούν με το Android συσκευή σας. Η λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB είναι απενεργοποιημένη για κάθε καινούργια συσκευή από προεπιλογή, για την αποφυγή ακούσιας τροποποιήσεις στη συσκευή σας. Αλλά θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε με το χέρι για το Android αναπτυξιακή διαδικασία σας. Για διαφορετικές εκδόσεις του Android OS, θα υπάρχουν διαφορετικές διαμορφώσεις για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία USB debugging. Και αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να το ενεργοποιήσετε.

Για το Android 2.3 ή νωρίτερα

Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Ανάπτυξη> USB Debugging

USB-debugging-2.3.6

Για το Android 3.0 να 4.1

Ρυθμίσεις> Επιλογές για προγραμματιστές> USB Debugging

USB-debugging-4.1.2

Για το Android 4.2 ή νεότερη έκδοση

1. Ανοιχτό Ρυθμίσεις > Περίπου > Κατασκευάστηκε αριθμό στο Android κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet.

USB-debugging-4.2.2-1

Σημείωση:

  1. Εάν έχετε ένα Samsung Galaxy S4, Σημείωση 8.0, Tab 3 ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή Galaxy με Android 4.2, ανοιχτό Ρυθμίσεις > Περισσότερα καρτέλα > Περίπου και πιέστε.
  2. Αν έχετε Galaxy S5, Σημείωση 3 ή οποιαδήποτε συσκευή Galaxy με Android 4.3 ή αργότερα, έλεγχος Ρυθμίσεις > Γενικός > Περίπου.

2. Τώρα επιλέξτε τον αριθμό κατασκευής για 7 φορές. Στη συνέχεια, θα δείτε ένα μηνύματα "Είστε πλέον ένας προγραμματιστής!"Ή" Λειτουργία για προγραμματιστές έχει ενεργοποιηθεί ".

Ενεργοποίηση κρυφών επιλογές για προγραμματιστές σας samsung galaxy s4

3. Επιστροφή στην κύρια Ρυθμίσεις μενού και τώρα θα είστε σε θέση να δείτε Επιλογές για προγραμματιστές. Πατήστε πάνω του και επιλέξτε το πλαίσιο μπροστά USB Debugging για να μπορέσει.

Κουμπί κοινοποίησης

  • dobzselaci

    ευχαριστίες.
    πολλά, many thanks 🙂