Ίος-8

Πώς να υποβαθμίσουν το iOS 8 Beta για iOS 7.1.1

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 8 beta για τους προγραμματιστές. Ίσως έχετε εγκαταστήσει, αλλά ήταν πάρα πολύ προβληματικό που δεν μπορεί να σταθεί. Τότε θα θέλετε να πάτε πίσω στο iOS 7.1.1. Πραγματικά, υποβιβασμού από iOS 8 στο iOS 7 Είναι αρκετά εύκολο. Απλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες.

Θα χάσετε όλα τα δεδομένα σας

Πριν από την έναρξη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα χάσετε όλα τα δεδομένα σας από το iOS 8 και δεν μπορείτε να επαναφέρετε τη συσκευή σας από την iOS 8 αντιγράφων ασφαλείας για iOS 7. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε μόνο ένα iOS 8 εφεδρικός, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επαναφέρετε τη συσκευή σας μετά την υποβάθμιση. Αλλά εάν έχετε ένα παλαιότερο iCloud ή το iTunes αντιγράφων ασφαλείας από το iOS 7, θα είστε σε θέση να επαναφέρετε το. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε υποστηρίζεται σημαντικά δεδομένα σας με το iTunes ή το iCloud.

Πώς να υποβαθμίσουν iOS 8 beta στο iOS 7.1.1

1. Download the properiOS 7.1.1 IPSW αρχείο firmware για τη συσκευή σας εδώ.

2. Συνδέστε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή σας και να ξεκινήσει την τελευταία έκδοση του iTunes.

3 Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift (για τα Windows) και κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά, ενώ οι χρήστες Mac κρατήστε πατημένο το Alt ή το πλήκτρο Option.

Επαναφορά του iphone

4. Περιηγηθείτε και επιλέξτε το iOS 7.1.1 IPSW firmware αρχείο που κατεβάσατε προηγουμένως και κουμπί 'Άνοιγμα', κάντε κλικ.

5. Η συσκευή σας θα επαναφέρει τώρα στο iOS 7.1.1. Η διαδικασία επαναφοράς μπορεί να διαρκέσει περίπου 10-15 πρακτικά. Μόλις ολοκληρωθεί, η συσκευή σας θα υποβαθμιστεί από την Ίο 8 beta στο iOS 7.

6. Εάν έχετε μια iOS 7 εφεδρικός, μπορείτε να επαναφέρετε τη συσκευή σας τώρα από το.

Σημείωση:

1. Η Apple έχει κλείσει το παράθυρο υπογραφής για κάθε firmware κάτω από iOS 7.1.1. Έτσι είναι αδύνατο να πάμε πίσω στο iOS 7.0.6 ή κάτω, μόνο iOS 7.1.1.

2. Αν είστε jailbroken και αναβάθμιση σε iOS 8 βήτα, θα χάσετε το jailbreak σας. Αν θέλετε να jailbreak μετά την υποβάθμιση, μπορεί να θέλετε να διαβάσετε αυτές τις: Πώς να jailbreak iOS 7.1.1 με Pangu για τα Windows ή Mac.

Κουμπί κοινοποίησης

  • Markw

    Polecam materiał o tym jak zrobić prosty i skuteczny downgrade z iOS 8 do iOS 7 download.net.pl/downgrade-z-ios-8-do-ios-712/n/4758/