κίνδυνοι-σε-ρίζας

Υπάρχουν κίνδυνοι για να ξεριζώσουμε μια συσκευή Android υπάρχουν

Μπορείτε να δείτε πολλά tutorials σας λέει πώς να ξεριζώσουμε το τηλέφωνο ή το tablet σας, αλλά σπάνια αναφέρουν τους ενδεχόμενους κινδύνους. Έτσι, αυτό το άρθρο θα απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τους κινδύνους της ριζοβολίας.

Σχετικά:

Τι είναι η ρίζα?
Τι κερδίζω από την ριζοβολία?
Ξεκλειδώστε bootload σας
Πώς να ξεριζώσουμε το Android συσκευή σας
Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τηλέφωνο Android

Έχει τη δυνατότητα να τούβλο τη συσκευή?

Ναί, είναι δυνατόν. Δεδομένου ότι παίζετε με τα αρχεία του συστήματός σας να κάνετε διατρέχουν κίνδυνο bricking το τηλέφωνό σας (τηλεφώνου που παρέχονται σε μη χρησιμοποιήσιμη κατάσταση που ισοδυναμεί με ένα τούβλο). Αλλά θα πρέπει να είναι πολύ απίθανο αν ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Ξέρετε, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες χρήστες του Android έχουν τις ρίζες τους τηλέφωνα με επιτυχία. Ακόμα κι αν πραγματικά σας τούβλο το τηλέφωνο, μπορεί να ανακτηθεί 99% φορές από ακριβώς ένα άλλο αναβοσβήνει firmware ή αναβοσβήνει πίσω το firmware απόθεμα.

Προτίθεται η Επιτροπή να ακυρώσει την εγγύησή μου?

Σίγουρα. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έχετε τη δυνατότητα να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας σε μια κατάσταση που δεν πρόκειται ποτέ να ξέρετε ότι τις ρίζες του τηλεφώνου σας. Και μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να ελέγξετε αν ριζωμένη τηλέφωνο σας όταν επιστρέψετε.

Θα πάψω να ενημερώσεις?

Δεν, ριζοβολία δεν θα σας εμποδίσει να πάρει οποιεσδήποτε ενημερώσεις. Αν ξεριζώσουμε και να κρατήσει απόθεμα ROM ή αναβοσβήνει ένα ROM απόθεμα, θα εξακολουθούν να get update OTA (αλλά τρέχει μια ενημερωμένη έκδοση θα un-root το τηλέφωνο σας). Και αν αναβοσβήνει ένα έθιμο ROM, Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε το δικό συνεχείς ενημερώσεις του (όπως CyanogenMod, Pananoid).

Θα οι μπάτσοι εμφανίζονται στην πόρτα μου την επόμενη μέρα?

Δεν, ριζοβολία το τηλέφωνό σας δεν είναι παράνομη. Επομένως, μην ανησυχείτε γι 'αυτό. Εκτός, ποιος ξέρει!

Οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να γνωρίζω για ριζοβολία?

Δεν, πραγματικά, ριζοβολία είναι μια σχετικά ανώδυνη διαδικασία με πολλά από αυτά “εύκολο το πάτημα ενός κουμπιού (ένα)εργαλεία ρίζα” και ακόμα και τότε υπάρχει μια πληθώρα των οδηγών και τη βοήθεια από το XDA για να σας καθοδηγήσει και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε. Αλλά αν είστε ευχαριστημένοι με το τηλέφωνό σας ακριβώς ο τρόπος που είναι, τότε δεν κάνουμε root.

Για να μάθετε πώς να ξεριζωθεί, παρακαλούμε να κάνετε κάποια ανάγνωση σχετικά με τη συσκευή σας κατά τη Βίβλο του Android: XDA-Developers.

Κουμπί κοινοποίησης