Windows-cant-Recognize-My-Android-Phone

Windows kan ikke genkende min Android telefon

"KitKat 4.4.2 på Note 3. Jeg kan ikke længere overføre filer mellem min telefon og min computer. Ikke engang ved om det er en Win7 problem eller en Android spørgsmål, men har mistanke om Android, da computeren fortsætte med at genkende tommelfinger drev og kamera. Jeg bruger den oprindelige USB-kabel."

Godt, sommetider ikke kan Windows genkende din Android-enhed. Når du tilslutter din telefon, oplades, men simpelthen er ikke anerkendt som en enhed af Windows. Indstillingerne for Android > Lagring giver ikke nogen måde at kontrollere eller ændre MTP indstilling.

Windows kan ikke genkende min android telefon

Dette kunne ske for mange grunde, Tjek venligst de følgende trin?

1) Brug venligst den oprindelige USB-kabel
2) Sørg for, at de drivere installeret er MTP drivere snarere end ADB Enhed(du gøre, når du låser/root enheden. Dette er vigtigt. Det er grunden til hvorfor dens ikke at blive opdaget.)
3) Foretage sikker på indstillinger->Opbevaring-> Menu-> USB-computertilslutning er MTP.
4) USB-fejlfinding er deaktiveret.

Den måde hen til muliggøre USB fejlretning

1) Til Android 2.3 eller tidligere: Indtast "Indstillinger" > Klik på "Programmer" > Klik på "Udvikling" > Check "USB debugging".
2) Til Android 3.0 Til 4.1: Indtast "Indstillinger" > Klik på "Udvikler indstillinger" > Check "USB debugging".
3) Til Android 4.2 eller nyere: Indtast "Indstillinger" > Klik på "Om telefonen" > Tryk på "Opbygge antal" for 7 gange indtil at få en kommentar "du er i udviklertilstand" eller "udvikler-tilstand er aktiveret" > Tilbage til "Indstillinger" > Klik på "Udvikler indstillinger" > Check "USB debugging".

Du kan læse Sådan Aktiver USB Debugging på din Android-enhed for detaljer.

Share-knappen