rod

Hvad Gør “Root En telefon” Mean

Q: “Jeg hørte rod en telefon eller rodfæstet telefon, rode, etc.. i android fora, men jeg ved ikke, hvad det betyder. Kan du forklare det på en enkel måde?”

roden en telefon

Til “rod” telefonen betyder at få root-adgang (administratorrettigheder) på OS på telefonen. Det er lignende kørende programmer som administrator i Windows. Når du får en ny telefon, mens der er en masse af indstillinger kan du justere, du kan kun ændre det, producenten tillader dig at. Med root-adgang, du kan ændre telefonens apps på meget dybeste niveau, selv operativsystemet.

Du ved, de fleste telefoner har begrænset adgang om, hvad du kan og ikke kan gøre på det. Dette er ikke en dårlig ting, fordi det kan holde brugerne fra et uheld bryde noget, de ikke bør rode med, ligesom systemfilerne. Men, noget, de begrænsede ikke rigtig så missionskritisk.

For eksempel, de kan præ-installere nogle unødvendige programmer på din telefon, som du ikke kan afinstallere, men rode telefonen vil give dig denne tilladelse. Det vil også give dig mulighed for at opgradere til nyere versioner af Android, før producenten eller celle udbyder gør opdateringerne til rådighed for dig. Hvad er mere, du kan blinke brugerdefinerede rom'er på din telefon.

Rode kan ugyldiggøre din garanti, og der er en lille chance for, at du helt kan bryde din telefon for evigt. Du bør tage det alvorligt. Men det er stadig fuldstændig værd for alle de godbidder, du får adgang til.

for mere information, du kan læse disse:

Hvad får jeg ud af at rode?
Er der nogen risiko for at udrydde din telefon?
Hvad er bootloader, og hvordan til at låse?
Sådan at udrydde din Android-telefon og tablet?
Sådan sikkerhedskopieres Android-telefon

Share-knappen