rod

Hvad betyder “Udrydde en telefon” Middelværdi

Q: “Jeg har hørt root en telefon eller rodfæstet telefon, hepper, etc.. i android fora, men jeg ved ikke, hvad det betyder. Du kan forklare det i enkle vendinger?”

Udrydde en telefon

Til “rod” telefonen betyder at få root-adgang (administratorrettigheder) på OS af din telefon. Det er lignende køre programmer som administrator i Windows. Når du får en ny telefon, mens der er en masse indstillinger kan du justere, Du kan kun ændre hvad producenten giver dig mulighed for at. Med root-adgang, Du kan ændre telefonens apps på den meget dybeste niveau, selv operativsystemet..

Du ved, de fleste telefoner har begrænset adgang til med hensyn til hvad du kan og ikke på det. Dette er ikke en dårlig ting, fordi det kan forhindre brugere i ved et uheld bryde noget, skal ikke de rode med, ligesom ordning filer. Men, noget de begrænsede er egentlig ikke så mission kritiske.

For eksempel, de kan installere nogle unødvendige programmer på din telefon, der ikke kan fjernes, men hepper telefonen vil give dig denne tilladelse. Det vil også give dig til at opgradere til nyere versioner af Android før producenten eller celle udbyder gøre opdateringer tilgængelige for dig. Hvad er mere, Du kan flash brugerdefinerede Rom på telefonen.

Rode maj porevolumen din garanti, og der er en lille chance for, at du helt kunne bryde telefonen for evigt. Du skal tage det alvorligt. Men det er stadig helt det værd for alle de lækkerier, du får adgang til.

For mere information, Du kan læse disse:

Hvad jeg få fra udryddelse?
Er der nogen risici at udrydde din telefon?
Hvad er bootloader og hvordan man kan låse?
Sådan Root din Android mobil og Tablet?
Sådan sikkerhedskopieres Android-telefon

Share-knappen