why to root

Hvad jeg få fra udryddelse

Jeg har rodfæstet min telefon. Hvad nu? Hvad jeg få fra udryddelse?” Dette er et meget almindeligt spørgsmål af dem, der bare har rodfæstet deres telefoner. Faktisk, før du rod telefonen, kan du vide, hvad apps, Rom og andre fordele, du kan få fra udryddelse. Og her er hvorfor du bør udrydde din Android-telefon.

Relateret:

Hvad er root mean?
Risikoen for hepper telefonen
Hvordan man kan låse din bootloader
Sådan root din Android-enhed
Sådan sikkerhedskopieres Android-telefon

Afinstallere bloatware

Telefonproducenten tilføjer altid sine egne apps til telefonen som er ofte mærket som system apps og dermed ikke kan fjernes (f.eks.: Samsungs musik Hub, Bogen hub osv). De kan gøre telefonen langsom og besætte hukommelse og plads. Med root-adgang, Du kan slippe af med dem.

Afinstallere bloatware

Overclocke eller underclock CPU

Med en app som SetCPU, Du kan styre telefonen processorhastighed ved overclocking (Indstil din CPU max frekvens højere end dens standard værdi) eller underclocking (sæt den lavere end dens min værdi). Overclocking hjælper, hvis du vil køre en app, der har bør for højt krav. Mens underclocking hjælper med at få en bedre batterilevetid.

For eksempel, Du kan gøre din processor overclocket når du spiller grafiktunge spil, men har dem trække den nøgne minimum strøm, når skærmen er slukket.

SetCPU for root brugere

Bedre backup

Google gør et godt stykke arbejde at holde kontakterne, mail, beskeder, kalendere, fotos, Apps og andre Google-y ting i orden. Men med en app kaldet Titanium Backup, ikke kun back-up alle dine apps, men også kan sikkerhedskopiere alle data, der lagres i disse apps.

Titanium-backup

Få opdateringer hurtigere

Android telefon fabrikanter tage altid måneder at frigive de nyeste Android opdateringer (og nogle telefoner har selv ingen chance for at opgradere). Da Google annoncerede slikkepind, måske var du endnu at få JellyBean. Så hvorfor du stadig venter på den nyeste OS når du kan blot udrydde din telefon og få det lige nu? Der har tålmodighed?

Androids udvikler samfundet er ofte i stand til at få det nye Operativsystem på en telefon måneder før luftfartsselskabet frigiver opdateringen. Når du er forankret, Du skal bare finde OS-version du ønsker og installere det (optimeret til dine specifikke enhed).

Automatisere alt

Med en awesome app Tasker, som bruger af "Hvis dette, så er"mentalitet, Du kan gøre telefonen et geni. Det kan automatisere alt på din telefon. For eksempel, Du kan automatisk tavshed telefonen om natten, Tænd din Wi-Fi, når du er hjemme, åbne op musik app når du opretter forbindelse til din bil 's Bluetooth. Faktisk, Det behøver ikke root-adgang, men hvis du er forankret, Det kan gøre meget mere end du tror. For mere automatisering inspiration, Tjek ud her.

tasker

Flash en Custom ROM

Dette er en af de bedste fordele ved hepper. En brugerdefineret ROM er dybest set en brugerdefineret version af Android, Det kan være en bestand version af Android, tilføjer et par smarte funktioner, tilføjer masser af virkelig unikke funktioner, eller ændre din Android fra hoved til tå. Af den måde, CyanogenMod er en meget populær rom, som mange mennesker sat på deres telefoner.

CyanogenMod

Bemærk: Du behøver faktisk ikke root-adgang til flash en brugerdefineret ROM, Selvom du bliver nødt til at Låse din Bootloader (en proces, der undertiden kommer bundtet med root-adgang). Og du bør altid lave en backup før du installerer nogen ROM, fordi du kan også nødt til at slette alle data og cachen på telefonen før du installerer en ROM.

Tilføjelse til ovenstående, der er andre fordele, som du kan grave af dig selv. I sidste ende, Jeg skal minde dem om, at rode vil mursten telefonen for evigt, så vær forsigtig. Men jeg tror det risikoen værd.

Share-knappen