Hvorfor til roden

Hvad får jeg ud af Beskæftigelsesmaterialer

Jeg har rodfæstet min telefon. Hvad nu? Hvad får jeg ud af at rode?” Dette er et almindeligt spørgsmål af dem, der lige har rod deres telefoner. Faktisk, før du udrydde din telefon, kan du ønsker at vide, hvad apps, Rommer og andre fordele, du kan få fra at rode. Og her er hvorfor du skal udrydde din Android-telefon.

Relaterede:

Hvad er Root Mean?
Risiko for at rode din telefon
Sådan låser din bootloader
Sådan at udrydde din Android-enhed
Sådan sikkerhedskopieres Android-telefon

Afinstaller bloatware

Telefonproducenten altid tilføjer sine egne apps til telefonen, som ofte er markeret som systemet apps og derfor ikke kan afinstalleres (f.eks: Samsungs Music Hub, Book hub etc). De kan gøre din telefon langsom og besætte hukommelse og plads. Med root-adgang, du kan slippe af med dem.

afinstallere bloatware

Overclocke eller underclock CPU

Med en app ligesom SetCPU, du kan styre processor hastigheden på din telefon ved overclocking (indstille din CPU max frekvens højere end dens standard værdi) eller underclocking (indstille den lavere end min værdi). Overclocking hjælper, hvis du ønsker at køre en app, der har brug for høje krav. Mens underclocking hjælper med at få en bedre batterilevetid.

For eksempel, Du kan lave din processor overclocket når du spiller grafiktunge spil, men har dem tegne minimum strøm, når skærmen er slukket.

SetCPU for root brugere

Bedre backup

Google gør et godt stykke arbejde for at holde kontakterne, post, beskeder, kalendere, fotos, apps og andre Google-y ting i orden. Men med en app kaldet Titanium Backup, ikke kun sikkerhedskopiere alle dine apps, men også kan sikkerhedskopiere alle data, der er lagret i disse apps.

Titanium-backup

Få opdateringer hurtigere

Android telefon producenter altid tage måneder at frigive de nyeste Android-opdateringer (og nogle telefoner har endda ingen chance til at opgradere). Når Google annoncerede Lollipop, måske du var endnu at få Jellybean. Så hvorfor er du stadig venter på den nyeste OS, når du kan simpelthen udrydde din telefon og få det lige nu? Hvem har tålmodighed?

Androids udvikler-community er ofte i stand til at få den nye OS på en telefon måneder før transportøren frigiver opdatering. Når du er rodfæstet, du skal bare finde den OS-version, du ønsker, og installere det (optimeret til din specifikke enhed).

Automatiser alt

Med en awesome app Tasker, som bruger ", såfremt dette, derefter, at "mentalitet, du kan gøre din telefon et geni. Det kan automatisere alt på din telefon. For eksempel, kan du automatisk lukke munden din telefon om natten, tænde din Wi-Fi, når du er hjemme, åbne op musik app, når du opretter forbindelse til din bils Bluetooth. Faktisk, det behøver ikke root-adgang, men hvis du er rodfæstet, det kan gøre meget mere, end du tror. For mere automatisering inspiration, tjek her.

tasker

Flash en brugerdefineret ROM

Dette er en af ​​de bedste fordele ved roddannelse. En brugerdefineret ROM er dybest set en brugerdefineret version af Android, kan det være en bestand version af Android, tilføjer et par praktiske funktioner, tilføjer masser af virkelig unikke funktioner, eller ændre din Android fra top til tå. Af den måde, CyanogenMod er en meget populær rom, som mange mennesker sat på deres telefoner.

CyanogenMod

Bemærk: Du behøver faktisk ikke behøver root-adgang til at blinke en brugerdefineret ROM, selvom du bliver nødt til at låse din bootloader (en proces, der til tider kommer sammen med root-adgang). Og du bør altid gøre en sikkerhedskopi, før du installerer nogen ROM, fordi du også kan få brug for at tørre alle data og cache på din telefon, før du installerer en ROM.

Ud over ovenstående, der er andre fordele, som du kan grave ved dig selv. til sidst, Jeg er nødt til at minde om, at forankring vil mursten din telefon for evigt, så vær forsigtig. Men jeg tror, ​​det værd at risikoen.

Share-knappen