iphone5s

Hvordan man kan overføre billeder fra iPhone til computer

iPhone har en vidunderlig indbygget kamera, du kan fange mange smukke fotos og HD-video med det. Og du kan også spare gode billeder fra nogle programmer til telefonen. Her viser vi dig, hvordan du overfører personlige fotos og videoer til din computer.

Første til at vide, du kan overføre den eneste fotos og videoer taget af enhedens kamera eller fanget på enheden(se Apples tutorial). Men ikke dem, der er synkroniseret fra iTunes.

Hvis du vil kopiere billeder og videoer til din computer nemt, du skal have en iPhone Transfer software. Det er en nem at bruge og virkelig workful værktøj, du kan hente MobileGo til iOS Windows-version her, og også for Mac brugere.

Overføre fotos fra iPhone til PC

Nu begynder vi at overføre billeder fra din iPhone, iPod, eller iPad til PC, blot følge trinene:

Step 1: Tilslut din iPhone med computeren

Installer og start det program, du bare downloade ovenstående. Tilslut derefter din iPhone til din computer, softwaren vil detektere din enhed og vise det i programvinduet automatisk.

Bemærk: Da softwaren er nødt til at kalde nogle Apples teknologi, du installere den nyeste iTunes First.

eksportere billeder fra iphone til computer

Step 2: Kopier billeder fra iPhone til computer

Vælg din enhed, og klik på “fotos” i den mappe træet for at åbne et foto ledelse vindue. Vælg de billeder eller mapper, du ønsker, og klik “Eksport til”. Vælg derefter besparelse sti. Og du kan også trække og slippe billeder direkte til din computer.

eksportere billeder fra iphone til computer

Bemærk: MobileGo til iOS er fuldt kompatibel med alle Apple-enheder, herunder den nyeste iPhone 5S. Klik på her at få information om alle understøttede Apple-enheder.

MobileGo til iOS er virkelig en nem at bruge og workful program. Du kan behandle din Kamerarulle og samlinger nemt nu!

Share-knappen

  • Mecool

    Tak, Det er dejligt at kommentere videregiveren foto iphone vers pc