Transfer-Music-from-computer-to-iPod

Hvordan til at overføre musik fra iPod til computer

Da iTunes er konstrueret til at overføre musik til iPod. Det er svært at overføre musik fra iPod til din computer. Men, kan du være ivrige efter at kopiere sange og afspilningslister tilbage til iTunes i tilfælde af at du har mistet filer på din computer, computernedbrud, eller købt en ny computer.

Du kan bruge iTunes til at kopiere sange og afspilningslister til din computer, se Apples officielle tutorial her

Du kan findes ved hjælp af iTunes til at kopiere sange er meget inconvenient.Here vi vil vise dig en nem måde at overføre musik fra iPod til computeren ved hjælp af et must-have iPod Transfer.

Overfør musik fra iPod til computer

Hent Wondershare MobileGo til iOS (Vinduer) eller Wondershare MobileGo til iOS (Mac) første, og følg trinene:

Step 1: Tilslut din iPod med PC
Efter installeret programmet installere og køre den. Tilslut derefter din iPod til computeren. Vent et øjeblik, indtil programmet registrere enheden.

iPod-hjem

Bemærk: Da Wondershare MobileGo til iOS bør kalde en del af iTunes funktionsmoduler, du nødt til at installere den nyeste iTunes på din computer.

Step 2: Overfør musik fra iPod til computer
Vælg din enhed i venstre mappetræet, og klik på "Media" knappen, klik derefter på "Music"-knappen på den øverste linje. Vælg de sange, du vil kopiere fra iPod, klik på "exprot til" på toppen, en drop-down liste shou op, vælg "Eksporter til Denne Computer". Vælg derefter en sti for at gemme de sange.

eksport-ipod-musik

Bemærk: MobileGo til iOS (Vinduer) er fuldt kompatibel med iPod touch 1-5 generation, også iPod shuffle, iPod nano og iPod classic.

Hvis du ønsker at kopiere spillelister fra din iPod til computeren. Klik på “Playlist” og vælg dine eftersøgte spillelister og klik “Eksport til”.

Export-iPod-Music-Playlist-to-iTunes

Bemærk: Den Mac-version ikke lader dig eksportere afspilningslister til Mac.

Share-knappen