iPod-touch

Hvordan til at overføre musik fra Android til iPod

iPod-touch

Er der en måde at overføre musik fra min Android til iPod Touch 4G? Jeg vil gerne vide, hvordan du sender mp3-filer fra Android Samsung Galaxy til ipod.

iPod er en vidunderlig musikafspiller. Apple har udgivet den 5. generation iPod Touch. Hvis du har mange sange på din Android smartphone eller tablet, og ønsker at overføre dem til iPod, hvordan?

Første, du kan ikke direkte eksportere musik uden en softare såsom iTunes. Andet, for anden platform, du kan ikke overføre filer fra Android-enhed til iOS-enhed nemt, enten. Men, med Wondershare MobileTrans, kan du gøre det nemt, overføre al din musik fra Android-enhed til iPod med kun 3 trin.

Download denne Android til iPod overførsel værktøj på computeren. Den er kompatibel med tusindvis af Android-enheder og alle iPods.

Hvordan til at overføre musik fra Android til iPod

Denne del er der en hurtig guide viser processen med at overføre musik fra Android-enhed til iPod. Lets’ tjek det ud!

Step 1: Installere og køre Android til iPod værktøj transfer

Du skal installere og køre MobileTrans på din computer. Det er kun kompatibel med Windows OS. Du kan se en primær vindue som dette, når du kører det.

Step 2: Tilslut din iPod og Android-enhed til computeren

Tilslut begge af Android-enhed og iPod Touch til computeren ved hjælp af USB-kabler. Programmet registrerer enhederne automatisk. Efter at, du vil se Android-enhed vises til venstre, og iPod dukker op på højre. Dataene vil blive overført fra den venstre enhed til den rigtige enhed. Og når du har brug for at fjerne musikken i din iPod til at skabe plads til overførsel, sæt kryds “Ryd data før kopi ".

Bemærk: Du er i stand til at ændre placeringen af ​​de to enheder ved at klikke på “Flip”. Efter at, du kan overføre musik fra iPod til Android enhed.

Step 3: Kopier musik fra Android til iPod

Programmet kan overføre musik, kontakter, videoer og fotos, etc.. Og vi ønsker blot at kopiere musik, tip "Musik" og klik på "Start Copy". Fremgangen overførsel vil tage et stykke tid. Efter at have afsluttet, klik på "OK" for at comfirm. Du musik er alt i iPod nu.

Klik for at prøve MobileTrans at overføre musik mellem Android og iPod.

Share-knappen