Top 7 Bedste Gratis DVD Ripper software

Selvom Blu-ray allerede er blevet mere almindelig i dag. DVD er stadig dominerende på markedet. Og en DVD Ripper software vil være et must-have program til dvd-elskere. Du kan kopiere indholdet af DVD til en videofil ved at kode dvd i MP4, AVI, MKV, IOC, WMV eller andre videoformater. Den rippede fil kan gemmes på computer eller anden enhed, ligesom mobiltelefon og tablet, til yderligere redigering, Backup, deling eller afspilning.

Hvis du har en stor samling af dvd-film og musikvideoer, ønsker at udtrække et kapitel eller gøre fuld sikkerhedskopi af dem. Du kan få brug DVD Ripper. Og hvis du altid er på udkig efter gratis DVD Ripper, ikke ved, hvilken er den bedste. Her vil vi give dig en gennemgang af Top Gratis DVD Ripper.

Se også: Bedste gratis DVD Ripper Software til Mac

Jeg testede flere gratis DVD Rippers, det er virkelig svært at sige, hvilken en er den bedste. Måske A understøtter forskellige output videoformater, men kan ikke dekryptere beskyttelse. Måske B kan rippe de nyeste beskyttede dvd'er. Men, det vil tage timer at rippe en DVD. Endda få et bedre resultat, når brug C og D sammen.

Lad os tage et kig på, hvem der er på listen nu.

WinX DVD Ripper: Bedste hurtigste Gratis DVD Ripper til at konvertere og Rip DVD til MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

WinX DVD RipperWinX DVD Ripper er en stand-alone gratis DVD-ripping software til Windows og Mac. Det kan rippe DVD til forskellige video-formater, herunder MP4, WMV, IOC, FLV, Mpeg, eller DVD til iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP støttede videoer på hurtig hastighed uden nogen 3rd-fest codec-pakke.

Det er freeware og shareware. Gratis version giver dig mulighed for at fjerne alle almindelige DVD kopi beskyttelse, herunder CSS kryptering, region kode, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, etc.. og rippe DVD til Video. Mens understøtter ikke den nyeste Disney Beskyttet DVD. Hvis du ønsker at gøre det, du nødt til at opgradere til Platinum eller bruge et andet program til at fjerne kopibeskyttelse først.

Håndbremse: Open source video transcoder, understøtter næsten ethvert format

HåndbremseHåndbremse er vores favorit video encoder for sin enkle, let at bruge, nem at installere, og kraftfulde tweaking muligheder for at få den bedste konvertere kvalitet som et resultat. Det er et open source værktøj til konvertering af video og DVD til næsten ethvert format, tilgængelig til Windows, Linux eller Mac OS X.

Det er perfekt, men kun kan læse og transcode ikke-beskyttet DVD. For det er ulovligt. Så du er nødt til at bruge en 3rd-parts software til at fjerne Proctection først, For eksempel, AnyDVD er et godt valg, derefter læse og rippe DVD med Handbrake.

DVDFab HD Decrypter: Kopier DVD og Blu-ray til tom disk eller harddisk, to kopi tilstande

DVDFab hd decrypter
Faktisk, DVDFab HD Decrypter er en del af DVDFab DVD Copy og Blu-ray Copy. Så det er mere som en DVD Copy snarere end DVD Ripper. Arbejder som en gratis DVD Decrypter, det kan fjerne beskyttelsen og kopiere DVD / Blu-ray-indhold til kedelig disk eller harddisk(gratis version understøtter muligvis ikke nyeste dekryptere beskyttelse). Det giver dig mulighed for enten at kopiere hele disken eller bare kopiere de vigtigste film.

Den gratis version kan bare gøre 1:1 kopiering, understøtter ikke komprimere en DVD9 til en DVD5. Eller du bliver nødt til at betale. Det kan indlæse disken, mappe og ISO-image, og output samme.

MakeMKV: Et-klik souliton at konvertere DVD og Blu-ray til MKV

MakeMKVMakeMKV kan hurtigt og nemt rippe DVD'er og Blu-ray-diske til høj kvalitet MKV-filer med et enkelt klik. Det kan bare output i MKV format og understøtter alle kommercielle dvd og Blu-ray-diske beskyttelser. DVD-ripping vil altid være gratis, men Blu-Ray Ripper er kun gratis, så længe 30 dage.

MakeMKV konverterer videoklip fra proprietære (og normalt krypteret) disk i et sæt af MKV-filer, bevare de fleste oplysninger, men ikke ændre det på nogen måde. Så det er meget hurtigt, Det kan konverterer så hurtigt som dit drev kan læse data.

Bemærk: MKV format kan gemme flere video / lydspor med alle meta-information og bevare kapitler. Der er mange spillere, der kan spille MKV filer næsten på alle platforme, kan du interesseret i Bedste 4 MKV-afspillere på Mac OS X.

Format Factory: Rip dvd'er og mucis cd'er til en lang række filformater egnet til bærbare enhed

format-fabrikkenSom navnet, dette freeware er stærkest på sine mange filformater understøtter, herunder video til video, lyd til lyd, DVD til video, samt billede til billede. Den er fleksibel og kan tilpasses og lader dig ændre flere output indstillinger såsom at tilføje vandmærker, undertekster og en masse andre muligheder.

Format Factory understøtter rip beskyttede DVD, men til min test, kan det bare en del af dem. Måske kan det kun understøtter nogle gamle CSS beskyttede dvd'er.

Format Factory er gratis, men der er så mange irriterende annoncer på sin grænseflade.

Freemake: Kraftig ultimative freeware til at konvertere video og DVD

Freemake video converterFreemake er en kraftfuld ultimative software, det er ikke kun en video konverter, men også en DVD Ripper, DVD-brænder, Blu-ray-brænder, Online MP3 Converter, Slideshow maker og mere. Det understøtter 200+ input format og i stand til at konvertere videoer til bærbare enheder, såsom iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Blackberry, etc.. Brænd video til DVD og Blu-ray-disk. Rips online videoer direkte URL indsættes fra 50+ sites.

Men det understøtter ikke krypterede dvd'er enten. Det går ned på næsten alle mine kommercielle dvd'er såsom Thor og Iron Man 3.

Bemærk: Og denne software behov. NET Framework 4.0 Client Profile. Hvis du ikke har det, Freemake opsætningsguiden vil installere det på din pc.

DVD Shrink: GRATIS løsning til krympning originale dvd'er på optagemedier.

DVD-ShrinkDVD Shrink er et af de mest populære gratis DVD Rippers, der effektivt sikkerhedskopiere DVD-diske, som har en glat grænseflade med en enestående evne til at komprimere DVD-data til den standard 4,7-gig DVD. Det er i stand til at rippe DVD til din harddisk som videofiler eller som en ISO-billede. Derefter kan du brænde output filer ved at integrere med Nero eller andre DVD-brænding.

Det er ikke blevet opdateret siden dens udgivet i 2006, og måske ikke være i stand til at dekryptere nogle dvd'er med nyere kopibeskyttelse.

Download Page

Nu hvor du har set toppen 7 bedste gratis DVD Rippers. Nogle af dem er ikke understøtter krypterede DVD. Nogle har en stor videokvalitet. Til min test, nogle kan fjerne de fleste af kryptering, mens nogle ikke. Så, måske bruge to eller tre af dem kan behandle din dvd perfekt.

Share-knappen