Top 5 iphone foto apps

Top 5 Billedredigering Apps til iPhone

Apples App Store er fyldt med mange kreative programmer. Apple fortsætter gøre nye optagelser i det. Apples iPhone har en lang række applikationer til at tage billeder og redigere disse spørgsmål kreativ måde. Mange Apple iPhone fotoprogrammer tillader brugeren at anvende filter effekter omkring fotos for at give vintage tur til fotoet eller tilføje vignet skygger eller ved hjælp clipart mod foto. Du kan også løse problemerne som rød-farvede øjne, og overeksponering og undereksponering mod lyset. Baseret på anerkendelse og de standard funktioner, der tilbydes inden for de ansøgninger, Disse er blot lavere nok den mest kreative anvendelser af Apples iPhone og iPad.

 

1. Instagram

InstagramInstagram er på toppen mest position inden min liste. Det er elsket af de fleste mennesker, da det giver en masse redigering valg til forbrugeren. Du kan enten redigere de nuværende billeder inde din mobil eller kan tage billeder ved hjælp af dette program. Efter at have taget billeder, du er i stand til hurtigt at uploade dem på sociale netværk som Facebook, Twitter, Flickr, osv.. Det giver nogle overlegne kvalitet funktioner i forhold til brugeren for at redigere billedet. På grund af dens funktioner, denne ansøgning blev udnævnt som Årets top ansøgning fra Apple.

 

2. Retro Camera

Retro CameraRetro Camera ansøgning vil være en masse meget gerne Instagram og gør det muligt for forbrugeren at anvende overordnede effekter på sine billeder. Til valg hvad ændre brugeren ønsker at anvende på hans foto, han er nødt til først og fremmest vælge en tomme seks tilgængelige kameraer, der er Barbl, Lille Orange Box, Xolaroid 2000, Pinhole Camera, Fudge Can og Hipsteroku. Dit kamera valg er afhængig af den indledende kamera i mobil.

 

 

3. CamWow

CamWowCamWow er virkelig en gratis Apple iPhone program, der er en komplet sjovt for, at kunderne. Det giver valg til at bruge nogle surrealistiske og syrede træk mod billeder. Den er udstyret med en række funktioner som aften vision, termisk, pop art og x-ray effekter. Anvendelsen af ​​denne applikation, du er i stand til at fordreje dine billeder, anvende bule, strække eller klemme effekt. Det er en kreativ anvendelse for personer, der ønsker at have det sjovt med deres mobile kamera konstant.

 

4. Postagram

PostagramDenne applikation er en fantastisk metode til at sige goddag til dine gamle venner. Det er en berømt ansøgning, der er afhængig af ganske geniale koncept. Du evner med denne særlige anvendelse er du bare vælge et fotografi ud af din mobil eller måske et foto redigeret mens du bruger ovenstående påpegede programmer, efter som producerer en ægte sæl noget der ligner et postkort og sejl send det mod den person i din smag ud af din kontaktliste for bare 99 cents. Billederne, der er oprettet ved hjælp af dette program er af bedste kvalitet, dvs 300 dpi og derfor er trykt på den klassiske og attraktive sort postkort layout.

 

5. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop ExpressPhotoshop Express er Adobes gratis app til redigering af fotos på din iPad, iPhone, eller iPad touch-. PS Express tilbyder et lille sæt af sjove og nyttige fotoredigering værktøjer med en let at forstå brugergrænseflade. Det virker også med indbyggede kameraer på iPhone og iPod touch, og Photoshop.com online fotoservice. Selv om denne revision er for iOS-version, Photoshop Express er også gratis.

Share-knappen