backup-plus

Hvordan at hente de tabte filer fra Seagate Backup Plus

The Seagate Backup Plus er en værdig efterfølger til den ærværdige GoFlex linje, tilbyder en killer kombination af hastighed, brugervenlighed, og alsidighed. Og den mest fremragende funktion er at sikkerhedskopiere dine filer fra computer en filerne er blevet ændret. Men, du kan ikke undgå at filerne tab katastrofe på grund af nogle årsager gerne sletning eller virus angreb.

Når du har fundet dine filer blev overset, bedes du stoppe med at bruge Seagate Backup Plus. Fordi du stadig kan bruge professionelt værktøj til at få dine filer tilbage. De filer, du tror, ??de er blevet tabt på grund af sletning eller formatering er faktisk stadig et sted på din harddisk. Fordi rummet filerne optager kun er markeret som “rådighed til at genbruge” og filerne bliver usynlig.

du kan bruge Wondershare Data Recovery at hente dine filer tilbage med kun et par skridt. Ligegyldigt filerne er tabt på grund af virus angreb, uddannelse, korruption, sletning eller nogle andre grunde, hvis de ikke er fysisk beskadiget, dette program kan bidrage til at hente dem alle hurtigt og sikkert.

Hent Wondershare Data Recovery her og installere det

Og nu, lad os få vores endelige vejledning start med Guidetilstand i Wondershare Data Recovery.

Step 1, vælge den filtype, du vil gendanne
Tilslut din Seagate Backup Plus med USB-porten, og lancere dette program. Det vil gå med Guidetilstand, og du bare nødt til at besvare 2 enkle spørgsmål for at starte filer opsving. Den første skridt er at vælge, hvilken type filer, du vil gendanne. Hvis du ikke er sikker på om det, du kan vælge alle filtyper og gå til næste trin.

Step 2, vælge, hvor din fil tabt fra
Og i dette trin, kan du vælge "i et bestemt sted", Og vælg den partition, hvor du mistede dine filer og klik derefter på"Næste". Når start-scanning, tjek “Aktiver Deep Scan“, som kan hjælpe dig med at finde tilbage tabt fil mere fuldstændigt og få bedre resultat, men det har brug for mere tid.

Step 3, Gennemse de filer og gendanne, hvad du vil
Når scanning fuldender, vil du se alle de inddrivelige filer vises i scanning resultat med filtype og sti. Du kan måle, hvilken fil, du har brug for at hente ved filnavn. Hvis du ikke kan huske navnet, du kan også se dem én efter én, og kontrollere dem, du ønsker at gendanne. Og blot klikke på "Recover"For at få dem tilbage til din computer.

Gratis download Data Recovery til Windows

Share-knappen