SD-kort

Hvordan kan jeg hente slettede billeder fra et SD-hukommelseskort

“Jeg ved et uheld slettet nogle billeder som tanke er blevet uploadet, men de havde ikke været. Jeg ved, at computeren ikke fuldt ud vil slette data normalt. Er SD-kort arbejde på samme måde? Hvad kan jeg gøre for at få mine fotos tilbage?

En masse mennesker kan stødt på problemer med ovenstående, slettet nogle vigtige billeder ved en fejl. Så hvordan man kan genoprette fotos fra et SD-kort?

Vi ved, at når du sletter noget af indholdet på harddisken, den er ikke gået, computeren bare markere rummet som brugbare igen, og derefter skrive over det senere. SD-kortet er det samme som harddisk, du kan bruge SD Card Recovery software at få dine data tilbage, omfatte dine slettede billeder.

Download en prøveversion af Oplysninger Reocvery eller Data Recovery til Mac og installere det.

Genvinde tabte eller slettede data fra SD-kort i 3 Steps

Step 1: Start programmet og vælge en recovery-mode

Kør data opsving efter installere softwaren på din computer. Vælg "Lost File Recovery" mode for at starte.

sd kort opsving

Step 2: Vælg dit SD-kort og scanne det

Du vil se en liste over alle harddisken og flytbare drev. Vælg SD-kortet og klik på "Start" knappen for at starte scanningen.

sd kort opsving

Step 3: Gendanne slettede billeder

Softwaren vil scanne dit SD-kort og vise resultaterne på en liste, alle mistede filer vil blive sorteret i kategorier, bare finde, hvad du ønsker, og klik på "Gendan" knappen for at få dine billeder tilbage.

gendanne slettede billeder fra SD-kort

Tips: Du kan få vist billeder i listen, før den igen, og "Status" i listen er muligheden for inddrivelse. For eksempel, "Excellent" betyder, at det er sandsynligt, at blive genoprettet.

Share-knappen