iphone5

Sådan gendannes mistede kontakter fra iPhone uden iTunes

Hvis du er på udkig efter det værktøj eller artiklen til at vise dig, hvordan du inddrivelse mistede kontakter fra iPhone (iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS) uden iTunes, denne vejledning er, hvad der du har brug for.

Det meste af tiden, hvis du tilslutter din iPhone med iTunes, iTunes vil sikkerhedskopiere alle dine data omfatter kontakter, så selv du har slettet eller mistet kontakten fra iPhone, du kan få dem tilbage nemt. Men nogle gange kan du måske ikke få data fra din sikkerhedskopi eller backup er beskadiget og ubrugelig grundet noget galt med iTunes. Og hvis du har mistet din iPhone kontakter dengang, det lader til at du ikke kan gøre noget.

Kan du ikke rigtig gøre noget? Ikke! På grund af den særlige teknologi iOS enheder, Det er meget svært at genoprette data direkte fra iPhone selv, men det er ikke umuligt. Du har brug for et værktøj til at hjælpe dig med at genvinde de tabte kontakter fra iPhone uden iTunes. Og det er Wondershare Dr.Fone, en af ??de bedste iPhone data opsving, der kan hente 12 typer af data (omfatter kontakter) fra iPhone nemt.

Hent Wondershare Dr.Fone og installere det.

Før tutorial starten, du må hellere slå iPhone at slukke i sagen til de nye data overskrive den og tilløb til scanning resultat.

3 trin for at finde tilbage dine kontakter fra iPhone uden iTunes

Step 1, tilslutte din iPhone til computer
Kør dette program og tilslutte din iPhone til computeren med USB-kabel. Dette værktøj giver 2 genvinde tilstand: Gendan fra iOS-enheden Og Gendan fra iTunes Backup File. Bare vælge den standard man.

Step 2, ind i apparatet, og scanne
Hvis du vælger "Gendan fra iOS-enheden"-Tilstand, skal du indtaste din iPhone-systemet ved at følge 3 nedenstående trin:
1. Hold din iPhone, og klik “Start” knap.
2. Hvis du trykker på “Strøm” Og “Hjem” knapperne for 10 sekunder.
3. Efter 10 sekunder, frigivelse “Strøm” knap, men holde holde “Hjem” for en anden 10 sekunder, indtil du får meddelelsen om en vellykket ind.

Når du indtaster din iPhone-system, dette værktøj vil skanne din iPhone automatisk, og liste alle de data fra iPhone for dig, som omfatter dine mistede kontakter.

Step 3, Se et eksempel kontakter og inddrive
Nu, bare vælge "kontakter"For at få vist, og vælge, hvilke kontakter, du ønsker at gendanne ved mark det. Klik på "Recover"For at gemme dine kontaktoplysninger til computer. Hvis du bare har brug for dette værktøj til at vise slettede kontakter, Klik på det dias knappen nederst til kun at vise slettede elementer.

Det er alt Wondershare Dr.Fone kan hjælpe dig til at genvinde de tabte kontakter fra iPhone uden iTunes, og alle de kontakter vil blive gemt på computer. Hvis du har brug for at importere dem til din iPhone, du kan prøve at bruge Wondershare MobileGo til iOS.

Share-knappen