iphone5

Sådan gendannes Billeder til iPhone fra en iTunes Backup

Har du nogensinde mødt en sådan situation: Min iPhone er brudt, og jeg har ikke en anden Apple-enhed i hånden, der kan se fotos, min iCloud-konto indeholder ingen fotos samt. Heldigvis, Jeg har synkroniseret med iTunes i går. Så hvordan kan jeg gendanne fotos fra en iTunes back-up?

Apple understøtter ikke at hente data fra iTunes backup, du kan kun gøre det ved at synkronisere. Men nu kan vi få hjælp fra nogle 3. parts software.

iOS Data Recovery er en professionel og nem at bruge software, som effektivt kan hjælpe dig med at genoprette data fra iTunes backup. Det kan genskabe tabt eller slettet 12 typer af data: Kontakter, Meddelelser, Ring historie, Kalender, Noter, Påmindelse, Safari bogmærke, Camera Roll, Photo Library, Foto Stream, Vedhæftede filer, Voice memoer, etc..

Hent denne gratis prøveversion nedenfor og installere det på din computer.

Sådan gendannes fotos til iPhone 5/4S/4/3GS fra iTunes backup?

Step 1: Kør software og vælg iTunes backup-fil.

Ved lanceringen af ​​softwaren, vælg "Gendan fra iTunes Backup File" tag på toppen. Og så vil du få interfacet nedenfor, softwaren vil scanne din computer og liste ud alle iTunes backup-fil på din iPhone på din PC, vælge den, du ønsker at udtrække og klik på "Start Scan".

inddrive fotos fra itunes backup

Step 2: Gendanne mistede eller slettede iPhone fotos.

Efter scanning færdig, alle filer i backup ville vises for dig i kategorier, fotos inkluderer. Du kan se dem frit. Så vælg dem, du har brug for, og klik på knappen "Gendan" for at gemme dem på din computer.

gendanne iphone fotos fra itunes backup

Awesome iTunes Backup Extractor er ikke kun for at hjælpe dig med at udpakke iPhone backup-filer, og også støtte alle typer af iPad og iPod. Det kan genvinde 12 typer af data omfatter dine mistede billeder, videoer, kontakter, SMS / MMS, noter og Safari-bogmærker. Tøv ikke med at hente sin trail-version, fordi det vil løse dine problemer!

Share-knappen