iPhone-5-foto-opsving

Sådan gendanne slettede billeder fra iPhone

Q: Jeg har for nylig fik en iPhone 4 og været lykkeligt snapping væk. Men, Jeg sletter en belastning af billeder ved en fejl, der ikke ønsker at slette. Jeg har ikke gøre nogen sikkerhedskopier via iTunes og hverken Billedserie eller noget lignende,. Så hvad jeg kan gøre for at få mine billeder tilbage.

JohnJackRice

Q: Jeg synkroniseret netop over 2,000 billeder fra kameraet roll på min iPhone 5S (kører på IOS 8) til iPhoto på MacBook Pro sneleopard. Når prompten bedt om at slette fotos på telefonen, Jeg klikkede ja. Ansøgningen var ikke i orden efter et stykke tid så jeg tvinge Afslut. Når jeg lancere iPhoto igen, billederne var der ikke og halvdelen fotos på mit kamera roll var borte. Når jeg forsøger at synkronisere iPhoto med min iPhone, Det siger 0 fotos. Hvordan kan jeg gendanne dem?

h1kk1chan


Billeder er faktisk ikke slettet

Når du har slettet billeder på din iPhone, de er ikke gået, bare ikke kan du se dem.. De er stadig være et sted på telefonen. Og Apple ønsker ikke folk at få adgang til data af slettede billeder. Så har brug for vi en tredje part iPhone data opsving værktøj.

Relateret:
Hvordan man kan hente SMS-beskeder fra iPhone
Hvor hen til genoprette tabt kontakter fra iPhone

Din Attention Please!
Før vi begynder at gendanne data, jer burde mærke disse:

 1. Indstil din iPhone i flight mode og ikke bruge det, indtil du finder disse fotos;
 2. Ikke synkronisere din iPhone med iTunes, iCloud eller andre tredjeparts-værktøjer, undgå "Slettede billeder" overskrives af nye data.

6 metoder til at gendanne slettede billeder fra iPhone

Her har vi indføre 6 måder at genvinde tabte eller slettede billeder fra iPhone. Læs dem og vælge den, der kan være egnet til din nuværende situation. Under opsving oparbejde, vi muligvis iTunes eller iCloud backup.

 1. Uddrag billeder fra iCloud backup ved hjælp af iPhone Backup Extractor software
 2. Uddrag billeder fra iTune backup med iPhone foto opsving værktøj
 3. Genskab slettede billeder direkte på iPhone
 4. Hente slettede billeder direkte fra iCloud (Free)
 5. Gendan tabte fotos fra iTunes backup (Free)
 6. Gendanne slettede billeder på iPhone kører iOS 8 (Free)

Metode 1: Uddrag billeder fra iCloud backup ved hjælp af iPhone Backup Extractor software

Denne metode gælder for tilfælde af mennesker mistet deres billeder, men har en iCloud backup. Især for dem, der mistede deres iPhone, men ønsker at få billederne tilbage. Det er velegnet til alle iPhone generation at kører iOS 5 eller senere, herunder den nyeste iPhone 6 Og 6 Plus.

Hent og Installer den iPhone backup emhætte software før du følger trinene.

Step 1: Vælg recovery mode og tegn i dine iCloud

Efter installeret iPhone foto opsving, kan du køre programmet og vælg gendannelsestilstand i “Inddrive fra iCloud Backup filer”, derefter indtaste din Apple-ID og adgangskode til login. Programmet vil ikke registrere din konto, adgangskode eller indhold på ethvert tidspunkt under dine sessioner.

Uddrag billeder fra iCloud

Step 2: Download og analyse din iCloud backup

Når du er logget ind i iCloud, programmet vil liste alle iCloud sikkerhedskopi filer i din konto. Vælg den seneste, og klik på Hent, og derefter vælge typen filer du gerne vil downloade, Klik på Næste at fortsætte. Efter at, Du kan scanne iCloud indhold. Klik på Start Scan knappen for at begynde. Det vil tage dig lidt tid, Vent indtil scanningen færdig.

Uddrag billeder fra iCloud

Step 3: Preview og gendanne de ønskede fotografier fra iCloud backup

Scanningen vil vare et par minutter. En gang stopper, Du kan få vist alle data i dine iCloud sikkerhedskopifil, ligesom kontakter, beskeder, fotos, noter og meget mere. Tjek dem og krydse dem, du har brug for. Klik derefter på Recover knappen for at gemme dem på din computer. Programmet vil bede om du ønsker at sætte de gendannede kontakter, noter og beskeder tilbage til din iPhone hvis den er forbundet med computeren under opsving oparbejde.

Uddrag billeder fra iCloud


Metode 2: Uddrag billeder fra iTunes backup med iPhone foto opsving værktøj

Denne metode er velegnet til dem, der bakkes op deres iPhone med iTunes. Hvis du har mistet dine billeder, ikke har din iPhone omkring. Eller telefonen blev stjålet. Fotografier tilbage. Så se venligst her, Vi vil præsentere, hvordan til at udtrække filen iTunes backup og fundet de ønskede fotografier. Først downloade den iPhone foto opsving værktøj. Det har Windows og Mac version, Vær sikker på download rigtigt.

Step 1: Vælg din iTunes backup og uddrag sig

Køre programmet og skifte til tilstanden af “Gendan fra iTunes Backup File”. Så alle dine iTunes backup på computeren vil være fundet og angivet. Vælg den, du ønsker og klik på “Start Scan” til at udtrække det.

Uddrag billeder fra iTunes backup

Step 2: Få vist og gendanne tidligere data

Efter et stykke tid, alle data i den fil med sikkerhedskopien bliver udvundet og vises i kategorier. Det indeholder slettede og eksisterende elementer på enheden. At adskille dem., Venligst slå “Kun vise de slettede elementer”. Du kan høre eksempler på dem og markere de ønskede fotografier. Klik derefter på “Recover” knap. Kontakterne, noter og beskeder kan dækkes direkte ind til din iPhone hvis du holde din iPhone forbundet med din computer under gendannelsesprocessen.

Uddrag billeder fra iTunes backup


Metode 3: Direkte scanning og gendanne slettede billeder på iPhone

Denne metode gælder kun for iPhone 4 og iPhone 3GS. Hvis du ikke har iCloud backup eller iTunes backup af din iPhone, eller dine sikkerhedskopier er forældet, så er den sidste metode at bruge iPhone datagendannelse software at scanne iPhone direkte og forsøge at finde dem. Hent og installer softwaren først.

Step 1: Tilslut din iPhone til PC og køre programmet

Tilslut din iPhone 4/3GS til computeren, og køre programmet. Du vil se hovedvinduet som nedenfor. Skifte til den “Avanceret tilstand” via knappen i nederste højre hjørne.

iphone foto opsving

Du vil blive bedt om at følge 3-trin Introduktion for at angive enheden scannetilstand. Programmet vil bede dig om at downloade et plugin før iPhone enhed scannetilstand.

iphone foto opsving

Step 2: Start scanningen proces til at lede efter de tabte billeder

Når du har klikket på den “Start” knap, og følg trin for at angive enheden scannetilstand. Programmet vil analyse din iPhone for de mistede data.

iphone foto opsving

Step 3: Preview og gendanne de slettede billeder fra iPhone

Efter scanning, alle fundne data vises i kategorierne, du kan se billeder af vælge Camera Roll eller Photo Stream. Kryds dem, du ønsker at komme tilbage og klik på “Recover” at gemme dem på din computer.

iphone foto opsving

Bemærk: Billeder findes her indeholder slettet, og også de eksisterende stadig på iPhone. Hvis du kun ønsker at se de slettede billeder, skubbe knappen på toppen for at adskille dem: “Kun vise de slettede elementer.”


Metode 4: Hente slettede billeder direkte fra iCloud (Free)

Denne metode gælder for alle iPhone generation kører iOS 5 eller senere. Hvis du tabte fotos bare efter bakkes op med iCloud. Du kan gendanne fra iCloud backup direkte.

For eksempel, du lige har slettet nogle billeder ved et uheld, men du har sikkerhedskopieret iPhone med iCloud i går og ikke tage et foto efter at. Derefter kan du gendanne disse fotos fra backup direkte. Eller du fik din iPhone stjålet, men ønsker at få dine billeder igen. Hvis du har andre iOS enhed som iPad, Du kan logge på din iCloud konto på det, og gendanne fotos iCloud. Billederne vil blive downloadet til din iPad. Her er trinene.

1. På din iOS-enhed, Gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering. Hvis der findes en nyere version af iOS, Følg instruktionerne for at hente og installere det.

2. Sørg for at du har en nyere sikkerhedskopi til at gendanne fra.
På din iOS 8 Enhed: Gå til Indstillinger > iCloud > Opbevaring > Administrer opbevaring, Tryk derefter på en enhed, der er opført under Backups at se dato og størrelse af sin seneste backup.
På din iOS 7 Enhed: Gå til Indstillinger > iCloud > Opbevaring & Backup > Administrer opbevaring, Tryk derefter på en enhed, der er opført under Backups at se dato og størrelse af sin seneste backup.

3.Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil, Tryk derefter på “Slet alt indhold og indstillinger”.

Slet alt indhold og indstillinger

4. I Setup Assistant, gå videre til “Indstille enheden”, Tryk på Gendan fra en sikkerhedskopi, Log på iCloud.
5. gå videre til “Vælg backup”, derefter vælge fra en liste over tilgængelige sikkerhedskopier i iCloud. Derefter ville dataene i sikkerhedskopifilen gendannes på din telefon.

gendanne iphone fra iCloud backup

Bemærk: Inden gendannelse fra iCloud backup, du bliver nødt til at slette alt indhold og indstillinger fra din iPhone. Du kan miste dine nye data og indstillinger.


Metode 5: Gendan tabte fotos fra iTunes backup (Free)

Denne metode gælder for alle iOS-enhed. Hvis du ikke deaktiverer indstillingen automatisk synkronisering i iTunes, det vil skabe en sikkerhedskopi, hver gang du synkroniseret din iPhone med din computer. Du kan nemt hente fotos med disse sikkerhedskopieringer.

1. Tilslut din iPhone til den computer, der har din backup fil.
2. Køre iTunes. Sørg for at det er den nyeste version af iTunes.
3. Efter iTunes anerkendt din iPhone, Klik på Gendan backup knap, eller vælg Arkiv > Enheder > Gendan fra Back up. Hvis du bruger iTunes 10.7 eller tidligere, Højreklik på enheden på listen og vælge Gendan fra sikkerhedskopi.

gendanne iphone fra iTunes backup

Bemærk:
1. Du bør altid holde din iTunes backup ajour. Eller du kan miste dine nye data og indstillinger, da iPhone ville være fuldstændigt slettet og gå tilbage til den tidligere status.
2. Der er ingen måder at få vist indholdet i sikkerhedskopien, og du kan ikke vælge at inddrive en del af dem. Det er det punkt, som jeg synes iPhone Backup Extractor gør bedre end iTunes.


Metode 6: Gendanne slettede billeder på iPhone kører iOS 8 (Free)

Den nyeste iOS 8 har en ny funktion på foto app. Du kan fundet, er der to nye mapper opkaldt “Nylig tilføjet” Og “For nylig slettet” under Albums. Som navnet antyder, de billeder, du har lige fået er i den “Nylig tilføjet” mappe mens anden mappen “For nylig slettet” midlertidigt holder de fotos, du har for nylig slettet. Så, hvis du lige har slettet dine billeder eller billeder ved et uheld, kan du nemt gendanne dem. Indpasses i det “For nylig slettet” mappen og vælge den, du har brug for. Tryk derefter på “Recover”. Billederne vil blive flyttet til sin oprindelige plads.

gendanne slettede billeder i iOS 8

Share-knappen

 • Frank

  ??Tenorshare iPhone????????????????????