iPhone-5-foto-opsving

Sådan gendanne slettede noter fra iPhone

Jeg tog noter i min klasse ved hjælp af app på min iPhone, men en uge senere, da jeg gik tilbage til noterne den blev slettet og gået. Jeg ved, det var på min telefon, fordi jeg kiggede over det efter klasse. Er der nogen måde at inddrive det? Jeg tjekkede på min icloud, men der var intet på, at der.

Måske har du mødt den tilsvarende spørgsmål før. Når du ønsker at finde nogle vigtige noter har du lavet på din telefon, men de er bare væk. Du ønsker at få dem tilbage, men ved ikke, hvordan. Godt, denne artikel vil fortælle dig hvad du skal gøre, når du finde dine noter tabt.

3 Metoder til at gendanne tabte eller slettede noter fra iPhone

Vi vil introducere tre metoder til forskellige situationer. Vælg den rigtige en for dig selv. Hvis du har sikkerhedskopieret telefonen før, Du kan prøve de tidligere to metoder. Eller måske du nødt til at prøve en 3.-parts software, der er ikke gratis. Men Bemærk, at hvis du ikke er sikker på du nogensinde bakkes op telefonen, du vil hellere prøve den tredje metode først. Fordi at gendanne fra iTunes eller iCloud backup kan overskrive dataene på din telefon.

1. Gendan fra iCloud Backup
2. Gendan fra iTunes Backup
3. Scanning iPhone og forsøge at hente de tabte noter

Metode 1: Gendan fra iCloud Backup

1. Til at slette din iPhone, Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger. Du skal muligvis indtaste adgangskoden og din Apple-id-adgangskode, før du slette alt indhold og indstillinger. Hvorfor skulle jeg gøre det? Fordi den eneste måde at gendanne fra en sikkerhedskopi af iCloud er gennem Setup-assistenten. For at komme til indstillingsassistent på en enhed du allerede oprettet, du bliver nødt til at slette alt indhold på din iPhone og sæt den igen.
2. Tænd enheden. Du bør se en skærm, Hej.
3. Følg vejledningen i assistent til kontoopsætning iOS. En Wi-Fi netværk og følg trin, indtil du ser skærmbilledet Indstil enhed.
4. Tryk på Gendan fra en iCloud Backup. Log på iCloud.
5. Vælg en sikkerhedskopi. Kig på den dato og størrelse af hver og vælge de mest relevante. Når du vælger en sikkerhedskopi, overførslen starter.
6. Hvis du har købt iTunes eller App Store indhold ved hjælp af flere Apple-id, du vil blive bedt om at logge på hver. Hvis du ikke kan huske et password, Du kan trykke på spring dette trin og indtaste det senere.
7. Bevar forbindelsen. Hvis du afbryder forbindelsen fra Wi-Fi, før processen er fuldført, gendannelsesprocessen stopper midlertidigt, indtil du igen. Give procestid til slut. Gendannelse fra en sikkerhedskopi kan tage et stykke tid, afhængigt af størrelsen af backup og net-hastighed.

Opsætning af telefonen

Metode 2: Gendan fra iTunes Backup

1. Tilslut din enhed til computeren, som du gemte sikkerhedskopien på.
2. Åben iTunes. Hvis iTunes fortæller du en iOS-opdatering, få den nyeste version.
3. Gå til File > Enheder > Gendan fra sikkerhedskopi. Hvis du bruger Windows og ikke kan se en fil menu, Tryk på Alt-tasten.
4. Kig på den dato og størrelse af hver backup og vælge den mest relevante.
5. Klik på Gendan og afvente den oparbejde færdig. Enheden vil genstarte og derefter synkronisere med din computer. Ophold forbundet indtil synkroniseringen er færdig.

Metode 3: Scanning iPhone og forsøge at hente de tabte noter

Hvis du ikke har bakket op din iPhone eller ikke sikker på nogensinde gjorde det, Prøv denne metode. Vi vil bruge nogle 3.-parts programmer direkte scanne din iPhone og forsøge at finde de tabte noter. Når du sletter en fil på din telefon, du slet bare indeksfilen, filen stadig findes, indtil være overwrited af nye data. Dette giver os mulighed for at gendanne det.

Hen til apportere de overstreget kommentarer på din iPhone, Du skal installere en iPhone datagendannelse program først. Der er mange af slags software på markedet nu, Her bruger vi Dr.Fone for eksempel.
1. Downloade programmet her. Eller gå til den officielle hjemmeside.
2. Installere det.
3. Du skulle installere den nyeste version af iTunes. Fordi programmet vil kalde delvis funktion af iTunes. Men du behøver ikke at køre dem på samme tid, og det er bedst at deaktivere automatisk synkronisering i iTunes. (lancere iTunes > Edit > Indstillinger > Enheder, tjek “Forhindre iPods, iPhones, og iPads i at synkronisere automatisk”.)
3. Tilslut din iPhone til computeren og køre Dr.Fone. Som standard, det vil afsløre din iOS-enhed automatisk og viser vinduet for “Gendan fra iOS-enheden”.
gendanne iphone noter-01
4. Klik på “Start Scan” knappen for at begynde at scanne din iPhone til slettede eller tabte noter. Scanningsprocessen kan vare et par minutter. Hvis du kan se, at data, du leder efter er der, derefter kan du klikke på den “Pause” knappen for at stoppe processen.
gendanne iphone noter-01
5. Når scanningen færdig, Du kan se et scan resultat. Data både forsvundne og eksisterende vises i kategorier. Du kan hugge indstillingen “Kun vise de slettede elementer” til ON. Ved at klikke på filtypen til venstre, Du kan få vist de slettede noter. Og der er en søgefeltet øverst til højre, hvor du kan søge efter en bestemt fil ved at skrive et nøgleord.
gendanne iphone noter-01
6. Når du finde dataene, du har brug for, netop indskrive boksen og slå den “Genskab til Computer” knap. For SMS-beskeder, iMessage, kontakter, og noter, Du kan vælge at “Genskab til Computer” eller “Genskab til enhed”.

Der er alle de tre metoder til at hente de tabte noter. Vi håber dette vil hjælpe dig. Bemærk venligst at hvis du finder nogle vigtige informationer er tabt, gå ikke i panik, men at finde løsninger.

Share-knappen

  • jingporan

    Tak for data gendanne iphone, som jeg aldrig ved !! Jeg har løst dette problem for at gendanne iphone noter, Mange tak !!