gendanne slettede meddelelser fra android

Sådan gendanne slettede beskeder fra Samsung Galaxy S5/S6

Q:”Jeg slettet ved et uheld hele samtalen af SMS-beskeder i stedet for 2 specifikke budskaber. Hvordan kan jeg gendanne mine slettede meddelelser? De blev ikke bakket op af skyen.” – spurgt af ariat89

Alle kan støde på problemet. Så spørgsmålet er, Hvordan til at hente meddelelserne? Svaret er, gendanne fra sikkerhedskopien af filen er altid den bedste løsning, hvis du har en god backup vane. Men hvis du ikke har en sikkerhedskopi? fortvivl ikke, denne artikel vil give dig en løsning.

Se også: Hvordan man kan genvinde tabte fotos eller videoer fra Samsung Galaxy S6/5/4

Hvorfor vi kan hente de slettede beskeder?

Når du sletter en besked på din telefon, Faktisk, Det gør ikke ligefrem slettede men være bare usynlig. Telefonen bare slette det fra indeksfilen, så du ikke kan se det mere. Men det stadig findes på din telefon. Det er reasion hvorfor vi får nogle muligheder for at finde besked tilbage.

Sådan hente slettede meddelelser fra Samsung Galaxy

Vi har brug for et program, der kan scanne din telefon og forsøge at få data tilbage. Der er mange denne type software, ligesom Dr.Fone til Android, Aiseesoft, etc.. Så behøver du kun at vælge én af dem og følg instruktionerne. Her vil vi bruge Dr.Fone for Android som et eksempel.

1. Download Android datagendannelse program her, eller dets officielle hjemmeside.
2. Rod telefonen. (Se også: Sådan root din Galaxy S5)
3. Muliggøre USB fejlretning på telefonen.
4. Installere programmet og køre det, derefter tilslutte din Samsung Galaxy S5 til pc'en. Programmet vil begynde at forbinde enheden og computeren. En app kaldet MobileGo vil blive installeret automatisk på din telefon til at garantere forbindelse og recovery processer. Og venligst ikke starte nogen anden Android management software under denne proces.
forbinde galaxy til computer
5. Vælg de typer af data, du vil scanne for: kontakter, SMS, Opkald Logs, WhatsApp meddelelser & vedhæftede filer, fotos, videoer, audio, eller nogle andre filer. Tjek dem og klik på næste for at fortsætte.
Vælg datatypen
6. Vælg en storage scannetilstand: Skanne for slettede filer eller scanning af alle filer. Slå næste.
Vælg scannetilstand
7. Klik på Start-knappen for at begynde scanning.
8. Vent et par minutter, indtil processen er færdig. Programmet vil give alle de scannede data på lister. Vælg de data, der skal inddrives, og klik på Genskab. Du kan vælge en sti på din computer for at gemme disse gendannede data som en HTML eller TXT-fil.
Bemærk: De slettede dem vil i orange og eksisterende i sort. Du kan adskille dem ved at bruge knappen ovenfor: Kun vise slettede elementer.
gendanne slettede data

Share-knappen

 • disqus_jgdfkRwlBN

  Programmet can´t opdager min enhed! Hvad de skal gøre? Jeg har fulgt dine muligheder, når det mislykkes.

  • Will

   Hvad er din telefonmodel og gennemført android version?

 • Genn

  ?????????? ??? (WhatsApp,Viber) ?? 300?.
  ??????????? ??????? 300?.
  ??????? ????? 300?.
  ????????!
  ???????? ??????????????!
  ?????? ?? ?????.

  SMS-ya@live.ru