iphone5

Sådan gendanne slettede beskeder fra iPhone nemt

Der er så mange mennesker bogføre spørgsmål om, hvordan gendanne slettede SMS-beskeder fra iPhone 5/4s/4/3gs, og også de vil få mange svar om nogle nyttige værktøjer eller korte tutorials. Men de fleste af dem kan ikke løse problemet. Det er derfor jeg skriver en komplet guide til at vise dig, hvordan du gendanne slettede beskeder fra iPhone uden iTunes.

Når du finder dine vigtige beskeder er blevet slettet, skal du ikke bekymre dig og tage det let. Den mest bekvemme metode er at forbinde med iTunes, og bruge iTunes til at gendanne sikkerhedskopien. Hvis du har fundet, at du ikke kan bruge iTunes eller backup er for tidligt at finde den seneste besked tilbage, du kan prøve at bruge et specielt værktøj - iPhone SMS Recovery til at hjælpe dig. Og Wondersare Dr.Fone er en form for stor iPhone SMS Recovery som kan genskabe dine slettede meddelelser fra iPhone uden iTunes sikkert.

Hent Wondershare Dr.Fone og installere det.

Sådan gendanne slettede SMS-beskeder fra iPhone 5/4S/4/3GS

Step 1, tilslutte din iPhone til computer
Når du har installeret dette program, du tilslutte din iPhone med computeren, og køre dette program. Dette program vil genkende din enhed og vise dig den næste instruktion. Du kan se, 2 tilstand har givet af dette program, er "Gendan fra iOS-enheden", og den anden er "Gendan fra iTunes Backup Files". Bare følg standardsprog.

Step 2, Put iPhone i DFU-tilstand og scanne enheden
Nu er dette program, der viser dig, hvordan du indtaster du iPhone i DFU-mode, du kan gøre det i henhold til nedenstående trin:
1. Hold din iPhone, og klik “Start” knap.
2. Hvis du trykker på “Strøm” Og “Hjem” knapperne for 10 sekunder.
3. Efter 10 sekunder, frigivelse “Strøm” knap, men holde holde “Hjem” for en anden 10 sekunder.
Når du får at vide, at du har indtastet DFU-mode, frigive “Hjem” knap, og programmet begynder at scanne din iPhone som følge.

Step 3, Eksempel og gendanne slettede beskeder fra iPhone
Efter scanningen, alle dine data på din iPhone eller tabt fra iPhone bliver fundet og noteret i organiserede kategorier. For at finde dine beskeder, kontrollere “beskeder“, som indeholder telefonnumre, E-mail-adresse og indholdet af beskeden. Du kan få vist alle de beskeder, og markere dem, du ønsker, og klik “Recover” knappen nederst for at gemme dem alle på din computer med et enkelt klik. Hvis du kun vil tilbage dine slettede dem, du kan forfine scanningen resultat ved at bruge skydeknappen nederst til kun at vise slettede elementer.

Denne iPhone SMS Recovery kan ikke kun gendanne dine beskeder fra iPhone, men også kan genvinde opkald historie, kontakter, noter, fotos, videoer osv..

Share-knappen

  • symon200

    Hej ! men mar visszaállitott telefon szeretnem Rengør uzeneteket visszaállitani z ikke maskinen