gendanne-data-fra-flash-drev

Sådan gendannes data fra USB Flash Drive?

Nu er flere og flere mennesker har en data-backup plan for at undgå tab af data. De fleste af dem er tilbøjelige til at kopiere deres vigtige data på den bærbare enhed såsom USB-flashdrev. Men hvis data på USB-flashdrev tabt, hvordan kunne de gøre? De har brug for at gendanne data.

Sådan gendanne filer fra USB Flash Drive i Windows?
I dette tilfælde, en pålidelig USB data recovery software kan hjælpe dig med at komme ud af skoven. USB-flashdrev recovery software er det meget en, der giver dig mulighed for at gendanne slettede, formateret, mistede data fra USB-flash-drev i Windows 8, 7, XP og Vista.

Nedenfor er de nemme trin:
Step 1. Hent & installere & køre denne USB data opsving program. Sæt din USB-flash-drev i din PC.

Step 2. Ligegyldigt filerne slettes, eller du bare har formateret USB-flashdrev, vælge “Lost File Recovery“, denne USB data opsving ville få disse filer tilbage.

Step 3. Vælg du flash drev fra partitionen liste, og klik på “Start” at starte scanningen.

Step 4. Efter scanning, Et vindue-explorer-lignende vises. Fold mapperne i venstre kolonne og fremhæve de mapper, du gerne vil gendanne, så filerne er noteret på den højre del af softwaren, du kan se de filer, der ville blive inddrevet, men hvis der er “Ingen eksempelvisning til rådighed. Filen vil blive ødelagt”, så filerne kan blive ødelagt.

Bemærk: Må ikke gemme den gendannede filer på orginal sted igen.

Download USB Flash Drive Recovery nu.

Share-knappen