Seagate-GoFlex-harddisk

Sådan Hent tabte data fra Seagate GoFlex

De fleste mennesker foretrækker at bruge ekstern harddisk som en vigtig data backup eller overførsel værktøj. For nogle udvider, Ekstern harddisk er mere stabilt end computers harddisk på grund af operativsystem, og nemmere at bære end computer. Men du stadig ikke kan undgå datatab katastrofen på grund af kendte og ukendte grunde fra ekstern harddisk, selv du bruger Seagate GoFlex.

Når du har mistet data eller møde den eksterne harddisk beskadiget, Jeg tror, ​​du vil kontakte Seagate at gendanne dine data tilbage på én gang. Så jeg gjorde før. Men da jeg fandt ud af de data opsving service fra Seagate er for dyrt, Jeg besluttede at finde en anden billig men sikkert værktøj til at få mine data tilbage, og lave en tutorial for alle, der har brug for det.

Før tutorial starten, du bør gøre det klart, at de filer, du tror, ​​de er blevet tabt på grund af sletning eller formatering er faktisk stadig et sted på din harddisk. Fordi rummet filerne optager kun er markeret som “rådighed til at genbruge” og filerne bliver usynlig. Når du finder mistet dine data, bedes du stoppe med at bruge din Seagate GoFlex for at gemme de nye data, ellers dine data ikke kan findes tilbage længere.

Og derefter hente Wondershare Data Recovery og installere det.

Hvordan at komme tilbage de tabte filer fra Seagate GoFlex?

Step 1, Kør dette program, og vælg filtype til nyttiggørelse
Når programmet blev lanceret, det går til Wizard recovery-mode som standard, og du bare nødt til at besvare 2 spørgsmål for at gendanne tabte data med denne Data Recovery. Den første er at vælge den filtype, du vil hente fra din harddisk. Hvis du vælger den Standardtilstand, du kan opnå samme inddrive resultat ved at vælge “Lost File Recovery“. Men guidetilstand er lettere at betjene.

external hard drive recovery file types

Step 2, Vælg "eksterne flytbare enheder"
I dette trin, du skal blot vælge svaret for "Hvor har du mistet filer". Fordi du mistet dine filer fra Seagate GoFlex - en ekstern harddisk, vi bare vælge "eksterne flytbare enheder"Som svar, og klik på"Næste"For at fortsætte. Når start-scanning, tjek “Aktiver Deep Scan“, som kan hjælpe dig med at finde tilbage tabt fil mere fuldstændigt.

external hard drive recovery

Step 3, Eksempel og gendanne data fra GoFlex
Når scanningen færdig, du kan se alle de erstattes data har været noteret på den venstre med Filtype og sti. Du kan se én efter én og anordning, som af dem nødt til at gendanne. Dette Data Recovery giver dig mulighed for at få vist almindelige billedformater, dokumenter, opnår etc. Du skal blot klikke på "Recover"For at gemme data til en anden partition.

excel file recovery

Let at bruge højre? Hvorfor ikke komme og prøve nu?

Share-knappen