DFU-mode

Hvordan at sætte din iPhone, iPad og iPod touch i DFU-mode

Hvad er DFU-mode?

DFU (Device Firmware Update) tilstand er en tilstand, der giver dig mulighed for at sætte din iPhone til at interface med iTunes, men ikke indlæse den nyeste version af iOS eller bootloader på det. Det er den vigtigste forskel mellem DFU mode og recovery-mode.

DFU-mode giver dig mulighed for at ændre og vælge den firmware, du ønsker at installere på din iPhone. For eksempel, du ville bruge DFU tilstand, hvis du vil installere en tidligere version af iOS, jailbreake din iPhone eller låse dit SIM-. Hvis standard inddrivelsen ikke fungerer for dig at få din enhed tilbage til at arbejde tilstand, DFU kan hjælpe dig ud.

Sådan indtaste DFU-mode

1. Tilslut din enhed til din computer, og vælg din iPhone fra listen over enheder i iTunes.
2. Sluk enheden.
3. Hold afbryderknappen i 3 sekunder.
4. Tryk på og hold knappen Hjem, mens du fortsætter med at holde afbryderknappen. Gør dette for 10 sekunder.
5. Slip power knappen og fortsæt med at holde knappen Hjem, indtil du får en popup fra iTunes, som enheden er anerkendt som værende i recovery-mode.

Det er det, du er i DFU-mode. Denne proces fungerer til iPhone, iPod, og iPad så uanset hvad iOS enhed du bruger, kan du bruge denne tutorial.

Sådan afslutte DFU tilstand

Hvis du ønsker at afslutte DFU-mode, hold Sleep / Wake eller Power knappen og knappen Hjem nede samtidig i mindst ti sekunder, indtil Apple-logoet vises.

Sidder fast i DFU-mode

Hvis du sidder fast i DFU mode og har brug for at komme ud, bare holde afbryderknappen og hjem knap samtidigt, indtil Apple-logoet vises. (Se også: Hvordan at komme ud af DFU-mode)

Share-knappen