Nexus 7 movie

Sådan spiller MKV videoer på Nexus 7 ( 2013 & 2012 )

Nexus 7 2rd generation er en fremragende og omkostningseffektiv tablet. Dens store 1,920 x 1,200 LCD IPS panel vil give dig en vidunderlig visuel nydelse. Nexus 7 støtte MPEG4, H.263, H.264 og DivX. Og du kan også spille MKV, IOC, AVI, etc.. ved at installere en videoafspiller app såsom MX Player fra Google Play eller Amazon Apps.

Så på den Google Nexus, Der er 2 måder at se film på din Nexus 7.

1. Køb og downloade film fra Google Play og Amazon, de er optimeret til Android allerede, Nexus 7 1 eller 2 generation kan afspille dem direkte, fordi det bruger Hard afkodning til at spille det. Denne måde behøver ikke megen ressource af processor og batteriet. Men dens svage punkt er can'y spille mange videoformater.

2. Installation af en video-afspiller, såsom MX Player eller Dice Player som bruger sine egne interne at afspille videoen, kaldet "Software dekodning". Det understøtter næsten alle videoformater, mens bygger mere på de vigtigste processor, snarere end hardware dekodning, og har også brug for mere batteristrøm.

Den hardware dekodning nick er klart den bedste mulighed for videoafspilning, fordi det ikke har begrænsninger på hvor stor optagelse, og ikke dræne batteriet lige så meget, men for at være i stand til at have evnen til at udnytte det, vi er nødt til at konvertere videoen til den type, som Nexus 7 understøttes.

Skridt på, hvordan du løser problemer med afspilning og afspille MKV filer på din Nexus 7

Step 1: Download og installer Video Converter Ultimate på computeren

Video Converter Ultimate er en kraftfuld video-værktøjer til at hjælpe dig konvertere videoer og dvd'er, selv downloader YouTube & Tivo videoes og brændende video til DVD.

Step 2: Importer de videoer, du ønsker at programmet

Kør programmet, og sætte din video ressource ind i det. Du kan nemt gøre dette ved at klikke på "Tilføj filer" eller "Load DVD". Og du kan også importere videoer og dvd'er ved at trække mediefiler direkte til programmet.

konvertere MKV til nexus 7

Step 3: Indstil profil til din Nexus 7

Du er nødt til at vælge en profil, før konvertering starten. Normalt skal du vælge et videoformat profil, som MP4, AVI, IOC, etc.. Og her, kan du vælge profilen direkte ved at vælge Enhedsmodel. Da denne Video Converter Ultimate er optimeret til mest populære enheden, smartphones og tabletter.

Nexus 7 video format

Step 4: Begynd at konvertere MKV-filer til MP4

Efter output indstillinger gjort. Du kan klikke den største "Convert"-knappen for at starte konverteringen.

konvertere MKV til nexus 7

Step 5: Tilslut din enhed til computeren og overføre film til det

Når konverteringen færdig, forbinde Nexus 7 til computeren og kopiere videoer over til din enhed, derefter kan du se dine film ved hjælp indbyggede videoafspiller app uden stammen / frysning / sync problemer.

Share-knappen