BluRay til xbox360

Sådan spiller Blu-ray film på Xbox 360

Xbox er ikke kun en god spillekonsol, men også en stor medieafspiller. For det har et dvd-drev, hver Xbox 360 kan afspille dvd-film lige ud af kassen, uden nogen særlig software eller hardware er nødvendige.

Er Xbox 360 Spil Blu-ray?

Med den stigende popularitet af Blu-ray, du kan have en stor samling af Blu-ray-diske og ønsker at bruge din Xbox-konsol til at spille det. Men, du har fundet det umuligt, fordi det ikke har en indbygget Blu-ray-drev. Så, er der nogen måder at spille Blu-ray film på Xbox 360(Af den måde, den nyeste Xbox One har en Blu-ray-drev). Ja, der er. Vi kan konvertere Blu-ray-disk til harddisken, derefter afspille det på Xbox. Og denne artikel vil vise dig vejen til at konvertere Blu-ray-film og spille det med Xbox 360.

Før vi starter, vi har brug for

  • Selvfølgelig Xbox 360 og en Blu-ray-drev.
  • Vi skal vide Xbox 360 støtte 720p og 1080p opløsning i AVI, MP4, IOC, WMV, etc.. videoformater.
  • Vi har brug for en Blu-ray Ripper software at konvertere Blu-ray film til dem Xbox 360 kompatible videoformater. Blu-ray Rippers på markedet er alle shareware, men du kan prøve MakeMKV, der kan lade dig rippe Blu-ray-diske til MKV(MKV er heller ikke understøttet af Xbox 360) gratis som sammen som 30 dage. Så er du nødt til at betale.

Sådan at rippe Blu-ray film til Xbox 360

Step 1:Importer de Blu-ray film

Sæt Blu-ray film disk i drevet, derefter downloade og installere softwaren over. Kør software og klik på "Load disk" knappen i øverste venstre. Du kan vælge belastning BD-disk og BD-mappe, selv IFO filer. Derefter importere Blu-ray film, du ønsker at programmet. Du vil se en grænseflade som denne nedenfor. (klik for større billede)

convert blu ray movies to xbox 360

Step 2: Vælg output profil til Xbox 360

Klik på "Profil" frame og vælg et format til Xbox 360 i følgende drop-down-liste. Her vælger vi "Xbox 360 H.264 HD-video (*.mp4)". Denne profil er optimeret til Xbox 360 allerede. Dens standard opløsning er 1280 x 720, du kan nemt ændre det til 1920 x 1080 ved at klikke på knappen "Indstillinger" til højre for "profil". Andre videoparametre kan også redigeres. For eksempel, video-codec, audio-codec, bithastighed, formatforhold, 3d indstillinger, etc..

Xbox-profil

Step 3: Starte rippe Blu-ray film til Xbox 360

Med alle indstillinger ned, klik største "Convert"-knappen for at starte processen med at rippe Blu-ray film til MP4-format. Når konverteringen fuldender, sætte videoer til Xbox 360 og spille det. Nu kan du nyde.


Share-knappen