se dvd på nexus 7

Sådan spiller AVI-filer på Nexus 7

Mange mennesker har mødt problemer med at spille nogle avi filer på den sædvanlige. De har installeret MXplayer eller BSplayer, men stadig har et problem, da et par af dem vil ikke spille.

Måske de gamle avi-filer understøttes ikke godt af de spillere eller noget andet. Den universelle metode er at konvertere AVI-format til Nexus 7 indbygget video-formater, ligesom MP4. Og, du kan reducere video størrelse og justere video parametre som bit rate osv.. passer Nexus 7 bedre, Jeg tror, ??du vil have en dejlig afspilning med det.

Konverter AVI videoer til nexus 7 er ikke kompliceret. A Video Converter ( Video Converter for Mac ) kan gøre det godt. Denne store app giver os en optimeret preset for Nenus 7. Du behøver ikke at gøre andre indstillinger manuelt, og simpelthen vælge den rigtige profil med et enkelt klik.

Først downloade prøveversionen af ??Video Converter ( Windows eller Mac )

Følg derefter nedenstående trin:

Step 1: Kør programmet og tilføje AVI-filer til konverteren

Efter installere video converter, du komme ind i standard-interface. Derefter, ramte "Tilføj filer" knappen øverst til venstre for at tilføje videofiler, eller du kan trække og slippe AVI-filer direkte.

Convert avi for nexus 7

Step 2: Vælg den optimerede preset for Nexus 7

På højre side af softwaren. Klik på fanebladet "Device", og vælg "OHTERS" > "Nexus 7". Den software har optimeret preset for Nexus 7, direkte vælge det uden andre manuelle indstillinger.

Nexus 7 video formatd

Step 3: Start Konverter AVI til Nexus 7

Efter vælge output format, Klik på "Convert"-knappen for at starte konverteringen. I et par minutter, du vil modtage en note, siger alle disse opgaver er blevet færdig.

Konverter avi til nexus 7

Step 4: Overføre konverterede videofiler til Nexus 7

Du kan hurtigt finde de output-filer med "Åbn mappe". Tilslut derefter din Nexus 7 til computer via kabel og trække de konverterede filer i. Godt, nyde den vidunderlige videoindhold nu.

Share-knappen