iPhone-plejer-afgift

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL: Min iPhone plejer afgift

iPhone-plejer-afgiftHvad gør du, hvis du opdager at du iPhone plejer afgift? Måske tror du, at batteriet er brudt, og du har brug for en ny. Men i virkeligheden, der er nogle ting, der kunne forstyrre evnen til at oplade din iPhone batteri. Du kan prøve disse ting før du udskifter batteriet.

1. Tjek USB-Port

Hvis din iPhone ikke kan få en gratis når du bruger en USB-port. Den første ting du nødt til at prøve er at tilslutte din iPhone til en anden USB-port eller en anden computer. Hvis computeren genkender og oplader telefonen, Det ville betyder tidligere USB-porten er brudt.

2. Kontroller USB-kablet

Du skal tjekke dit USB-kabel. USB-kablet bruges til at forbinde din iPhone og computeren eller oplader. Hvis det var brudt, så kan selvfølgelig du ikke oplade. Her kan du bruge erstatte metode til at kontrollere (ændre et andet USB-kabel). Hvis du synes, at problemet er USB-kablet, bare gå til at købe en ny.

3. Check væggen oplader

Selv om opladeren sjældent går galt, Vi skal tage denne mulighed i betragtning. Du kan stadig bruge metoden udskiftning for at have en test. Låne en anden folks opladeren eller bare oplade din iPhone med din computer. Derfor kan vi tjekke hvorvidt vægoplader er brudt.

4. Kontrol af spændingen

Telefon opladning kræver en bestemt spænding. Måske er du vant til at bruge nogle enhed som tastatur til at oplade din telefon, men nogle gange det kan ikke levere nok spænding. Derefter kunne telefonen ikke få en afgift. Så sørg for du ikke er tilslutte din iPhone til en tastatur men på computeren.

5. Genstart iPhone

Genstart er den mest almindelige måde at løse små problemer. Du kan blive overrasket over dens effektivitet. I mellemtiden, Det kan ikke løse alle problemer. Men når du finder din telefon ikke kan oplade, Hvorfor ikke genstarte det og re-stik i kraften. Der kan give dig en overraskelse.

6. Bruge iPhone Recovery Mode

Nogle gange løse mere komplekse problemer på din iPhone kræver mere omfattende trin. Genstart hånd ikke det. Derefter kan du gøre telefonen i recovery-mode gendanne form en sikkerhedskopi eller til fabriksindstillinger (vil slette alle dine data). Dette ville være en god måde.

7. Batteriet er dødt

Hvis ingen af de ovennævnte ting virker, Desværre, du batteriet er dødt og skal udskiftes. Apple tilbyder et batteri til $79, Plus $6.95 Fragt. Hvis din iPhone er omfattet af Apples et års begrænset garanti, AppleCare +, eller AppleCare Protection Plan, Du kan erstatte det gratis.

Share-knappen