iPhone-plejer-afgift

FAQ: Min iPhone oplades ikke

iPhone-plejer-afgiftHvad gør du, hvis du opdager, at du iPhone ikke vil opkræve? Måske du tror, ​​at batteriet er brudt, og du har brug for en ny. Men i virkeligheden, der er nogle ting, der kunne forstyrre med evnen til at oplade din iPhone batteri. Du kan prøve disse ting, før du kan udskifte batteriet.

1. Tjek USB-port

Hvis din iPhone ikke kan få en afgift, når du bruger en USB-port. Den første ting du nødt til at prøve, er at tilslutte din iPhone til en anden USB-port eller en anden computer. Hvis derefter computeren genkender og oplader din telefon, der ville betyder det foregående USB-porten er brudt.

2. Tjek USB-kabel

Du er nødt til at tjekke din USB-kabel. USB kabel bruges til at forbinde din iPhone og computer eller væg oplader. Hvis det blev brudt, så selvfølgelig kan du ikke oplade. Her kan du bruge Udskiftning metode til at kontrollere (ændre en anden USB-kabel). Hvis du finder, at problemet er USB-kablet, bare gå til at købe en ny.

3. Tjek Wall Charger

Selvom væggen oplader sjældent går galt, vi nødt til at tage denne mulighed i betragtning,. Du kan stadig bruge Udskiftning Metode til at have en test. Lån en anden folks oplader eller bare oplade din iPhone ved computeren. Derfor kan vi tjekke, om væggen opladeren er brudt.

4. Tjek Spænding

Telefon opladning kræver en vis spænding. Måske du er vant til at bruge nogle enhed som tastatur til at oplade din telefon, men nogle gange kan det ikke give nok spænding. Så telefonen kunne ikke få en afgift. Så vær sikker på at du ikke tilslutte din iPhone til et tastatur, men på din computer.

5. Genstart iPhone

Genstart er den mest almindelige måde at løse små problemer. Du vil måske blive overrasket over dens effektivitet. Imens, det kan ikke løse alle problemer. Men når du finder din telefon kan ikke oplade, hvorfor ikke genstarte den og re-stik i magten. Det kan give dig en overraskelse.

6. Bruge iPhone Recovery-tilstand

Nogle gange løse mere komplekse problemer på din iPhone kræver mere omfattende skridt. Genstart kan ikke aflevere dette. Derefter kan du gøre telefonen i recovery-mode for at genoprette danne en backup eller til fabriksindstillinger (sletter alle dine data). Dette ville være en god måde.

7. Dit batteri er dødt

Hvis ingen af ​​de ting ovennævnte arbejde, desværre, du batteriet er dødt og skal udskiftes. Apple tilbyder et batteri service for $79, plus $6.95 Forsendelse. Hvis din iPhone er dækket af Apples et års begrænset garanti, AppleCare +, eller AppleCare Protection Plan, du kan erstatte det gratis.

Share-knappen