låse-bootloader-på-android

Sådan Oplåsning Bootloader på Android-enhed

Hvad er bootloader

Bootloader er et stykke kode, der fortæller din Android-enhed operativsystem, hvordan man starte op. Det er normalt låst, fordi producenten vil have dig til at holde sig til deres Android OS-version, som er specielt designet til din enhed. Med bootloader låst, du kan ikke tilpasse din afisning (f.eks. flash en Brugerdefineret ROM).

Forberedelse

Låse din Bootloader

Advarsel: Frigørelse bootloader bortfalder din garanti. Det er også helt vådservietter (formater) din Android telefonens interne hukommelse, herunder applikationer, kontakter, tekstbeskeder, billeder og så videre.

1. Aktiver USB debugging på din enhed. (Guide herinde)

2. Tilslut din enhed til din computer via et USB-kabel. Hvis du er den første tid til at gøre det, får du en pop-up beder om tilladelse.

Tillad usb fejlretning

3. Åbn terminalen på din computer (trykke Win R, skriv cmd og tryk på Enter), ændre mappen til Platform Tools i Android SDK. Typisk, det ser noget som dette, men du er nødt til at finde den nøjagtige sti, hvor du har installeret Android SDK på din computer:
C:/Android SDK / ADT-bundle-windows-x86_64-20131030 / sdk / platform-tools /

Sådan ændres mappesti, du nødt til at sætte "cd" foran det, så hele kommandoen ville se ud, så:
cd C:/Android SDK / ADT-bundle-windows-x86_64-20131030 / sdk / platform-tools /

cmd

4. Derefter skal du skrive følgende kommando linje for at starte enheden i fastboot tilstand:
ADB reboot bootloader

5. Når din enhed er i fastboot tilstand, skrive følgende på kommandolinjen:
fastboot enheder

6. Nu kan du se din enhed serienummer. Hvis du ikke kan se dit serienummer, og i stedet se “<venter på enheden>”, installere “Android SDK.

7. Derefter skrive følgende kommando, og tryk på Enter-tasten:
fastboot oem unlock

8. En ansvarsfraskrivelse vil vise på din enhed, der skal godkendes. Brug lydstyrketasterne til at vælge den mulighed “Ja”, og tryk power-knappen for at bekræfte valget.

låse bootloader

9. Hvis enheden ikke automatisk genstarter, genstarte den fra menuen.

Tillykke, du enheden er nu låst op.

Som Android er et open source OS og er tilgængelig på mange forskellige hardware, alle producenter har deres egen version af bootloader. Mange af dem giver metoder til at hjælpe dig med at låse bootloader på deres hjemmeside.

Nogle producenter og transportører ikke tillader bootloader oplåsning, men du kan ofte finde en vej rundt, at der i XDA Developers forum.

Share-knappen