låse-bootloader-på-android

Hvor hen til låse op Bootloader på Android-enhed

Hvad er bootloader

Bootloader er et stykke kode, der fortæller din Android enhed operativsystem at starte op. Det er normalt låst fordi din producent ønsker du at holde sig til deres Android OS version, som er specielt designet til din enhed. Med bootloader låst, Du kan ikke tilpasse din deice (fx. Flash en Custom ROM).

Forberedelse

Låse din Bootloader

Advarsel: Låse op bootloader porevolumen din garanti. Det tørrer også helt (formater) din Android telefon intern hukommelse herunder programmer, kontakter, tekstbeskeder, billeder og så videre.

1. Muliggøre USB fejlretning på enheden. (Guide her)

2. Tilslut enheden til din computer via et USB-kabel. Hvis du er den første tid til at gøre det., du vil få en affyre-oppe bede om tilladelse.

Tillad usb fejlretning

3. Åbn terminal på din computer (Tryk på Win + R, Skriv cmd og tryk Enter), ændre mappen til Platform funktioner i Android SDK. Typisk, Det ser nogenlunde sådan her, men du er nødt til at finde den nøjagtige sti, hvor du har installeret Android SDK på din computer:
C:/Android SDK/adt-bundle-windows-x86_64-20131030/sdk/platform-tools/

At ændre stien til mappen, Du skal sætte "cd" foran det, så hele kommandoen ville se som så:
CD C:/Android SDK/adt-bundle-windows-x86_64-20131030/sdk/platform-tools/

cmd

4. Skriv venligst de følgende kommandolinje til at starte enheden i fastboot tilstand:
ADB reboot bootloader

5. Når enheden er i fastboot tilstand, type efter kommandolinje:
fastboot enheder

6. Nu kan du se din enhedens serienummer. Hvis du ikke kan se dit serienummer, og i stedet se “<venter på, enheden>”, installere den “Android SDK.

7. Skriv derefter efter kommandolinjen og tryk på Enter-tasten:
fastboot oem låse op

8. En ansvarsfraskrivelse vises på enheden, der skal accepteres. Brug lydstyrketasterne til at vælge indstillingen “Ja”, og tryk på effektknappen for at bekræfte valget.

låse op bootloader

9. Hvis enheden ikke automatisk genstart, genstarte den fra menuen.

Tillykke, du enheden er nu låst op.

Som Android er en open source OS og er tilgængelig på mange forskellige hardware, hver producent har deres egen version af bootloader. Mange af dem give metoder til at hjælpe dig med at låse op bootloaderen på deres hjemmeside.

Nogle fabrikanter og luftfartsselskaber tillader ikke bootloader oplåsning, men du kan ofte finde en vej udenom, at der i den XDA Developers forum.

Share-knappen