Word

Sådan at genvinde tabte eller slettede Word-dokumenter

Du skulle have slettet dine Microsoft Word decuments ved en fejl før, eller din lille niece gjorde det for dig. Det ser ud som de forlod dig, men din computer har sandsynligvis spor af dem et eller andet sted på din harddisk. Med den rigtige metode, rigtige værktøjer, du er i stand til at få dem tilbage. Her er en guide til hvordan du gendanne slettede word dokument fra harddisk.

To metoder til at genvinde tabte eller slettede Word-dokument

Metode One: Hvis Opret altid sikkerhedskopi er valgt, der kan være en sikkerhedskopi af filen. For at finde sikkerhedskopien af ??filen, Følg disse trin:

1. Find den mappe, hvor du sidst gemte den manglende fil.
2. Søg efter filer med. Wbk filtypenavnet.
3. Kør derefter Word og åbne dem.

Metode To: Brug Data Recovery Software er den anden måde at genvinde tabte eller slettede word dokument som også anbefales. Den professionelle word dokument opsving er meget hurtig i at finde og genskabe tabte eller slettede dokumenter og nem at bruge, du behøver ikke nogen særlige tekniske eller data recovery færdigheder.

Download trail version og installere den, der er Windows-version og mac-version.

Trin af gendanne slettede Word-dokument

Step 1: Kør software og vælge en recovery-mode til at starte

Installer Wondersahre Data Recovery på din computer og starte programmet, og vælg "Lost File Recovery" mode for at starte recovery.

word dokument opsving

Step 2: Scanne harddisken for at finde tabte filer

Du kan se en liste over alle harddiske på computeren. Vælg den oprindelige placering, hvor din word-dokument gemmes og klik på "Start" knappen for at starte scanne computeren for de tabte filer.

Gendanne word dokument

Step 3: Gendanne slettede word dokument

Softwaren vil vise alle fundne filer efter scanning, de ville blive ordnet efter kategorier. Du kan se indholdet af dine Word-dokumenter inden nyttiggørelse. Derefter finde ud af word dokument, du ønsker og tryk på knappen "Gendan".

Gendanne slettede word dokumenter

Bemærk: Må ikke gemme den gendannede Word-filer på den orginal sted igen. Find en anden partition eller ekstern disk til at gemme dem, til overvejelse sikkerhed.

Share-knappen