WMV til mac

Sådan spiller WMV videoer på Mac OS X

For at se. Wmv videoer på en Mac ville være en bekymrende ting med så mange videoer på internettet er i. WMV-format. Som standard video-format på Windows-computer, wmv video understøttes ikke af Mac. Ved at konvertere wmv videoer til mp4 eller. Mov., vi kan spille wmv på Mac, styre i iTunes, redigere i iMovie, etc..

Kan ikke afspille WMV-videoer på Mac

WMV er en af ​​de mest almindelige online video format. Mange segmenter af videodata er WMV-format. Windows Media Player er nu en ophørt og ikke-understøttede produkt til Macintosh. Så vi nødt til at finde andre metoder til at spille wmv videoer via quicktime.

2 Måder at spille WMV-videoer på Mac

Metode 1: Windows Media Komponenter til QuickTime

Med Windows Media Components for QuickTime af Flip4Mac, du kan afspille Windows Media-filer (.wma og. wmv) direkte i QuickTime Player og se Windows Media-indhold på internettet ved hjælp af en webbrowser.

Det har været stærkt optimeret til Power Mac G4 og G5 og Intel-computere og understøtter afspilning af high-definition Windows Media Video-filer.

Ved at købe en opgradering direkte fra Flip4Mac, du kan importere Windows Media-filer til redigering og skabe Windows Media-filer til distribution. Hvis du vil vide mere om disse avancerede funktioner.

Hent den gratis version

Metode 2: Konverter WMV til MP4/MOV til afspilning på Mac

Som Mac indbyggede videoafspiller QuickTime understøtter mp4 og mov meget godt, så vi kan bare nødt til at konvertere wmv video til mp4 eller mov format, derefter spille den konverterede video med QuickTime.

Video Converter Ultimate til Mac er et godt valg med sin fremragende præstation i WMV konvertering: super hurtig konvertering hastighed, tabsfri videokvalitet og nem at bruge interface osv. Det understøtter alle video konvertering på Mac, herunder konvertere WMV til MOV, MP4, iTunes, iMovie, etc..

Sådan konverteres WMV til MP4/MOV på Mac

Trin 1: Start Video Converter og trække og slippe dine videoer til app

Træk & drop video-eller lydfiler til programmet. Eller gå til “File” menu, vælge “Tilføj Video / Audio filer” til at finde de filer, du ønsker at tilføje.

Trin 2: Indstil output-format

Der er nogle optimerede forindstillinger til iPhone, iPad, iPod, iMovie og mere, vælge en af ​​de Apple-enheder som output format, output-filer kan automatisk blive tilføjet til iTunes efter video konvertering.

Step3: Klik på Konverter knappen for at starte WMV Mac konvertering

Klik på “Konverter” knappen for at starte video konvertering og derefter kan du bare have en kop kaffe. Video Converter kan håndtere resten for dig.

Tips: Du kan også indstille “Efter konvertering, lukke min computer ned”, så den app kunne lukke Mac automatisk, når konverteringen er færdig.

Share-knappen