BitLocker-kryptering

Sådan Krypter en USB Drive gratis

Du må på udkig efter nogle gratis kryptering software til din USB-drev eller harddisk. For et par dage siden, Jeg prøvede at finde en USB-kryptering software til min onkel. Men til sidst fandt jeg mig selv søger vidt og forsømme det, der ligger lige ved hånden. Faktisk, ved hjælp af den indbyggede Windows værktøj hedder BitLocker er bedst, som det er sikkert og kræver ingen yderligere løn.

Sådan aktiveres BitLocker til at kryptere USB-drev

Først og fremmest, du nødt til at sørge for, at din computers operativsystem er enhver ikke-home smag af Windows Vista / 7/8 / 8.1 / 10. Fordi hjem varianter af Windows Vista / 7/8 / 8.1 / 10 ikke har BitLocker værktøj i dem. Også, enhver version af Windows, før Windows Vista har ikke BitLocker.

1. Login med administratorkonto til Windows.
2. Sæt USB-drev til din computer og dobbeltklik Denne PC på skrivebordet.
3. Højreklik på USB-drevet, og klik Slå BitLocker.

kryptere-usb-drev-1

4. Vælg hvordan du ønsker at låse dette drev. Du kan bruge en adgangskode eller et chipkort. Her vil jeg bruge en adgangskode til at låse drevet i denne demonstration. (Brug password vil være nemmere.)

kryptere-usb-drive-2

5. Vælg en måde at sikkerhedskopiere din opsving nøgle. Du kan gemme den på din Microsoft-konto, en fil på computeren, eller udskrive inddrivelse nøgle. Jeg vælger gemme til en fil.

kryptere-usb-drive-3

Bemærk: Opsvinget nøglen er backup nøgle, du kan bruge til at få adgang til din krypterede USB-drev, hvis du glemmer din adgangskode eller mister dit smart card.

6. I Gem BitLocker opsving nøgle som kasse, vælg en Gem placering, og klik derefter på Gem.
7. på følgende Vælge, hvor meget af dit drev til at kryptere vindue, vælge Kun kryptere brugt diskplads, hvilket ville være hurtigere, og klik på Næste.

kryptere-usb-drive-4

8. Klik på Begynd at kryptere hvis du er klar.

kryptere-usb-drive-5

9. Vent til den kryptere processen færdig. Det vil tage lang tid, Vær tålmodig.

kryptere-usb-drive-6

Sådan slukke BitLocker

Gå til Kontrolpanel, klikke System og sikkerhed, klikke BitLocker-drevkryptering, så kan du se krypteringen status for hver drev.

Klik på Slå BitLocker, og klik derefter på Dekryptér Drive. Vent til processen færdig.

dencrypt-usb-drev

Share-knappen