BitLocker-kryptering

Hvordan til at kryptere en USB Drive gratis

Du kan på udkig efter nogle gratis krypteringssoftware for jeres USB drive eller skrap drive. Et par dage siden, Jeg prøvede at finde en USB krypteringssoftware til min onkel. Men endelig fandt jeg mig selv søger langt og forsømme, hvad der ligger lige ved hånden. Faktisk, ved hjælp af den indbyggede Windows-værktøj, der hedder BitLocker er bedst, som det er sikkert og kræver ingen yderligere betalings.

Hvordan du aktiverer BitLocker til at kryptere USB drev

Først og fremmest, Du skal sørge for, at din computers operativsystem er nogen ikke-home smag af Windows Vista/7/8/8.1/10. Fordi hjem varianter af Windows Vista/7/8/8.1/10 ikke har BitLocker værktøj i dem.. Også, alle versioner af Windows før Windows Vista ikke har BitLocker.

1. Logon med administratorkonto til din Windows.
2. Indsæt USB-drevet til computeren, og dobbeltklik på Denne PC på skrivebordet.
3. Højreklik på USB-drevet og klik Slå BitLocker.

kryptere-usb-drev-1

4. vælge hvordan du ønsker at låse denne kørsel. Du kan bruge en adgangskode eller et chipkort. Her bruger jeg en adgangskode til at låse drevet i denne demonstration. (Ved hjælp af adgangskode bliver nemmere.)

kryptere-usb-drive-2

5. Vælg en metode til sikkerhedskopiering af din recovery nøgle. Du kan gemme det til din Microsoft-konto, en fil på computeren, eller udskrive genoprettelsesnøglen. Jeg vælger Gem til en fil.

kryptere-usb-drive-3

Bemærk: Opsving nøglen er den sikkerhedskopi nøglen, som du kan bruge til at få adgang til dine krypterede USB-drev i tilfælde af du glemmer dit password eller mister dit chipkort.

6. I Gemme BitLocker-genoprettelsesnøgle som boks, vælge en gemme placering, og klik derefter på Gem.
7. på følgende Vælge, hvor meget af dit drev til at kryptere vindue, vælge Kryptere brugt diskplads kun, hvilket ville være hurtigere, og klik på Næste.

kryptere-usb-drive-4

8. Klik på Begynde at kryptere Hvis du er klar.

kryptere-usb-drive-5

9. Vente til Krypter proces fuldstændig. Dette vil tage lang tid, Vær tålmodig.

kryptere-usb-drive-6

Hvordan du slår BitLocker

Gå til Kontrolpanel, at klikke på System og sikkerhed, at klikke på BitLocker-drevkryptering, derefter kan du se krypteringsstatus for hvert drev.

Klik på Slå BitLocker, og klik derefter på Dekrypter drevet. Vent indtil den proces fuldstændig.

dencrypt-usb-drev

Share-knappen