htc-one

Hvordan at nyde DVD-film med HTC One frit

Denne guide vil lære dig, hvordan du konvertere dvd til HTC One med den letteste metode trin for trin. Hvis du ønsker at nyde dvd-film med din HTC One, denne vejledning er, hvad du leder efter.

Når du fik HTC One, vil du finde dette Android-telefon er så magtfuld. HTC One er udstyret med en 4,7-tommer 1080p fuld HD-skærm og er drevet af Snapdragon 600, en quad-core chip til at give dig den bedste oplevelse til film. Du vil finde denne smarte telefon kan være en stor medieafspiller, når du nyder din DVD eller Blu-ray-film med det.

Godt, som vi kendte, en Android-telefon kan ikke afspille dvd-disk direkte. Det understøtter kun nogle specifikke videoformater i henhold til andet mærke. Og HTC Man kan kun støtte disse videoformater: 3gp, .3g2, .mp4, .WMV (Windows Media Video 9), .AVI.

Så vi kan bruge et værktøj til at rippe og konvertere dine favorit DVD film til MP4 eller AVI video format, og derefter overføre til HTC én til at nyde. Du kan prøve at bruge dette Video Converter Ultimate, Det kan konvertere video og DVD til video med alle formater, brænde video til DVD-disk og downloade video fra online video-sites. Og her har vi brug for det til at konvertere DVD til MP4 til HTC One.

Når du har downloadet dette program og installeret det. Kør dette program. Og her er de vigtigste trin i denne vejledning.

Step 1, importere DVD-film i denne Video Converter Ultimate
Indsæt din dvd-disk i din dvd-drev, og klik på "Load DVD"For at importere DVD-film i dette program. Du kan også tilføje DVD mappe, ISO-eller IFO filer ved at klikke på “Load DVD” knap. eller, kan du bare trække dine DVD film i dette program direkte.

Step 2, vælge output video format
På højre side af programvinduet, vil du finde "Output Format" drop-down-vinduet. Klik på den og vælge output video format som "HTC One". Hvis du har brug for avancerede indstillinger, du kan klikke på "Setting" for at indstille flere parametre som f.eks opløsning, frame rate og bit rate osv..

Step 3, starte konvertere DVD film til HTC One
Endelig, blot klikke på "Konverter"Knappen, og har en resten. Når konverteringen er afsluttet, du kan tilslutte din HTC One med computeren og overføre dine konverterede film til din Android-telefon. Hvis du ønsker at nyde Blu-ray-film med det, Jeg tror, ??det Blu-ray Ripper kan hjælpe dig. Nu, du kan nyde dine DVD-film med HTC One overalt!

Share-knappen