samsung-galaxy-tab-3

Sådan Transfer DVD Film i Galaxy Tab 3 for nydelse?

Hvis Galaxy Note 8.0 var ikke din kop te, måske Samsungs nye 7-tommer model vil ramme din skærm-størrelse sweet spot. Galaxy Tab 3 ankommer med en dual-core 1.2GHz processor, 8GB eller 16 GB lagerplads (med udvidelse op til 64GB), a 3- og 1,3-megapixel kamera array og en betydelig 4.000 mAh batteri. Det 7-tommer WSVGA (1,024 x 600) TFT-display tyder på, det er sandsynligt, at være et alternativ medieafspiller på farten. Du kan bruge den til at nyde nogle videoer og dvd-film hvor som helst og når som helst. Og her, vi vil vise dig den bedste måde at overføre dvd-film til Galaxy Tab 3 for at se.

Ved første, Vi skal vide, at Galaxy Tab 3 kan ikke støtte dvd direkte, så du bør konvertere DVD til den kompatible videoformat. Og så Galaxy Tab 3 støtte MP4/DivX/Xvid/H.264/H.263/WMV videoformat / codec. Nu, hvad vi har brug for, er Wondershare Video Converter Ultimate, et kraftfuldt værktøj, der kan konvertere DVD / videoer, brænde videoer til DVD-disk, downloade online-videoer. Vi kan bruge det til at rippe DVD-disk / mappe / ISO til video til Galaxy Tab 3.

Du kan downloade Video Converter Ultimate og installere det

Step 1, importere dvd-kilde i dette program
Indsæt en dvd i computerens dvd-rom, og klik på Load DVD -knappen for at begynde at importere dvd-kilde. Du kan også konvertere DVD uden disken, bruge ISO-filer, eller DVD mappe ved at trække dem ind i denne Video Converter Ultimate.

Step 2, Vælg output video profil
I Output Format drop-down-vinduet på højre side af programvinduet, vælge en ønsket format eller enhed til at konvertere til. Som vi nævnte før, Galaxy Tab 3 støtte MP4 video format, så du kan vælge MP4-video som output profil. Desuden, du er i stand til at konvertere 2D-video til 3D her ved at vælge 3D-output format under 3D-video sektion.

Step 3, Konverter DVD til Galaxy Tab 3
Og nu, vi kan begynde at rippe DVD til MP4 video format blot ved at klikke på Konverter knap. Når konverteringen fuldender, finde dine færdige filer ved at klikke på Åbn mappe knappen i bunden af ​​panelet. Tilslut din Galaxy Tab 3 til computeren via datakablet, og overføre konverterede video til Galaxy Tab 3 til nydelse.

Share-knappen