se dvd på nexus 5

Sådan Konverter DVD film til Nexus 5

Jeg har flere dvd'er, som ikke er kompatible med min nye Google Nexus 5. Jeg vil konvertere mine egne DVD film til kompatibelt format. Hvad er den bedste DVD Ripper til at konvertere DVD og afspille den på Nexus 5? Enhver antydning?

Google & LG udgivet Nexus 5 den nov. 1. Det har en stor, 5"Skærm med en fremragende 1080 x 1920 opløsning, udstyret med Snapdragon 800 quad-core Krait CPU og Adreno 330 GPU, som vil gøre dig til en meget stor oplevelse endnu bedre, end det var allerede var med Nexus 4 og andre lignende smartphones. Det er virkelig en fantastisk telefon.

De bedste indstillinger for videoformat til Nexus 5 stadig MP4 (H.264 & AAC), i øjeblikket den mest populære format. Og resolutionen? Har ikke noget imod, bruge standard opløsning er bare OK, for Den maksimale opløsning på DVD er 720 x 576.

Skridt til at rippe DVD film til Nexus 5

Du har brug for et program til at hjælpe dig konvertere DVD'er. En gratis måde er Handbrake. Og jeg plejer at bruge Wondershare Video Converter Ultimate, kraftfuldt værktøj, herunder Video Converter, DVD Ripper og DVD Creator, selv kan downloade videoer fra YouTube eller andre videoer sites.

Step 1: Installer Video Converter Ultimate og køre det

Dobbeltklik på Setup-filer for at installere software, du lige har downloadet. Starte det, og du vil se en brugerflade som nedenfor.

convert dvd to nexus 5

Step 2: Importer du dvd-film til programmet Klik på “Load DVD” øverst til venstre, her kan du importere dvd'er fra dvd-drev direkte, DVD mappe, ISO-filer eller IFO filer. Og du kan trække & drop DVD-filer direkte til programmet.

convert dvd to nexus 5

Step 3: Vælg output video format til Nexus 5

Find “Output Format” på højre side af vinduet og klik på. Vælg Enhed > Andre > Nexus 4(Samme som Nexus 5). Det giver det bedste format: MP4 (H.264 & AAC).

Bemærk: Du kan tilpasse indstillingerne for den profil ved at klikke indstillinger nederst til højre. Men jeg råde dig til at beholde standardindstillingen, når rippe en DVD, som nu er optimeret specielt til enhed allerede.

video format for nexus 5

Step 4: Vælg output sti og starte konverteringen

Vælg output sti for at gemme den rippede video. (Du kan finde output video nemt ved at klikke Åbn mappe efter konverteringen er færdig). Klik derefter på den største knappen for at starte konvertere DVD.

Konverter avi til nexus 7

Bemærk: Du kan nemt flette nogle videoer i én ved at kontrollere Flet alle videoer i én fil.

P.S. Afspille dvd-film på Nexus 5 er virkelig nemt, højre? Accutally, med Wondershare Video Converter Ultimate, du kan også konvertere HD-videoer til Nexus 5, brændende videoerne, du tager til DVD, og endda downloade online-videoer fra YouTube, Tivo, etc..

Share-knappen