macfreedvdripper

Bedste DVD Rippers til Mac

Rip DVD til harddisk er en god måde at administrere og beskytte din disk

Du har måske en masse dvd'er i din samling, som ville tage meget plads i dit værelse. Og det er også svært at håndtere dem. Se, hver gang du ønsker at se en film, du bliver nødt til at tage lidt tid til at plukke det ud først fra din store samling. Og DVD-disk kan blive ridset under afspilning.

Hvis du vil have en bedre styring af dine dvd'er og beskytte dem bedre, så bare rippe DVD'er til digitalt format. Dette er ikke en kompliceret opgave, som du troede. Med en DVD Ripper kan du nemt rippe alle dine DVD'er bare i flere klik. Og denne artikel vil introducere dig de bedste gratis DVD Rippers til Mac.

Håndbremse til Mac

håndbremse-macVelkendte open source video-konverter og DVD Ripper. Den kan køre på flere platform, Mac omfatter. Håndbremse kan behandle de mest almindelige multimediefiler og enhver DVD eller Blu-ray-kilder, der ikke indeholder nogen form for kopibeskyttelse. Output-format. MP4(.M4V) og. MKV. Du bør altid vælge. MP4(M4V) da MKV-filer ikke kan afspilles godt på Mac OS X. (Se også: Bedste 4 Gratis MKV Video-afspillere til Mac OS X)

Bemærk: Håndbremse kan ikke konvertere kopibeskyttede DVD'er.

 

MakeMKV til Mac

makemkv-macMakeMKV er en video transcoder der kan rippe DVD-og Blu-ray-diske og konvertere videofiler. Den bevarer de fleste oplysninger om kilden medier, men ikke ændre det på nogen måde. Så det har en meget høj hastighed under konvertering. Og du bør bemærke, at MakeMKV kan kun output. MKV format.

Bemærk: MakeMKV kan rippe beskyttede dvd'er og Blu-rays. DVD ripping er gratis, mens rippe Blu-ray har brug for et gebyr.

MACX DVD Ripper

macxdvdripperMACX DVD Ripper Free Edition er kraftfuld og gratis DVD Ripper. Det giver dig mulighed for at rippe både hjemmelavede og beskyttede dvd'er. MACX DVD Ripper har en konstant støtte for at matche de nyeste DVD krypteringsteknologi, nemt at fjerne DVD kopi beskyttelse, såsom CSS kryptering, RCE region beskyttelse, ARccOS kopibeskyttelse, selv rippe Disney krypterede dvd'er.

 

DVDFab HD Decrypter til Mac

HD-decrypter-02DVDFab HD Decrypter til Mac er en simpel version af DVDFab DVD Copy for Mac og DVDFab Blu-ray Copy for Mac, der kan kopiere DVD / Blu-ray på din Mac. Det kan kopiere næsten alle gamle dvd'er / Blu-rays, kopiering hastighed er meget hurtigt, og kvaliteten er vidunderlig. Desuden, det kan bare output DVD mappe og Blu-ray-mappe.

Share-knappen