risici til roden

Er der nogen risiko at udrydde en Android-enhed

Du kan se masser af tutorials fortæller dig, hvordan du udrydde din telefon eller tablet, men sjældent nævne nogen potentielle risici. Så denne artikel vil besvare nogle spørgsmål om risikoen for forankring.

Relaterede:

Hvad er roden?
Hvad får jeg ud af at rode?
Låse din bootload
Sådan at udrydde din Android-enhed
Sådan sikkerhedskopieres Android-telefon

Har det potentiale til mursten enheden?

Ja, det er muligt. Da du spiller med dine system filer du løber en risiko for indmuring din telefon (telefon blev afsagt til en ubrugelig tilstand svarende til en mursten). Men det bør være meget usandsynligt, hvis du følger instruktionerne nøje. Du ved, Der er titusindvis af Android-brugere har rod deres telefoner med succes. Selv hvis du virkelig mursten telefonen, det kan gendannes 99% af de gange ved blot at blinke en anden firmware eller blinker tilbage bestanden firmware.

Vil det ugyldiggøre min garanti?

Definitely. Men i de fleste tilfælde har du mulighed for at gendanne telefonen til en betingelse, at de aldrig vil vide, at du rod din telefon. Og nogle gange de ikke selv tjekke for at se, om du rod din telefon, når du returnerer det.

Vil jeg stoppe få opdateringer?

Ikke, forankring vil ikke stoppe dig at få opdateringer. Hvis du rod og holde bestanden ROM eller flash en bestand ROM, vil du stadig få OTA opdatering (men kører en opdatering vil un-root din telefon). Og hvis du flashe en brugerdefineret ROM, du kan også få sin egen konstante opdateringer (såsom CyanogenMod, Pananoid).

Vil politiet dukke op på min hoveddør næste dag?

Ikke, rode din telefon er ikke ulovligt. Så du skal ikke bekymre dig om dette. Udover, der kender det!

Alt andet bør jeg vide om roddannelse?

Ikke, virkelig, rode er en forholdsvis smertefri proces med en masse af disse “let berøring (en)root værktøjer” og selv da er der et væld af vejledninger og hjælp fra XDA at guide dig og løse eventuelle problemer, du måtte have. Men hvis du er tilfreds med din telefon bare den måde, det er, derefter ikke rod.

At lære at udrydde, skal du gøre nogle læsning om enheden på bibel af Android: XDA-udviklere.

Share-knappen