risici til roden

Er der nogen risici til at udrydde en Android-enhed

Du kan se masser af tutorials fortæller dig sådan root din telefon eller tablet, men sjældent nævne alle potentielle risici. Så vil denne artikel besvare nogle spørgsmål om risikoen for hepper.

Relateret:

Hvad er root?
Hvad jeg få fra udryddelse?
Låse din bootload
Sådan root din Android-enhed
Sådan sikkerhedskopieres Android-telefon

Har det potentiale at mursten enheden?

Ja, Det er muligt. Da du leger med dit systemfiler kører du en risikoen for bricking din telefon (telefonen bliver gjort til en ubrugelig påstå svarer til en mursten). Men det bør være meget usandsynligt, hvis du følger anvisningerne nøje. Du ved, der er titusindvis af Android-brugere har rodfæstet deres telefoner med succes. Selv hvis virkelig du mursten telefonen, den kan gendannes 99% gange af bare blinker en anden firmware eller blinkende tilbage bestanden firmware.

Den vil annullere min garanti?

Absolut. Men i de fleste tilfælde har du mulighed for at gendanne telefonen til en betingelse, at de aldrig vil vide, at du rod telefonen. Og nogle gange de selv kontrollere ikke, hvis du rod telefonen, når du vender tilbage det.

Vil jeg holde op med at få opdateringer?

Ikke, rode vil ikke stoppe dig at få alle opdateringer. Hvis du rod og holde stock ROM eller flash et stock ROM, du vil stadig få OTA opdatering (men kører en opdatering vil un-rod telefonen). Og hvis du flash en brugerdefineret ROM, Du kan også få sin egen løbende opdateringer (som CyanogenMod, Pananoid).

Politiet vil dukker op på min hoveddør næste dag?

Ikke, rode telefonen er ikke ulovligt. Så fortvivl ikke, om dette. Udover, Hvem ved det!

Alt andet skal jeg vide om hepper?

Ikke, Virkelig, rode er en relativt smertefri proces med en masse af disse “nem betjening med én (FN 's)roden værktøjer” og selv da der er en overflod af vejledninger og hjælp fra XDA til at guide dig og foretage fejlfinding af eventuelle problemer, du måtte have. Men hvis du er tilfreds med din telefon bare måde det er, derefter ikke rod.

At lære at heppe, venligst gøre noget læsning omkring din enhed på Bibelen af Android: XDA-udviklere.

Share-knappen