smartphone-security

Top 10 Smartphone Security Tips

smartphone-security

Du har sandsynligvis læst en hel del om cyber-terrorisme og bare hvordan du sikrer din pc, men uanset årsagen, mange mennesker ikke bekymre så meget om smartphone sikkerhed. Måske fordi det ikke er ligesom en traditionel harddisk, hvor du gemmer alle dine dokumenter, billeder, videoer, etc., men dagens hyperaktive smartphone kunder gemme nok detaljerede oplysninger online, er ganske følsomme som andre, ligesom cyber-terrorisme, heldigvis ville nyde at tage, mens du surfer på nettet på lokale cafe.

Heldigvis, smartphone sikkerhed er at opnå trækkraft, og du vil finde en række trin, du kan tage for at hjælpe stoppe din smartphone fra at blive kompromitteret. Virkelig, masser af samme foranstaltninger du tager for at beskytte din pc kan bruges til at beskytte din smartphone for. For dem, der har alle dine egne strategier for at erhverve din smartphone, fortæl os inden kommentarerne.

1. Brug adgangskoderne Overalt

Uanset om du besidder en Android-telefon eller måske en Apple iPhone, du er i stand til at forhindre brug af enheden med tilføjelse af en adgangskode eller måske en lås mønster på Android. Denne enkle sikkerhedsforanstaltning kan forhindre, at følsomme oplysninger bliver set af andre. Dette er især vigtigt for dem, der har en masse programmer installeret, hvor private data gemmes som finansielle applikationer (Than, bank-applikationer, etc.), tidsskrift applikationer (DayOne), note-applikationer (Evernote), etc.. På et par af disse programmer som Mint og DayOne, du kan medtage en adgangskode især for din ansøgning, at vi altid gør derudover mod adgangskoden til at beskytte huset skærm.

Huset skærm Adgangskoden er vigtigt, fordi mange af de e-mail-programmer (Mail på Apples iPhone og Gmail på Android) har ingen idé kommer med en valg at adgangskoden din e-mail. Emails kan indeholde masser af personlige data, og også, da mange mennesker besøger parter, og derefter forlade deres telefoner på borde og tællere, det er super nemt for nogen at snuse rundt dine ting.

2. Beskyt din iCloud & Google-konto

Den 2. faktor mange mennesker ikke indser er, når nogen kan muligvis komme til din iCloud-eller Google-konto, de er i stand til at få adgang til mange data, som du kan oprette og redigere ud af din smartphone. Under disse lejligheder, Det er en væsentlig ulempe at give 2-trins kontrol på disse to konti. Jeg har skrevet om, hvordan du sikrer din Google-konto og bare hvordan man korrekt setup backup og recovery valg for 2-trins verifikation.

Det er temmelig absurd, men din Apple-id styrer hovedsageligt brug af hver eneste Apple-tjeneste, der i øjeblikket er tilgængelige fra iTunes til iCloud til The ansigt-tid til iMessage, etc., etc.. Hvis en person har adgang til dit Apple-id, de er i stand til at ødelægge din Apple eksistens herunder fjernelse din Apple iPhone, iPad og Mac eksternt. It’s virtually exactly the same problem with Google. Din Google-konto væsentlige logger dig ind i alle Google-tjenester fra YouTube til Gmail til Google Play til Google Maps til Google Kalender til Picasa til Google , etc., etc., etc..

3. Undgå Jailbreaking eller rode din smartphone

Skulle du regne ud, hvad du laver, og også du jailbreak eller rod telefonen bare for sjov og fornøjelse, så sundt for dig. Hvis du ønsker at få det gjort, siden du har lært om det i nyhedsreportager og ønsker at være "fri" fra begrænsninger og begrænsninger, så er du nødt til at styre fri af processen helt. Først og fremmest, det kan skrue op telefonen og resultat i mere sorg end glæde. Næste, vil du ikke have mulighed for at forbedre din telefon ved hjælp af de nyeste opdateringer i retning af OS, da det vil bevare en ikke-understøttet tilstand.

Ja, du er i stand til at installere nogle programmer og personliggøre konfigurationer, du ellers ikke ville gøre, Men det betyder, at du også installerer applikationer, som kan indeholde skadelig software. Du har dette problem på Android er, at de er mindre begrænset, da Apple ved hvad vedtager ansøgning butik. Hvilket rejser følgende punkt.

4. Vær forsigtig Brug af applikationer du lægger i

Dette er særligt vigtigt på Android-produkter. Google sidst fjernet 50,000 ansøgninger, der var mistænkt for at være adware og spyware. Der vil ikke være nogen mangel på applikationer, der indeholder adware og spyware, infektioner eller andre luskede software til at stjæle din computer data eller beskadige telefonen. Apple Application Store tilbyder også dette emne, men til nogle langt mindre omfang. Apple dyrlæger hver ansøgning, før det vil blive indekseret af butikken og rutinemæssigt går om at komme af applikationer i butikken, der anses for at være breaking retningslinjer butik.

Læs denne artikel, der diskuterer, hvordan en hel del mere end 32 millioner Android produkter blev har pådraget adware og spyware i år og lige hvordan 95% af adware og spyware er specifik mod Android-produkter. Det er fint, hvis du hader Apple, men sandheden er, hvis du har brug for at Android-enhed, du nødt til at være forsigtig med at installere programmer. Kig ind anmeldelser, afgøre bør de have en hjemmeside på internettet, udføre en søgning i søgemaskinerne ved hjælp af programmet titel, etc..

5. Gør brug af en applikation fremfor Browser

Hvis du laver bank i telefonen eller lager køb og salg eller andre ting, der passerer følsomme oplysninger med inddragelse af telefonen og også på internettet, det er bedre at gøre brug af en officiel ansøgning til dit websted eller virksomhed i stedet for at åbne, mens du bruger browseren i telefonen.

For eksempel, Chase, Bank i USA, Vanguard, ScottTrade, Than, og en masse andre store pengeinstitutter deres helt egne applikationer til iOS og Android. Sikre forbindelser understøttes på smartphone-browsere også, men du vil være en smule mere sikker, når du får den officielle ansøgning, som kunne have ekstra sikkerhedsforanstaltninger.

6. Kontrol Hvor meget af en ansøgning have adgang til

Du har sandsynligvis set den næste besked i din Apple iPhone 100 lejligheder allerede:

Du vil finde en lang række af disse "AppName Vil du adgang til dine data" meddelelser. Data kan billeder, placering, kontakter, etc., etc.. Hele tiden være bevidst ud på en anden skal du blot klikke på OK konstant. Skulle du klikker på noget hele tiden, det er nemmere at bare vælge Tillad ikke, og når du ikke kan gøre brug af programmet bagefter, du er i stand til manuelt at gå ind og ændre det til at give adgang. Mange af disse er ekstremt legitime krav og vil ikke forårsage nogen skade, men det er bedre at forebygge.

På Android, Det er igen værre, fordi nogle programmer vil anmode om tilladelser til alt på trods af, at det normalt ikke vil kræve det. Læs denne Lifehacker offentliggøre om, hvordan du sikrer dig mod Android-applikationer, der anmoder om en masse tilladelser. Du vil også finde langt flere tilladelser på Android end du vil finde på iOS, så igen, du er nødt til at være mere forsigtig, hvis du er en Android bruger.

7. Opbevare data Understøttede

Det er ikke kun smart at holde din smartphone understøttes kun hvis du skulle tabe det i toilettet, men derudover om det vil få stjålet og du har fået at fjernstyre tørre det rene. Apple-kunder kan installere Find My iPhone applikation, som giver dig mulighed for at fjernstyre låse en telefon og eksternt tørre det at vide det er blevet stjålet.

Skulle du ikke have din computer data understøttes, du mister alt, hvis den bliver stjålet. Skulle du støtte det i dit område eller måske i skyen, du har evnen til at tørre din telefon og få adgang til alle dine data tilbage i din nye telefon. Du kan enten synkronisere din smartphone til din computer ved hjælp af iTunes eller støtte det mod skyen via iCloud.

På Android, der er en indbygget backup værktøj, men det ikke backup af alt på telefonen, såsom iOS gør. Snarere, du bliver nødt til at afhænge af tredjeparts-applikationer i Google Play butik til backup telefonen helt. Bemærk, at Android tilbyder også en online tørre funktionen, men du er nødt til at opsætte det første ved at oprette bestemte programmer.

8. Rapport din telefon stjålet

Inden for de sidste par flere uger, der har været en stjålet telefon database produceret, der er delt mellem dine store trådløse tjenesteudbydere. Du er i stand til at indberette din telefon stjålet, der kan forhindre nogen fra at tilslutte op over for selskabet og drage fordel af data eller minutter. Når de forsøger at tørre det, skifte SIM, etc., stadig vil det ikke tillade dem at aktivere de tjenesteydere på grund af serienummeret. Du kan gå til de næste sider for at indberette din smartphone bliver stjålet og stoppe skurk fra koble op til den trådløse selskab:

AT&T, Verizon, Sprint, T-Mobile

9. Opdater OS

Præcis som du har brug for konstant at installere Microsoft sikkerhedsopdateringer til PC, det er smart at installere de nyeste opdateringer til din smartphone. Du er i stand til at vente et par dage og gøre visse du vil finde nogen større problemer med opdateringen ligesom nedbrydning af batteri eksistens, etc., men når intet stikker ud, derefter opdatere telefonen.

Derudover til opgradering af OS, Det er også smart at opdatere applikationer placeret på din telefon. Det er forbløffende, at antallet af mobiltelefoner har jeg støder på, hvor du vil finde 10, 20, 30 applications which have updates which none happen to be installed. Enkeltpersoner opdateringer kan omfatte yderligere funktioner, men mange af muligheder er fejlrettelser, ydeevne opdateringer og sikkerhedsrettelser.

10. Trådløs & Bluetooth

Når du er væk fra hjemmet, det er bedst at forsøge at deaktivere den trådløse og bluetooth helt og ansætte din 3. generation eller 4G-forbindelse, hvis du er i stand til. Så snart du forbinde med en upålidelig trådløst netværk, du er til rådighed for cyber-terrorisme kontrol for de syge inden for netværket. Selv når du ikke er bankvirksomhed eller laver en anden ting, som indebærer følsomme data, en hacker kan fortsætte med at forsøge at alliere sig med din smartphone og stjæle data, etc..

Hvis dette indebærer Bluetooth, hacking er mindre hyppigt, men det er at opnå anerkendelse som folk begynder at gøre brug af den teknologi mere end blot hovedtelefoner. Nu skal du ure knyttet til telefonen via Bluetooth og fitness bands og masser af andre enheder. Hvis bluetooth er aktiveret og synlig, det giver cyber-terrorisme en anderledes måde at eventuelt begynde at se de data, der overføres mellem din Bluetooth-værktøj og din telefon.

Forhåbentlig vil disse pejlemærker kan hjælpe dig inden den uheldige situation, hvor du telefonen bliver stjålet eller tabt. Jeg har personligt brug for at tørre en Apple iPhone, da jeg droppede det og derefter anerkendte nogen var, mens du bruger applikationer og viden forbindelse. Det vil helt sikkert ikke ske igen, selv når min telefon bliver stjålet eller tabt, fordi jeg har sikret, det er så beskyttet som du overhovedet kan. For dem, der har alle andre strategier for at erhverve din smartphone, fortæl os inden kommentarerne. Nyd!

Kilde: Online-tech-tips

Share-knappen