Top 7 Bedste Gratis DVD Ripper software

Selvom Blu-ray allerede er blevet mere almindelig i dag. DVD er stadig dominerende på markedet. Og en DVD Ripper software vil være et must-have program til dvd-elskere. Du kan kopiere indholdet af DVD til en videofil ved at kode dvd i MP4, AVI, MKV, IOC, WMV eller andre videoformater. Den rippede fil kan gemmes på computer eller anden enhed, ligesom mobiltelefon og tablet, til yderligere redigering, backup, deling eller afspilning.

Hvis du har en stor samling af dvd-film og musikvideoer, ønsker at udtrække et kapitel eller gøre fuld sikkerhedskopi af dem. Du kan få brug DVD Ripper. Og hvis du altid er på udkig efter gratis DVD Ripper, ikke ved, hvilken er den bedste. Her vil vi give dig en gennemgang af Top Gratis DVD Ripper.

Se også: Bedste gratis DVD Ripper software til Mac

Jeg testede flere gratis DVD Rippers, det er virkelig svært at sige, hvilken en er den bedste. Måske A understøtter forskellige output videoformater, men kan ikke dekryptere beskyttelse. Måske B kan rippe de nyeste beskyttede dvd'er. Men, det vil tage timer at rippe en DVD. Endda få et bedre resultat, når brug C og D sammen.

Lad os tage et kig på, hvem der er på listen nu.

WinX DVD Ripper: Bedste hurtigste Gratis DVD Ripper til at konvertere og Rip DVD til MP4, AVI, WMV, iPhone, Android

Winx dvd ripperWinX DVD Ripper er en stand-alone gratis DVD-ripping software til Windows og Mac. Det kan rippe DVD til forskellige video-formater, herunder MP4, WMV, IOC, FLV, MPEG, eller DVD til iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP støttede videoer på hurtig hastighed uden nogen 3rd-fest codec-pakke.

Det er freeware og shareware. Gratis version giver dig mulighed for at fjerne alle almindelige DVD kopi beskyttelse, herunder CSS kryptering, region kode, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, etc.. og rippe DVD til Video. Mens understøtter ikke den nyeste Disney Beskyttet DVD. Hvis du ønsker at gøre det, du nødt til at opgradere til Platinum eller bruge et andet program til at fjerne kopibeskyttelse først.

Håndbremse: Open source video transcoder, understøtter næsten ethvert format

håndbremseHandBrake er vores favorit video encoder til dens simple, let at bruge, nem at installere, og kraftfulde tweaking muligheder for at få den bedste konvertere kvalitet som et resultat. Det er et open source værktøj til konvertering af video og DVD til næsten ethvert format, tilgængelig til Windows, Linux eller Mac OS X.

Det er perfekt, men kun kan læse og transcode ikke-beskyttet DVD. For det er ulovligt. Så du er nødt til at bruge en 3rd-parts software til at fjerne Proctection først, for eksempel, AnyDVD er et godt valg, så læste og rip DVD med håndbremse.

DVDFab HD Decrypter: Kopier DVD og Blu-ray til tom disk eller harddisk, to kopi tilstande

DVDFab hd decrypter
Faktisk, DVDFab HD Decrypter er en del af DVDFab DVD Copy og Blu-ray Copy. Så det er mere som en DVD Copy snarere end DVD Ripper. Arbejder som en gratis DVD Decrypter, det kan fjerne beskyttelsen og kopiere DVD / Blu-ray-indhold til kedelig disk eller harddisk(gratis version understøtter muligvis ikke nyeste dekryptere beskyttelse). Det giver dig mulighed for enten at kopiere hele disken eller bare kopiere de vigtigste film.

Den gratis version kan bare gøre 1:1 kopiering, understøtter ikke komprimere en DVD9 til en DVD5. Eller du bliver nødt til at betale. Det kan indlæse disken, mappe og ISO-image, og output samme.

MakeMKV: Et-klik souliton at konvertere DVD og Blu-ray til MKV

MakeMKVMakeMKV kan hurtigt og nemt rippe DVD'er og Blu-ray-diske til høj kvalitet MKV-filer med et enkelt klik. Det kan bare output i MKV format og understøtter alle kommercielle dvd og Blu-ray-diske beskyttelser. DVD-ripping vil altid være gratis, men Blu-Ray Ripper er kun gratis, så længe 30 dage.

MakeMKV konverterer videoklip fra proprietære (og normalt krypteret) disk i et sæt af MKV-filer, bevare de fleste oplysninger, men ikke ændre det på nogen måde. Så det er meget hurtigt, Det kan konverterer så hurtigt som dit drev kan læse data.

Bemærk: MKV format kan gemme flere video / lydspor med alle meta-information og bevare kapitler. Der er mange spillere, der kan spille MKV filer næsten på alle platforme, kan du interesseret i Bedste 4 MKV-afspillere på Mac OS X.

Format Factory: Rip dvd'er og mucis cd'er til en lang række filformater egnet til bærbare enhed

format-fabrikkenSom navnet, dette freeware er stærkest på sine mange filformater understøtter, herunder video til video, lyd til lyd, DVD til video, samt billede til billede. Den er fleksibel og kan tilpasses og lader dig ændre flere output indstillinger såsom at tilføje vandmærker, undertekster og en masse andre muligheder.

Format Factory understøtter rip beskyttede DVD, men til min test, kan det bare en del af dem. Måske kan det kun understøtter nogle gamle CSS beskyttede dvd'er.

Format Factory er gratis, men der er så mange irriterende annoncer på sin grænseflade.

Freemake: Kraftig ultimative freeware til at konvertere video og DVD

Freemake video converterFreemake er en kraftfuld ultimative software, det er ikke kun en video konverter, men også en DVD Ripper, DVD-brænder, Blu-ray-brænder, Online MP3 Converter, Slideshow maker og mere. Det understøtter 200+ input format og i stand til at konvertere videoer til bærbare enheder, såsom iPad, iPhone, iPod, Android, PSP, Blackberry, etc.. Brænd video til DVD og Blu-ray-disk. Rips online videoer direkte URL indsættes fra 50+ sites.

Men det understøtter ikke krypterede dvd'er enten. Det går ned på næsten alle mine kommercielle dvd'er såsom Thor og Iron Man 3.

Bemærk: Og denne software behov. NET Framework 4.0 Client Profile. Hvis du ikke har det, Freemake opsætningsguiden vil installere det på din pc.

DVD Shrink: GRATIS løsning til krympning originale dvd'er på optagemedier.

DVD-ShrinkDVD Shrink er et af de mest populære gratis DVD Rippers, der effektivt sikkerhedskopiere DVD-diske, som har en glat grænseflade med en enestående evne til at komprimere DVD-data til den standard 4,7-gig DVD. Det er i stand til at rippe DVD til din harddisk som videofiler eller som en ISO-billede. Derefter kan du brænde output filer ved at integrere med Nero eller andre DVD-brænding.

Det er ikke blevet opdateret siden dens udgivet i 2006, og måske ikke være i stand til at dekryptere nogle dvd'er med nyere kopibeskyttelse.

Download Page

Nu hvor du har set toppen 7 bedste gratis DVD Rippers. Nogle af dem er ikke understøtter krypterede DVD. Nogle har en stor videokvalitet. Til min test, nogle kan fjerne de fleste af kryptering, mens nogle ikke. Så, måske bruge to eller tre af dem kan behandle din dvd perfekt.

Hvor hen til Genoprette slettede beskeder fra Samsung Galaxy S5 / S6

Q:”I accidentally deleted whole conversation of text messages instead of 2 specifikke budskaber. Hvordan kan jeg gendanne mine slettede meddelelser? They were not backed up by cloud.” – spurgt af ariat89

Everyone may encounter this problem. So the question is, how to retrieve the messages? The answer is, restoring from the backup file is always the best solution if you have a good backup habit. But if you do not have a backup? Må ikke bekymre dig, this article will provide you with a solution.

Se også: Sådan gendannes Lost billeder eller videoer fra Samsung Galaxy S6 / 04/05

Why we can retrieve the deleted messages?

When you delete a message on your phone, in fact, it does not actually deleted but just be invisible. The phone just delete it from the index file, so you can’t see it any more. But it does still exist on your phone. That is the reasion why we get some possibilities to find the message back.

Sådan hente slettede meddelelser fra Samsung Galaxy

Vi har brug for et program, der kan scanne din telefon og forsøge at få data tilbage. Der er mange denne type software, ligesom Dr.Fone til Android, Aiseesoft, etc.. Så behøver du kun at vælge én af dem og følg instruktionerne. Her vil vi bruge Dr.Fone for Android som et eksempel.

1. Download Android datagendannelse program her, eller dets officielle hjemmeside.
2. Rod telefonen. (Se også: Sådan root din Galaxy S5)
3. Muliggøre USB fejlretning på telefonen.
4. Installere programmet og køre det, derefter tilslutte din Samsung Galaxy S5 til pc'en. Programmet vil begynde at forbinde enheden og computeren. En app kaldet MobileGo vil blive installeret automatisk på din telefon til at garantere forbindelse og recovery processer. Og skal du ikke starte nogen anden Android-management software i løbet af denne proces.
forbinde galaxy til computer
5. Vælg de typer af data, du vil scanne for: Kontakter, SMS, Call Logs, WhatsApp beskeder & vedhæftede filer, Billeder, Videoer, Lyd, eller nogle andre filer. Tjek dem og klik på næste for at fortsætte.
Vælg datatypen
6. Vælg en storage scannetilstand: Skanne for slettede filer eller scanning af alle filer. Slå næste.
Vælg scannetilstand
7. Klik på Start-knappen for at begynde scanning.
8. Vent et par minutter, indtil processen er færdig. Programmet vil give alle de scannede data på lister. Vælg de data, der skal inddrives, og klik på Genskab. Du kan vælge en sti på din computer for at gemme disse gendannede data som HTML eller TXT-fil.
Bemærk: De slettede dem vil i orange og eksisterende i sort. Du kan adskille dem ved at bruge knappen ovenfor: Kun vise slettede elementer.
gendanne slettede data

Sådan gendannes Lost billeder eller videoer fra Samsung Galaxy S6 / 04/05

Som vi ved, Samsung Galaxy S-serien har en dejlig kamera og skærm med høj opløsning. Du kan tage meget høj kvalitet videoer & fotos omkring dig selv, dele med dine venner og familier, som er virkelig cool.

Men, der er stadig risiko for at miste billeder og videoer på ethvert tidspunkt på grund af utilsigtet sletning eller datafejl. Du bør danne en god vane med regelmæssige sikkerhedskopier. Så vil du ikke gå i panik, når miste noget vigtigt. Selv hvis du ikke har en backup, du stadig har chancen for at inddrive de billeder eller videoer ved hjælp af Android Data Recovery.

Dr.Fone til Android er et sikkert & nem at bruge android data recovery program og kan hjælpe dig til at hente data som billeder, videoer, kontakter, tekstbeskeder, dokumenter, musik & arkivfiler osv.. på din Galaxy S6/5/4.

Forberedelser

1. Download Android datagendannelse og installere det. (Windows version og Mac-version)

2. Rod din Android-telefon. (Se også: Sådan root Android-enheder.)

P.S. Ikke Opgrader til Android 6.0, fordi det er svært at rod.

Trin til at genskabe data fra Galaxy S6/5/4

Step 1, Tilslut din Galaxy S6/5/4 til PC
Lancering Dr.Fone til Android, du får den primære vindue nedenfor. Tilslut din Galaxy til computeren via et USB-kabel.

connect Galaxy S4 to computer

Step 2, Aktiver USB-fejlretning (Valgfri)
Hvis du har aktiveret USB debugging på din Galaxy S, før, du kan springe dette trin, ellers vil du se et vindue som nedenfor. Følg den detaljerede udtryk i vinduet for at indstille den nu: Indtast “Indstillinger” > Klik på “Om telefonen” > Tap “Build nummer” til 7 gange, indtil få en note “Du er under udviklertilstand” eller “Udvikler-tilstand er aktiveret” > Tilbage til “Indstillinger” > Klik på “Optioner Developer” > Check “USB-fejlretning”.

For detaljer, kan du læse dette indlæg: Sådan Aktiver USB Debugging på din Android-enheder.

enable usb debugging

Step 3, Begynde at scanne data på din enhed
Efter aktiveret USB debugging, programmet vil detektere din enhed automatisk. Klik derefter på “Start” at analysere data på din enhed. Bemærk, at du må hellere til at holde batteriet mere end 20% før scanning.

scanning-lost-data

Bemærk: Hvis din enhed ikke er rodfæstet før, programmet vil begynde at scanne direkte efter analysen. Eller du bliver nødt til at tillade programmet Superbruger tilladelse på skærmen på din telefon. Bare klik “Tillad” når meddelelsen springer ud på enhedens skærm. Derefter tilbage til din computer, og klik på “Start” på programmets skærmen for at scanne enheden.

allow superuser authorization

Bemærk: Afbryd ikke enheden under scanningen, eller scanningen vil mislykkes. Hvis programmet ikke starter scanningen i lang tid, Prøv igen. Og nogle enheder til stede “Tillad” knap til flere gange. Bare klik det, indtil det ikke vises igen eller programmet begynder scanningen.

do not disconnect device

Step 4, Eksempel og inddrive
Scanningen vil tage et stykke tid. Derefter kan du få vist alle erstattes data fundet i scanningen resultat sorteret efter kategori. Markere dem, du ønsker, og klik “Recover” at gemme dem på din computer.

preview and recover

Bemærk: Slettede kontakter, tekstbeskeder, og andre ellers vises også i resultatet, og slettede SMS og kontakter er vist i rødt. Du kan adskille dem ved farven.

Sådan gendanne slettede noter fra iPhone

Jeg tog noter i min klasse ved hjælp af app på min iPhone, men en uge senere, da jeg gik tilbage til noterne den blev slettet og gået. Jeg ved, det var på min telefon, fordi jeg kiggede over det efter klasse. Er der nogen måde at inddrive det? Jeg tjekkede på min icloud, men der var intet på, at der.

Måske har du mødt den tilsvarende spørgsmål før. Når du ønsker at finde nogle vigtige noter har du lavet på din telefon, men de er bare væk. Du ønsker at få dem tilbage, men ved ikke, hvordan. Godt, denne artikel vil fortælle dig hvad du skal gøre, når du finde dine noter tabt.

3 Metoder til at gendanne tabte eller slettede noter fra iPhone

Vi vil introducere tre metoder til forskellige situationer. Vælg den rigtige en for dig selv. Hvis du har sikkerhedskopieret telefonen før, Du kan prøve de tidligere to metoder. Eller måske du nødt til at prøve en 3.-parts software, der er ikke gratis. Men Bemærk, at hvis du ikke er sikker på du nogensinde bakkes op telefonen, du ’ d hellere prøve den tredje metode først. Fordi at gendanne fra iTunes eller iCloud backup kan overskrive dataene på din telefon.

1. Gendan fra iCloud Backup
2. Gendan fra iTunes Backup
3. Scanning iPhone og forsøge at hente de tabte noter

Metode 1: Gendan fra iCloud Backup

1. Til at slette din iPhone, Tryk på indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger. Du skal muligvis indtaste adgangskoden og din Apple-id-adgangskode, før du slette alt indhold og indstillinger. Hvorfor skulle jeg gøre det? Fordi den eneste måde at gendanne fra en sikkerhedskopi af iCloud er gennem Setup-assistenten. For at komme til indstillingsassistent på en enhed du allerede oprettet, du ’ ll nødt til at slette alt indhold på din iPhone og sæt den igen.
2. Tænd enheden. Du bør se en skærm, Hej.
3. Følg vejledningen i assistent til kontoopsætning iOS. En Wi-Fi netværk og følg trin, indtil du ser skærmbilledet Indstil enhed.
4. Tryk på Gendan fra en iCloud Backup. Log på iCloud.
5. Vælg en sikkerhedskopi. Kig på den dato og størrelse af hver og vælge de mest relevante. Når du vælger en sikkerhedskopi, overførslen starter.
6. Hvis du har købt iTunes eller App Store indhold ved hjælp af flere Apple-id, du vil blive bedt om at logge på hver. Hvis du ikke kan huske et password, Du kan trykke på spring dette trin og indtaste det senere.
7. Bevar forbindelsen. Hvis du afbryder forbindelsen fra Wi-Fi, før processen er fuldført, gendannelsesprocessen stopper midlertidigt, indtil du igen. Give procestid til slut. Gendannelse fra en sikkerhedskopi kan tage et stykke tid, afhængigt af størrelsen af backup og net-hastighed.

Opsætning af telefonen

Metode 2: Gendan fra iTunes Backup

1. Tilslut din enhed til computeren, som du gemte sikkerhedskopien på.
2. Åben iTunes. Hvis iTunes fortæller dig der ’ s en iOS-opdatering, få den nyeste version.
3. Gå til File > Enheder > Gendan fra sikkerhedskopi. Hvis du ’ re ved hjælp af Windows og kan ikke se en fil menu, Tryk på Alt-tasten.
4. Kig på den dato og størrelse af hver backup og vælge den mest relevante.
5. Click restore and wait for the process to finish. Your device will restart and then sync with your computer. Stay connected until the sync finishes.

Metode 3: Scanning iPhone og forsøge at hente de tabte noter

If you haven’t backed up your iPhone or not sure ever did that, then you can try this method. We will use some 3rd-party programs to directly scan your iPhone and try to find the lost notes. When you delete a file on your phone, you just delete the index file, the file still exists, indtil være overwrited af nye data. Dette giver os mulighed for at gendanne det.

Hen til apportere de overstreget kommentarer på din iPhone, Du skal installere en iPhone datagendannelse program først. Der er mange af slags software på markedet nu, Her bruger vi Dr.Fone for eksempel.
1. Downloade programmet her. Eller gå til den officielle hjemmeside.
2. Installere det.
3. Du ’ re formodes for at installere den nyeste version af iTunes. Fordi programmet vil kalde delvis funktion af iTunes. Men du don ’ t nødt til at køre dem på samme tid, and it is best to disable the automatical syncing in iTunes. (launch iTunes > Edit > Indstillinger > Enheder, tjek “Prevent iPods, iPhones, and iPads from syncing automatically”.)
3. Connect your iPhone to the computer and run Dr.Fone. Som standard, it will detect your iOS device automatically and shows the window for “Gendan fra iOS-enheden”.
recover iphone notes-01
4. Klik på “Start Scan” button to start scanning your iPhone for deleted or lost notes. Scanningsprocessen kan vare et par minutter. Hvis du kan se, at data, du leder efter er der, derefter kan du klikke på den “Pause” knappen for at stoppe processen.
recover iphone notes-01
5. Når scanningen færdig, Du kan se et scan resultat. Data både forsvundne og eksisterende vises i kategorier. Du kan hugge indstillingen “Only display the deleted items” til ON. Ved at klikke på filtypen til venstre, Du kan få vist de slettede noter. Og der er en søgefeltet øverst til højre, hvor du kan søge efter en bestemt fil ved at skrive et nøgleord.
recover iphone notes-01
6. Når du finde dataene, du har brug for, netop indskrive boksen og slå den “Genskab til Computer” knap. For SMS-beskeder, iMessage, kontakter, og noter, Du kan vælge at “Genskab til Computer” eller “Genskab til enhed”.

Der er alle de tre metoder til at hente de tabte noter. Vi håber dette vil hjælpe dig. Bemærk venligst at hvis du finder nogle vigtige informationer er tabt, gå ikke i panik, men at finde løsninger.

Hvordan til at overføre indhold fra gamle iPhone til nye iPhone

Fik du den nye iPhone? Vil du flytte alt indhold fra den gamle iPhone til den nye? Når du ønsker at gøre det, du første tanke bestemt ved hjælp af iTunes eller iCloud, som er den officielle metode. Og denne artikel vil vise dig nemmere måde at overføre data fra din gamle iPhone til din nye iPhone.

1. Overføre data til nye iPhone ved hjælp af iCloud
2. Overføre data til nye iPhone ved hjælp af iTunes
3. Prøv nogle andre måder at overføre data til ny iPhone

Bruge iCloud

Sikkerhedskopiere dine nuværende iPhone ved hjælp af iCloud

1. Tilslut din gamle iPhone til internettet med Wi-Fi. Tryk derefter på indstillinger > iCloud > Backup.
2. Sørg for, at iCloud Backup er på.
3. Tryk på Back op nu. Ophold forbundet til Wi-Fi i løbet af processen.
4. Indtil den er færdig, Du kan se backup med dato og størrelse i indstillinger > iCloud > Opbevaring > Manage Storage. Få at vide hvad iCloud bakker op.

icloud_backup

Overføre din iCloud backup til din nye iPhone

1. Tænd din nye iPhone. Du vil se en "Hello" skærm.
Bemærk: Hvis du har færdig indstilling af din nye iPhone allerede, Tryk venligst på indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger. Du iPhone genstarter og du vil se skærmbilledet "Hello".
2. Swipe at følge trinene, indtil du ser skærmbilledet Wi-Fi. Gøre din nye iPhone til at slutte sig til Wi-Fi netværk.
3. Fortsætte med at følge trinene, indtil du ser Apps & Data skærm, derefter trykke på Gendan fra iCloud Backup > Næste. Du vil blive bedt om at indtaste din Apple-ID og adgangskode.
4. Vælg den sikkerhedskopi, du netop har lavet. Ophold forbundet til Wi-Fi og vente genindføre oparbejde hen til hel. It will take you some time, afhænger af størrelsen af sikkerhedskopifilen og net-hastighed.

Opsætning af telefonen

Ved hjælp af iTunes

Opret en sikkerhedskopi af din gamle iPhone via iTunes

1. Tilslut din nuværende iPhone til computeren.
2. Åbn iTunes og sørg for at du har den nyeste version.
3. Vælg din enhed og klik på fil >Enheder > Overføre køb for at gemme det indhold, du har hentet fra iTunes Store, eller App Store. Vente, indtil processen er færdig.
4. Klik på tilbage op nu og vente et stykke tid, indtil processen er fuldført. Du kan se sikkerhedskopien i iTunes-indstillinger > Enheder.

backup iphone ipad ipod

Overfør iTunes backup til din nye iPhone

1. Tænd din nye iPhone og oprette forbindelse til den computer, du har gemt din iTunes backup på.
2. Følg trinene, indtil du ser skærmbilledet Wi-Fi. Tryk derefter på Opret forbindelse til iTunes.
3. Følg trinene til, indtil du ser Apps & Data skærm, derefter trykke på Gendan fra iTunes Backup > Næste.
4. Skriv din Apple-ID og adgangskode.
5. Vælg den backup du har lavet og vente oparbejde afslutter. Hvis din backup krypteres, du vil blive bedt om at angive adgangskoden til.
6. Synkronisere indhold, der ikke var i backup til din iPhone via iTunes.

Opsætning af telefonen

Andre måder at overføre data til ny iPhone

Bortset fra iTunes og iCloud, Vi kan bruge nogle andre værktøjer til at overføre dine data.

1. MobileTrans

MobileTrans er en nem-at-bruge data overførsel værktøj. Det kan overføre alt fra én enhed til en anden enhed med ét klik. Og det understøtter Android, IOS, Windows Mobile og endda BlackBerry. Så hvis du bare få en ny smartphone, og dette værktøj kan hjælpe dig med at overføre kontaktpersoner, tekstbeskeder, opkaldslister, kalender, fotos, videoer, musik og apps fra din gamle telefon til din nye.

mobiletran-oversigt

2. AnyTrans

AnyTrans er en IOS content manager-program, der kan overføre indhold mellem dine IOS-enheder. Det understøtter alle typer af data: kontakter, fotos, musik, beskeder, noter, kalender, selv tilpassede indstillinger som tapet, iCloud konto, lyde, apps, selv app data og spil gemmer, etc..

anytrans-oversigt

Sådan Root Google Nexus 5 i ét klik

Nexus 5 (Hammerhead) er en Android smartphone fremstillet af LG. Det er en af ​​Googles Nexus linje af flagskib enheder, og fungerede som lanceringen enhed til Android 4.4 KitKat. Så, det altid er opdateret med den nyeste version af Android.

Beskæftigelsesmaterialer Nexus 5 er en af ​​de hotteste emner over internettet (Så gør blinke en brugerdefineret ROM til det). Blandt de mange rodnet måder, Kingo Android Root vil være et godt valg.

Forberedelser

1. Gratis download et klik Android Root værktøj.
2. Sørg for, at din telefon er tændt, og mindst 30% batteriniveau.
3. USB-kabel.
4. Aktiver USB Debugging på din enhed.
5. Ikke Opgrader til Android 6.

Skridt til at udrydde din Nexus 5

Step 1: Start Android Root værktøj.

Du vil se et vindue som nedenfor.

root-nexus5-1

Step 2: Connect Nexus 5 til computer via USB-kabel.

Det vil tage lidt tid. Softwaren installerer mobil driveren automatisk.

Step 3: Aktiver USB debugging-tilstand på din telefon.

Hvis du har gjort dette før, springe dette trin og gå videre. Hvis ikke, du læse denne tutorial: Hvordan du aktiverer USB-debugging-tilstand på din Android.

Step 4: Læs anmeldelserne omhyggeligt.

Læs den omhyggeligt, og sørg for du ved hvad du gør.

root-nexus5-2

Step 5: Klik Root at starte rode.

Det vil tage et par minutter at udrydde din Nexus 5. Når du startede, det vil poppe op og spørge, om du vil fortsætte. Rode vil annullere din garanti og eventuelt mursten din telefon(Er der nogen risiko for at udrydde din telefon?). Klik på OK hvis du er sikker på, hvad der vil ske.

root-nexus5-3

Step 6: Root Lykkedes! Klik på Udfør og vente på genstart.

Enheden er nu succesfuldt forankret. Klik på Finish at genstarte den til at lave stabile. Efter genstart, vil du se en SuperSU ikon på din enhed, som er mærket af en succesfuld rod.

root-nexus5-4

Hvordan man kan hente slettede SMS-beskeder fra en iPhone

Tekstbeskeder faktisk ikke få slettet

Apple iOS gemmer hver SMS du nogensinde har gjort på din iPhone selv du har slettet. Når du bruge Spotlight-søgning for at finde noget, og måske vil du opdage, at noget tekst samtaler, du gjorde måneder siden, som er blevet slettet af dig selv, stadig viser op!

Apple kundesupport bekræftet, at og fortalte mig den eneste måde at permanent fjerne alle tekstbeskeder og e-mails , er at gøre en master reset, eller gendanne fabriksindstillingerne på iTunes. Denne metode vil slette alle data fra din telefon. Dine kontakter, apps, og indstillinger slettes også.

Så, hvis du har slettet dine SMS-beskeder ved en fejl. Mistet dem på grund af jailbreak, or upgrading to the latest iOS. Du har stadig chancen for at hente dem. Her viser vi dig 5 metoder til at hente de sms'er, du slettet fra en iPhone.


5 metoder til at hente slettede SMS-beskeder fra iPhone

Here we introduce 5 måder at inddrive de tabte tekstbeskeder fra iPhone. Vælg den, der passer til din aktuelle situation. Vi kan få brug for iTunes og iCloud sikkerhedskopiering under gendannelsesprocessen.

 1. Retrieve deleted text messages directly from the iPhone
 2. Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor
 3. Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software
 4. Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Free)
 5. Restore lost messages from iTunes backup (Free)

Metode 1: Retrieve deleted text messages directly from the iPhone

This method is applicable to the case of people lost their text messages while have no backup. It is suitable for all iPhone generation, including iPhone 6 og 6 Plus.

We will need a 3rd-party iPhone data opsving tool to help us, which can directly scan the phone and find the deleted content, then put them back to your iPhone or save on the computer.

Første, download iPhone Data Recovery software and install it. There has both Windows and Mac version. Følg derefter trinene.

Step 1: Connect your iPhone to the computer and run the iPhone data recovery tool.
Connect your iPhone to the computer and do not pull it down during the recover process. Then open the program, you will see the main interface as below.

gendanne meddelelser fra iPhone

Step 2: Start the scan process in order to find the lost messages
After you click the “Start Scan” knap, the program will begin to scan your phone and try to find all the data on your device, including those deleted.

Step 3: Preview og gendanne de slettede SMS-beskeder fra iPhone
Efter scanning, alle fundne data vises i kategorierne, you can preview the messages. The deleted ones are in orange. Tick those you need and click “Recover” knap. The program will ask you if you want to save them on your device or to the computer.

gendanne meddelelser fra iPhone


Metode 2: Extract text messages from iCloud backup using iPhone Backup Extractor

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iCloud. You can extract the iCloud backup file and get the messages. Even you don’t have your iPhone around, you can still export the text messages out to the computer.

Selvfølgelig, you should download the iPhone Backup Extractor software første.

Step 1: Choose the recovery mode and connect to your iCloud account
Run the program and choose the recovery mode of “Recover from iCloud Backup Files”, then login to your iCloud account. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

Step 2: Download your iCloud backup and analysis
After you logged into iCloud, the program will show you all iCloud backups. Choose the latest one and click “Hent”, then tick the type of files you would like to download, click “Næste” to continue. When you click “Start Scan” knap, the program will download the backup file and analysis it.

Uddrag billeder fra iCloud

Step 3: Preview og inddrive de tekstbeskeder, du ønsker fra iCloud sikkerhedskopien
Waiting for the scan is complete. You can preview all messages in your iCloud backup. Tjek dem og afkrydse dem, du har brug for. Klik derefter på “Recover” button to save them on your computer. The software will prompt whether you want to restore those messages to your iPhone if it is connected with your computer during the recovery process.

gendanne meddelelser fra iPhone


Metode 3: Extract SMS from iTunes backup with iPhone Data Recovery software

This method is very similar to Method 2; the difference between them is that this method is use iTunes backup. We know, the iTunes will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. So this gives us a possibility to recover the data.

You should download the software first just like before.

Step 1: Choose the iTunes recovery mode
Run the software and choose the recovery mode “Recover from iTunes Backup File”. It will detect and list all iTunes backups on your computer. Choose the most recent one and hit “Start Scan”.

gendanne meddelelser fra iPhone

Step 2: Preview and recover previous data
After a while, all data in the iTunes backup file would be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing messages on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. Pick those text you want and click the “Recover” knap. The messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

gendanne meddelelser fra iPhone


Metode 4: Retrieve deleted text messages directly from iCloud (Free)

Hvis du har sikkerhedskopieret din iPhone til iCloud, du kan restore your iPhone text messages from the backup (iCloud backup kan være den bedste backup du har for det kan sikkerhedskopiere dine enheden automatisk via Wi-Fi hver dag, mens den er tændt, låst, og forbundet til en strømkilde. Få detaljer om, hvad iCloud sikkerhedskopierer).

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 eller senere. But you should know that, this will erase the current content and settings on your iPhone first and then copy the old data. It means if you have some new messages after you accidentally lost SMS, then you may lost the new texts.

gendanne iphone fra iCloud backup

1. On your iPhone, go to Settings > Generelt > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 enhed: Gå til Indstillinger > iCloud > Opbevaring > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 enhed: Gå til Indstillinger > iCloud > Opbevaring & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil, then tap “Erase all content and settings”.

4. I Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.

5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.


Metode 5: Restore lost messages from iTunes backup (Free)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will back up your phone every time you synched your iPhone with iTunes. You can easily retrieve the messages with those backups.

gendanne iphone fra iTunes backup

1. Tilslut din iPhone til den computer, der har din backup fil.
2. Run the iTunes. Sørg for at det er den nyeste version af iTunes.
3. Efter iTunes anerkendt din iPhone, Klik på Gendan backup knap, or choose File > Enheder > Gendan fra Back up. Hvis du bruger iTunes 10.7 eller tidligere, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

But its disadvantage is the same as Method 4, You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your current data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.

And there is no ways to preview the contents in the backup, også kan ikke blot at genvinde en del af dem. Så jeg foreslår at bruge iPhone Data Recovery.

Relaterede: Hvordan at genvinde tabte fotos fra iPhone.

Sådan gendanne slettede billeder fra iPhone

Q: Jeg har for nylig fik en iPhone 4 og været lykkeligt snapping væk. Men, Jeg sletter en belastning af billeder ved en fejl, der ikke ønsker at slette. Jeg har ikke gøre nogen sikkerhedskopier via iTunes og hverken Billedserie eller noget lignende,. Så hvad jeg kan gøre for at få mine billeder tilbage.

JohnJackRice

Q: I just synced over 2,000 photos from my camera roll on my iPhone 5S (kører på IOS 8) to iPhoto on MacBook Pro Snow Leopard. When the prompt asked to delete photos on phone, I clicked yes. The application wasn’t working after a while so I force quit. When I launch iPhoto again, the photos were not there and half the photos on my camera roll were gone. When I try to sync iPhoto with my iPhone, it says 0 fotos. How do I recover them?

h1kk1chan


Photos are not actually deleted

After you deleted photos on your iPhone, they are not gone, just you can’t see them. They are still be somewhere on the phone. And Apple doesn’t want people to access the data of deleted pictures. So we need a third party iPhone Data Recovery værktøj.

Relaterede:
Hvordan du henter tekstbeskeder fra iPhone
Hvordan at genvinde tabte kontakter fra iPhone

Din Attention Please!
Before we start to recover the data, you should notice these:

 1. Indstil din iPhone i flight mode og ikke bruge det, indtil du finder disse fotos;
 2. Må ikke synkronisere din iPhone med iTunes, iCloud eller andre tredjeparts værktøjer, undgå "Slettede billeder" overskrives af nye data.

6 metoder til at gendanne slettede billeder fra iPhone

Here we introduce 6 ways to recover the lost or deleted photos from iPhone. Læs dem og vælge den, der kan være egnet til din nuværende situation. Under retableringen, Vi kan få brug for iTunes eller iCloud backup.

 1. Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software
 2. Extract photos from iTune backup with iPhone Photo Recovery tool
 3. Recover deleted photos directly on the iPhone
 4. Retrieve deleted photos directly from iCloud (Free)
 5. Restore lost photos from iTunes backup (Free)
 6. Gendan slettede billeder på iPhone kører iOS 8 (Free)

Metode 1: Extract photos from iCloud backup using iPhone Backup Extractor software

This method is applicable to the case of people lost their photos but have an iCloud backup. Especially for those who lost their iPhone but want to get the photos back. It is suitable for all iPhone generation that running iOS 5 eller senere, including the latest iPhone 6 og 6 Plus.

Please download and install the iPhone backup extractor software before following the steps.

Step 1: Choose the recovery mode and Sign in your iCloud

After installed the iPhone Photo Recovery, behage at køre programmet og vælge den recovery-mode for “Recover from iCloud Backup Files”, indtast dit Apple-id og adgangskode for at logge ind. The program would not keep the records of your account, password or content at any time during your sessions.

Uddrag billeder fra iCloud

Step 2: Download and analysis your iCloud backup

When you logged into iCloud, the program will list all iCloud backup files in your account. Choose the most recent one and click Hent, and then choose the type of files you would like to download, click Næste to continue. Efter at, du kan scanne iCloud indhold. Klik på Start Scan button to begin. It will take you some time, vent venligst indtil scanningen er færdig.

Uddrag billeder fra iCloud

Step 3: Preview and recover the photos you want from the iCloud backup

The scanning will last a few minutes. Once stops, du kan se alle data i din iCloud sikkerhedskopien, like contacts, beskeder, fotos, notes and more. Tjek dem og afkrydse dem, du har brug for. Klik derefter på Recover button to save them on your computer. Programmet vil bede om du vil sætte de gendannede kontakter, noter og beskeder tilbage til din iPhone, hvis det er forbundet med computeren under gendannelsesprocessen.

Uddrag billeder fra iCloud


Metode 2: Extract photos from iTunes backup with iPhone Photo Recovery tool

This method is suitable for those who backed up their iPhone with iTunes. If you have lost your photos, don’t have your iPhone around. Or your phone was stolen. You want the photos back. So please look at here, we will introduce how to extract the iTunes backup file and found the photos you want. First download the iPhone Photo Recovery tool. It has Windows version and Mac version, please make sure download the right one.

Step 1: Choose your iTunes backup and extract it

Run the program and switch to the mode of “Gendan fra iTunes Backup File”. Then all your iTunes backup on your computer will be found and listed. Select the one you want and click “Start Scan” to extract it.

Uddrag billeder fra iTunes backup

Step 2: Preview and recover previous data

After a while, all data in the backup file will be extracted and displayed in categories. It contains deleted and existing items on your device. To separate them, please turn on “Only display the deleted items”. You can preview them and tick those photos you want. Klik derefter på “Recover” knap. The contacts, notes and messages can be directly recovered to your iPhone if you keep your iPhone connected with your computer during the recovery process.

Uddrag billeder fra iTunes backup


Metode 3: Direct scan and recover deleted photos on the iPhone

This method only applies to iPhone 4 og iPhone 3GS. If you don’t have iCloud backup or iTunes backup of your iPhone, or your backups are out of date, then the last method is to using iPhone Data Recovery software to scan the iPhone directly and try to find them. Please download and install the software first.

Step 1: Tilslut din iPhone til PC og køre programmet

Connect your iPhone 4/3GS to the computer, og køre programmet. You’ll see the main window as below. Switch to the “Advanced Mode” through the button at the lower-right corner.

iphone foto opsving

You will be asked to follow the 3-step introduction to enter device scanning mode. The program will ask you to download a plugin before entering the iPhone device scanning mode.

iphone foto opsving

Step 2: Start scanningen proces til at lede efter de tabte billeder

After you click the “Start” knap, and follow the steps to enter the device scanning mode. The program will analysis your iPhone for the lost data.

iphone foto opsving

Step 3: Preview og gendanne de slettede billeder fra iPhone

Efter scanning, alle fundne data vises i kategorierne, du kan se billeder af vælge Camera Roll eller Photo Stream. Tick those you want to get back and click “Recover” at gemme dem på din computer.

iphone foto opsving

Bemærk: Billeder findes her indeholder slettet, og også de eksisterende stadig på iPhone. Hvis du kun ønsker at se de slettede billeder, skubbe knappen på toppen for at adskille dem: “Only display the deleted items.”


Metode 4: Retrieve deleted photos directly from iCloud (Free)

This method applies to all iPhone generation running iOS 5 eller senere. If you lost photos just after backed up with iCloud. You can restore from iCloud backup directly.

For eksempel, you just deleted some photos by accident, but you have backed up the iPhone with iCloud yesterday and didn’t take any photo after that. Then you can restore those photos from the backup directly. Or You got your iPhone stolen, but want to get your photos back. If you have other iOS device like iPad, you can login your iCloud account on it, and restore the photos from the iCloud backup. The photos would be downloaded to your iPad. Here are the steps.

1. På din iOS-enhed, go to Settings > Generelt > Software Update. If a newer version of iOS is available, follow the onscreen instructions to download and install it.

2. Make sure you have a recent backup to restore from.
On your iOS 8 enhed: Gå til Indstillinger > iCloud > Opbevaring > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.
On your iOS 7 enhed: Gå til Indstillinger > iCloud > Opbevaring & Backup > Manage Storage, then tap a device listed under Backups to see the date and size of its latest backup.

3.Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil, then tap “Erase all content and settings”.

slette alt indhold og indstillinger

4. I Setup Assistant, proceed to “Set up your device”, tap Restore from a Backup, then sign in to iCloud.
5. Proceed to “Choose backup”, then choose from a list of available backups in iCloud. Then the data in the backup file would be restored on your phone.

gendanne iphone fra iCloud backup

Bemærk: Before the restore from iCloud backup, you’ll have to erase all the content and settings from your iPhone. You may lose your new data and settings.


Metode 5: Restore lost photos from iTunes backup (Free)

This method is applicable to all iOS device. If you didn’t disable the automatic sync option in iTunes, it will create a backup every time you synched your iPhone with your computer. You can easily retrieve the photos with those backups.

1. Tilslut din iPhone til den computer, der har din backup fil.
2. Run the iTunes. Sørg for at det er den nyeste version af iTunes.
3. Efter iTunes anerkendt din iPhone, Klik på Gendan backup knap, or choose File > Enheder > Gendan fra Back up. Hvis du bruger iTunes 10.7 eller tidligere, right click the device from the list and choose Restore from Backup.

gendanne iphone fra iTunes backup

Bemærk:
1. You should always keep your iTunes backup up to date. Or you may lose your new data and settings since the iPhone would be fully erased and go back to the previous status.
2. Der er ingen måder at få vist indholdet i backup, and you can’t choose to recover part of them. This is the point that I think iPhone Backup Extractor does better than iTunes.


Metode 6: Gendan slettede billeder på iPhone kører iOS 8 (Free)

De seneste iOS 8 has a new function on Photo app. You may found there are two new folders named “Recently Added” og “Recently Deleted” under Albums. Som navnet antyder, the photos you just got is in the “Recently Added” folder while the other folder “Recently Deleted” temporarily keeps the photos you have recently deleted. Så, hvis du lige har slettet dine billeder eller billeder ved et uheld, kan du nemt gendanne dem. Tap into the “Recently Deleted” folder and choose the one you need. Tryk derefter på “Recover”. The photos would be moved to its original place.

gendanne slettede billeder i iOS 8

Sådan gendanne slettede Billeder på din Android-enhed

Hvis du har slettet dine billeder ved en fejl eller udslettet din enhed til at blinke en ny ROM. Så bliver du nødt til at læse denne trin-for-trin guide til at lære at gendanne tabte fotos på din Android. Vi vil vise dig, hvor nemt det er. Du behøver kun at handle hurtigt.

Hvorfor du kan få billeder tilbage

Når du sletter fotografierne, videoer, musik eller andet indhold, de rent faktisk ikke slettet. De bare blive usynlig. De er stadig på din Android storage. Så når du har fundet slettet nogle vigtige billeder ved en fejl, bedes handle hurtigt så hurtigt som muligt. Jo hurtigere du handler, jo mere sandsynligt du er til at inddrive de slettede billeder.

Bemærk: Slå Wi-Fi og dataforbindelse ville være bedre.

Sådan gendanne slettede billeder på Android

WARN: Gendannelsesprocessen KRÆVER root-adgang på din telefon, DER VIL Vaid DIN GARANTI.

1. Downloade og installere en Android File Recovery værktøj kaldet Dr.Fone til Android på din computer.

2. Slut telefonen til computeren med USB-kabel. Du er nødt til aktivere USB debugging på din telefon for denne proces. En app kaldet Mobilego vil blive installeret på din telefon.

Bemærk: Vær venlig ikke at køre nogen anden Android-software til styring under gendannelsesprocessen.

Tilslut telefonen til pc

3. Vælg de typer filer, du ønsker at gendanne: Kontakter, Meddelelser, Call Logs, WhatsApp Beskeder & vedhæftede filer, Billeder, Lyd, Video og dokumenter. Klik derefter på Næste.

Vælg typer af filen for at gendanne

4. Vælg at scanne for slettede filer eller alle filer. Kun scan slettede filer vil tage mindre tid. Klik på Næste.

scannetilstand

5. Programmet meddele Dem, at det automatisk vil udrydde din telefon og vende tilbage til urodede status efter helbredelse. Klik på Start.

6. Dr.Fone vil analysere din telefon og genstarte den. Og du bør give Superbruger tilladelse, når vejledningen på telefonen.

7. Det opsving værktøj scanner din telefon og en liste over de resultater. Du kan få vist og vælge dem, indhold, du vil gendanne ved at markere boksene foran dem. Klik derefter på Recover. Programmet vil bede dig hvor du vil gemme de gendannede fotos på computeren. Vent til processen færdig.

Sådan sikkerhedskopieres fotos på din Android

Du kan sikkerhedskopiere din enheds fotos og videoer til din Google Billeder bibliotek ved at tænde Automatisk Backup i menuen Indstillinger. Dette kan omfatte billeder, du tager med telefonens kamera, fotos downloade til din enhed, og fotos reddet af apps.

Bemærk: Billederne er private, medmindre du vælger at dele dem.

Skridt til at slå Automatisk backup på

 1. På din Android-telefon, hanen Google-indstillinger app.
 2. Tap Automatisk backup
 3. Skift toggle .

Auto-Backup

Sådan gendanne slettede tekstbeskeder på Android telefon

Hvis du har slettet nogle meget vigtige beskeder, når tømme SMS box. Du er nødt til at handle hurtigt. Fordi tømme SMS box faktisk ikke slette beskederne, det bare skjuler det fra øjeblikkelig visning. Så du stadig har chancen for at få dem tilbage, eller de vil blive overskrevet af noget andet. Her vil vi vise dig, hvordan du gendanne slettede SMS-beskeder fra din Android-telefon.

Værktøjer til at gendanne slettede sms'er

Der er mange forskellige PC og Mac-baserede værktøjer kan hjælpe dig, og de dybest set gøre det samme: tilslutte din Android-telefon til din computer, scanne din Android hukommelse, derefter identificere og inddrive de slettede beskeder. Her introducerer vi en Android Data Recovery værktøj: Dr.Fone til Android.

Andre præparater

Efter download Android Data Recovery-programmet. Vi har stadig noget at gøre.

Hvordan til at gendanne slettede tekstmeddelelser fra Android

Lad os nu begynde gendannelsesprocessen. Du vil finde det meget enkel og nem at betjene.

Bemærk: Vær venlig ikke at køre nogen anden Android-software til styring under hele helbredelsesprocessen.

Step 1: Start Android Data Recovery værktøj og tilslutte enheden til computeren.

Tilslut din Android-telefon eller tablet til din computer via USB. Programmet vil vise, at den er tilsluttet med din enhed. En app med navnet MOBILE vil blive installeret på din Android til at sikre forbindelsen og inddrivelse proces.

Tilslut telefonen til pc

Step 2: Vælg de filtyper, du ønsker at gendanne

Det kan genvinde 8 typer filer, sæt kryds Beskeder og klik på Næste. Hvis du ønsker at gendanne andre enten, derefter kryds dem alle.

Vælg typer af filen for at gendanne

Step 3: Vælg en scanningsfunktion

Hvis du kan identificere de tabte data slettes, du kan vælge kun scanne efter slettede filer. Eller du skal prøve den anden scanningsfunktion.

Bemærk: Kun scanning slettede filer vil tage mindre tid.

scannetilstand

Step 4: Klar til at

Det opsving værktøj vil automatisk udrydde din enhed til at inddrive maksimale mængde data. Efter gendannelsesprocessen enheden vil vende tilbage til urodede status. Klik på Start.

Step 5: Scanning din Android

Programmet vil begynde at analysere din enhed, og forsøge at få root tilladelse. Du bør henvende sig til din enhed og tillade SuperSU anmod e.

Step 6: Preview og gendanne slettede indhold

Dr.Fone til Android vil liste alle indholdet kræves erstattet. Du kan se dem og beslutte, hvad du vil gendanne. Sæt kryds dem og klik Recover. De gendannede data gemmes som en HTML eller TXT-fil på din computer.

Recover-sms-android

Sådan aldrig mister dine SMS-beskeder igen

Den bedste måde at undgå tab af data er backup. Vi foreslår en gratis app kaldet SMS Backup & Gendan.

1. Åbn app og trykke Backup.
2. Vælg, hvad der præcist du ønsker at oprette en sikkerhedskopi af, then tap Lokal sikkerhedskopiering kun. Det vil spare den sikkerhedskopifil på din Android opbevaring. Hvis du vil sende din backup-fil til Google Drev, Dropbox eller en e-mailadresse, kan du vælge den anden.

SMS-backup-gendannelse-1
3. For at gendanne beskeder fra backup er meget let, bare tryk Gendan på hjemmesiden, og tryk derefter på backup fil på listen. Hvis du har uploadet backup, trykke på menuen øverst til højre, then tap Indlæs fra.

SMS-backup-gendannelse-2