Връх 7 Най-добрите безплатни DVD Ripper Software

Въпреки че Blu-Ray е вече все по-често днес. DVD все още е доминиращ на пазара. И софтуерен DVD Ripper ще бъде, трябва да имате приложение за любителите на DVD. Можете да копирате съдържанието на DVD към видео файл, чрез кодиране на DVD в MP4, AVI, MKV, ЯСТИЯ, WMV или други видео формати. The изтръгнат файл може да бъде записан на компютър или друго устройство, като мобилен телефон и таблет, за по-нататъшно редактиране, резервно копие, споделяне или възпроизвеждане.

Ако имате голяма колекция от DVD филми и музикални клипове, искате да извлечете глава или да направите пълно резервно копие на тях. Може да се наложи DVD Ripper. И ако вие сте винаги търси безплатно DVD Ripper, не знам кой е най-добрият. Тук ще ви дам един преглед на Top Free DVD Ripper.

Виж също: Best Free DVD Ripper софтуер за Mac

Тествах няколко безплатно DVD разрохкватели, това е наистина трудно да се каже кой е най-добрият. Може би A поддържа различни изходни видео формати, но не може да декриптира защитата. Може би B може да се откъснете последните защитени DVD-та. Обаче, това ще отнеме часове, за да се откъснете един DVD. Дори и да получите по-добър резултат, когато използването на C и D заедно.

Нека да разгледаме най-, които са в списъка с предприятието.

WinX DVD Ripper: Най-бързият Free DVD Ripper да конвертирате и Rip DVD към MP4, AVI, WMV, iPhone, Андроид

Winx dvd ИзкормвачаWinX DVD Ripper е самостоятелен безплатно DVD чудесен софтуер за Windows и Mac. Тя може да се откъснете DVD на различни видео формати, включително MP4, WMV, ЯСТИЯ, FLV, MPEG, или DVD за iPhone, безплатен, Apple TV, Андроид, PSP поддържа видео с висока скорост без никаква 3RD-страна кодек пакет.

Тя е безплатна и Shareware. Free версията ви позволява да премахнете всички общи защити DVD копиране, включително CSS криптирането, регионален код, Sony ARccOS, UOPs, APS, RCE, и т.н.. и се откъснете DVD до видео. Докато не се поддържа най-новите Disney DVD защитени. Ако искате да направите това, , което трябва да преминете към Platinum или да използвате друга програма за премахване на защита срещу копиране първа.

Ръчната спирачка: Open източник видео транскодер, поддържа почти всеки формат

ръчна спирачкаРъчна спирачка е нашият любим видео енкодер за неговата проста, лесен за използване, лесен за инсталиране, и мощни опции променяте, за да получите най-доброто качество превръщам в резултат. Това е един отворен код инструмент за конвертиране на видео и DVD за почти всеки формат, на разположение за Windows, Linux или Mac OS X.

Той е идеален, но само може да чете и прекодиране незащитена DVD. За това е незаконно. Така че ще трябва да се използва 3RD-страна, софтуер за премахване на proctection първа, за пример, AnyDVD е добър избор, след това прочетете и rip на DVD с HandBrake.

DVDFab HD Decrypter: Copy DVD и Blu-Ray за празен диск или твърд диск, два режима на разположение за копиране

DVDFab hd decrypter
Всъщност, DVDFab HD Decrypter е част от DVDFab DVD Copy и Blu-Ray Copy. Така че това е по-скоро като DVD Copy, а не DVD Ripper. Работи като свободен DVD Decrypter, тя може да премахне защитата и да копирате DVD / Blu-Ray съдържание скучно диск или твърд диск(безплатна версия не може да поддържа най-новата защита Разкодирай). Тя ви позволява да копирате или пълния диска или просто да копирате основния филм.

Безплатната версия може просто да направя 1:1 копиране, не поддържа компресирате DVD9 в DVD5. Или ще трябва да плати. Тя може да се зареди диска, папка и ISO образ, и на изхода на същото.

MakeMKV: С едно кликване souliton да конвертирате DVD и Blu-Ray да MKV

MakeMKVMakeMKV може бързо и лесно да се откъснете DVD-та и Blu-лъчи дискове до висококачествени MKV файлове само с едно кликване. Той може просто изход в MKV формат и поддържа всички търговски DVD и Blu-Ray дискове защити. DVD рипване винаги ще бъде безплатен, но Blu-Ray рипване е безплатно само за толкова дълго, колкото 30 дни.

MakeMKV конвертира видео клиповете от собственически (и обикновено криптирана) диск в набор от MKV файлове, запазване голямата част от информацията, но не го променя по никакъв начин. Така че това е много бързо, тя може да конвертира толкова бързо, колкото ви диск може да чете данни.

Бележка: Форматът на MKV да съхранявате множество видео / аудио записи с всички мета-информация и запазване на глави. Има много играчи, които могат да играят MKV файлове почти на всички платформи, може да се ангажира и да Най-добър 4 MKV Играчите на Mac OS X.

Format Factory: Rip DVD-та и CD-та mucis до множество формати, подходящи за преносимо устройство

фабрика форматКакто името му, тази безплатна е най-силна на своите многобройни файлови формати, поддържащи, включително видео към видео, аудио към аудио, DVD с видео, и също изображение на снимката. Тя е гъвкава и приспособима и ви позволява да се променят няколко изход настройки, като например добавяне на водни знаци, субтитри и много други опции.

Format Factory подкрепя дере защитени DVD, но до моя тест, тя може само част от тях. Може би той може да поддържа само някои стари CSS защитени DVD-та.

Format Factory е безплатен, но има толкова много досадни реклами на своя интерфейс.

Freemake: Мощен крайната Freeware за конвертиране на видео и DVD

Freemake-видео-конверторFreemake е мощен крайната софтуер, това е не само една видео конвертор, но също така и DVD Ripper, DVD записвачка, Blu-Ray записвачка, Online MP3 Converter, Slideshow машина и повече. Той поддържа 200+ входния формат и може да превръща видео към портативни устройства, като IPad, iPhone, безплатен, Андроид, PSP, Къпина, и т.н.. Горя видео към DVD и Blu-Ray дискове. Петна онлайн видеоклипове чрез директен URL поставили от 50+ сайтове.

Но той не поддържа криптирани DVD-та или. Той се разби при почти всички мои търговски DVD дискове като Thor и Iron Man 3.

Бележка: И този софтуер нужда. NET Framework 4.0 Клиентски профил. Ако не разполагат с него, Freemake съветника за настройка ще го инсталирате на вашия компютър.

DVD Shrink: FREE решение за свиване на оригинални DVD-та върху записваеми носители.

DVD ShrinkDVD Shrink е една от най-популярните безплатно DVD Rippers, които ефективно ще направите резервно копие на DVD дискове, който има елегантен интерфейс с уникалната способност да компресирате DVD данни към стандартния 4.7-концерт на DVD. Той е в състояние да се откъснете DVD на твърдия ви диск и видео файлове или като ISO изображение. След това можете да запишете на изходните файлове чрез интегриране с Nero или друга програма за запис на DVD.

Той не е бил актуализиран от своя издаден през 2006, и може да не е в състояние да декриптира някои DVD-та с нова защита срещу копиране.

Страница за изтегляне

Сега, когато съм виждал на върха 7 най-добрите безплатни DVD разрохкватели. Някои от тях не се поддържа криптирана DVD. Някои от тях имат страхотно качество на видео. За моя тест, някои може да премахне повечето от криптиране, а някои от тях не. Така, Може да използвате два или три от тях могат да се справят с вашия DVD перфектно.

Сподели бутон