възстановяване на данни след iphone jailbreak

Как да се възстанови iPhone Data след Jailbreak

Ще загубя всичките ми данни, ако аз джейлбрейк моя iPhone / IPAD

Първо да знаете, вие няма да загубите никакви данни от съвети и трикове за iPhone или IPAD. Съвети и трикове премахва ограниченията на IOS, така че можем да вземем корен достъп до файловата система IOS и управител. Това няма да ви попречи да архивиране или синхронизиране с качи. Но Jailbreaking на всякакви начини винаги съществува риск от загуба на данни.

Виж също:
Как да jialbreak IOS 7.1.x с Pangu на Windows
Как да джейлбрейк IOS 7.1.x с Pangu на Mac

Как да се възстанови данни след iPhone Jailbreak

Fist на всички, получите инструмент за iPhone за възстановяване на данни. Абсолютно можете да използвате качи за да възстановите данните си iPhone.

Стъпка 1: Изтегляне iPhone Възстановяване на данни (Mac потребител натиснете тук) и инсталирате. Кое е по-надеждна програма, която може да сканира вашите устройства и да се възстанови предишни контакти, SMS, бележки, снимки, видеоклипове и повече.

Стъпка 2: Стартирайте програмата, след като го инсталирате, изберете режим, наречен "Възстановяване от качи Backup File". И тогава ще видите списък на вашите качи всички архивни файлове, изберете най-скорошната архивния файл и натиснете "Start Scan".

Стъпка 3: След сканиране, можете да прегледате всички предишни съдържанието в качи архивния файл, изберете тези, които искате и щракнете върху "Възстановяване". Вие сте възстановяване на всички тях сега.

Следователно, винаги трябва да резервно копие преди Jailbreak. Това само ще ви отнема няколко минути, но той ще играе много важна роля в живота си.

Сподели бутон