Samsung-галактика-s4

Как да се възстановят загубени снимки или видеоклипове от Samsung Galaxy S6 / 5/4

Както знаем, Samsung Galaxy S серия имат хубава камера и екран с висока резолюция. Можете да приемате много високи качествени клипове & снимки около себе си, споделите с приятелите си и семейството, което е наистина страхотно.

Обаче, все още съществуват рискове от загуба на снимките и видеоклиповете по всяко време, поради случайно изтриване или грешка в базата данни. Вие трябва да формира добър навик на редовни резервни копия. Тогава няма да паника, когато губят нещо важно. Дори и да не разполагате с резервно, все още имате шанс да се възстанови на снимки или видеоклипове, като използвате Android Data Recovery.

Dr.Fone за андроид е безопасно & лесна за използване програма за възстановяване на данни Android и може да ви помогне да изтеглите всички данни като снимки, видеоклипове, контакти, текстови съобщения, документи, музика & архивни файлове и т.н.. на вашия галактика S6/5/4.

Препарати

1. Изтегляне Android възстановяване на данни и да го инсталирате. (Windows версия и Mac версия)

2. Корен вашия Android телефон. (Виж също: Как да корен на Android устройства.)

P.S. Не надграждане до Android 6.0, защото е трудно да се корен.

Стъпки за възстановяване на данни от галактиката S6/5/4

Стъпка 1, Свържете вашия галактика S6/5/4 към компютър
Стартиране Dr.Fone за Android, вие ще получите основната прозореца по-долу. Моля свържете вашия Galaxy към компютъра чрез USB кабел.

connect Galaxy S4 to computer

Стъпка 2, Разрешаване на USB отстраняване на грешки (Незадължителен)
Ако сте активирали USB отстраняване на грешки на вашия Galaxy S преди, можете да пропуснете тази стъпка, друго, което ще видите прозорец, както по-долу. Моля, следвайте подробно израз в прозореца, за да го зададете сега: Въведете “Настройки” > Натиснете “За Телефон” > Кран “Изграждане брой” за 7 пъти, докато получаване на бележка “Вие сте в режим на разработчик” или “Режим Developer е била разрешена” > Назад към “Настройки” > Натиснете “Опции за разработчици” > Проверка “USB отстраняване на грешки”.

За подробности, можете да прочетете този пост: Как да Активиране на USB Debugging на своите Android устройства.

enable usb debugging

Стъпка 3, Започнете сканиране на данните на вашето устройство
След като даде възможност на USB отстраняване на грешки, програмата ще открие вашето устройство автоматично. След това кликнете върху “Начало” да се анализират данните за вашето устройство. Моля, имайте предвид, че е по-добре да съхранявате батерията повече от 20% преди сканиране.

scanning-lost-data

Бележка: Ако вашето устройство не се корени преди, програмата ще започне сканиране директно след анализа. Или ще трябва да се позволи на разрешението за програмата Супер потребител на екрана на телефона си. Просто кликнете “Позволете” Когато съобщението се появи върху екрана на вашето устройство. След това обратно към вашия компютър, и кликнете “Начало” на екрана на програмата за сканиране на устройството си.

allow superuser authorization

Бележка: Не изключвайте устройството по време на сканирането, или сканирането ще се провали. Ако програмата не се стартира сканиране за дълго време, Моля, опитайте отново. И някои устройства присъстват “Позволете” бутон за няколко пъти. Просто щракнете върху него, докато той не се появи отново или програмата започне сканиране.

do not disconnect device

Стъпка 4, Preview и възстановяване
Сканирането ще отнеме известно време. След това можете да прегледате всички възстановими данни, които са в резултат на сканиране подредени по категория. Отбележете тези, които искате и щракнете “Възстановяване” да ги запишете на вашия компютър.

preview and recover

Бележка: Изтрити контакти, текстови съобщения, и други иначе са показани в резултат, и заличава SMS и контакти са показани в червено. Можете да ги разделят по цвета.

Сподели бутон