iPhone-навик-такса

FAQ: My iPhone не се зарежда

iPhone-навик-таксаКакво правите, ако установите, че ви iPhone не се зарежда? Може би си мислите, че батерията е счупен, и имате нужда от нов. Но в действителност, има някои неща, които биха могли да пречат на способността за зареждане на вашия iPhone батерии. Можете да опитате тези неща, преди да подмените батерията.

1. Проверете USB Port

Ако вашият iPhone не може да получи заплащане, когато с помощта на USB порт. Първото нещо, което трябва да се опита да включите вашия iPhone към друг USB порт или друг компютър. Ако след това компютърът разпознава и зарежда телефона, че ще означава предходната USB порт е счупен.

2. Проверете USB кабела

Трябва да се провери вашата USB кабел. The USB кабел се използва за свързване на вашия iPhone и компютъра или стена зарядно. Ако тя бе съборена, След това, разбира се, не можете да релаксирате. Тук можете да използвате Подмяна метод за проверка (промените друг USB кабел). Ако установите, че проблемът е USB кабел, просто отидете да си купите нова.

3. Проверете Зарядно

Въпреки, че зарядното устройство за стена рядко се обърка, ние трябва да се възползвам от тази възможност под внимание. Все още можете да използвате Подмяна метод, за да има тест. Заемете зарядно още хора или просто зареждате вашия iPhone от вашия компютър. Затова можем да проверим дали зарядното устройство за стена е счупен.

4. Проверка на напрежението

Телефон за зареждане изисква определено напрежение. Може би сте свикнали да използвате някои устройство като клавиатура, за да зареждате телефона си,, но понякога това не може да осигури достатъчно напрежение. Тогава вашият телефон не може да получи обвинение. Така че, моля уверете се, че не се включите вашия iPhone към клавиатура, но на компютъра си.

5. Restart iPhone

Reboot е най-разпространеният начин за решаване на малки проблеми. Можете да се изненадате своята ефективност. Междувременно, тя не може да реши всички проблеми. Но когато намерите вашия телефон не може да се зарежда, защо не го и отново щепсела рестартирате във властта. Това може да ви даде една изненада.

6. Използвайте Mode iPhone Recovery

Понякога решаване на по-сложни проблеми на вашия iPhone изисква по-широки стъпки. Restart не могат да предадат тази. След това можете да направите телефона в режим на възстановяване, за да възстановите образуват архив или до фабричните настройки (ще изтрие всички данни). Това ще бъде един добър начин.

7. Батерията ви е мъртъв

Ако никой от горните неща работа, за съжаление, можете батерията е изтекъл и трябва да се смени. Apple предлага услуга, батерия за $79, нещо повече $6.95 кораби. Ако вашият iPhone е покрита от Apple на едногодишна гаранция, AppleCare , или план AppleCare защита, можете да го замени безплатно.

Сподели бутон