възстановяване на загубени-sms-андроид

Как да се възстановят изтрити текстови съобщения за Android Phone

Ако сте изтрили някои много важни съобщения, когато изпразване на SMS кутия. Трябва да се действа бързо. Защото изпразване на SMS кутия всъщност не изтриете съобщенията, тя просто го крие от непосредствена гледна. Така че все още имате шанс да ги получите обратно, или те ще бъдат презаписани от нещо друго. Тук ние ще ви покажем как да се възстановят изтрити текстови съобщения от вашия Android телефон.

Инструменти за възстановяване на изтрити текстови съобщения

Има много различни PC и Mac-базирани средства, могат да ви помогнат, и те на практика направи същото нещо: свържете вашия Android телефон към компютъра, сканира вашата памет на Android, След това се идентифицират и да се възстанови изтритите съобщения. Тук ще се въведе инструмент за Android Възстановяване на данни: Dr.Fone за Android.

Други препарати

След изтегляне на програмата за Android Възстановяване на данни. Все още имаме нещо общо.

Как да се възстановят изтрити текстови съобщения от Android

Сега нека да започнем процеса на възстановяване. Вие ще откриете, че много прост и лесен за работа.

Бележка: Моля, не пуснете някой друг софтуер Android управление по време на целия процес на възстановяване.

Стъпка 1: Стартиране Android Data Recovery инструмент и свържете устройството си към компютър.

Свържете вашия Android телефон или таблет към компютъра чрез USB. Програмата ще покаже, че се свързва с вашето устройство. Едно приложение на име MOBILE ще бъде инсталиран на вашия Android, за да се гарантира процеса на свързване и възстановяване.

свържете телефона с компютър

Стъпка 2: Изберете типовете файлове, които искате да се възстанови

Тя може да се възстанови 8 типа на файла, Моля, отбележете Messaging и натиснете Next. Ако искате да се възстанови или други, След това ги поставете отметка.

Изберете вида на файла за възстановяване

Стъпка 3: Изберете режим на сканиране

Ако можете да определите изгубените данни се заличава, можете да изберете да сканирате само за изтрити файлове. Или трябва да се опитате другия режим на сканиране.

Бележка: Само за сканиране на изтрити файлове ще вземат по-малко време.

сканиращ режим

Стъпка 4: Готови ли сте да започнете

Инструментът за възстановяване автоматично ще изкорени вашето устройство, за да се възстанови максимално количество данни. След процеса на възстановяване на вашето устройство ще се върне към невкоренените статус. Щракнете върху Старт.

Стъпка 5: Сканиране вашия Android

Програмата ще започне анализ на вашето устройство, и се опитайте да получите разрешение корен. Можете да се обърнете към вашето устройство и да позволи на requrest SuperSU.

Стъпка 6: Преглед и възстановяване на изтрити съдържание

Dr.Fone за Android ще се изброят всички възстановими съдържанието на. Можете да ги прегледате и да решите какво искате да се възстанови. Отбележете ги и кликнете Възстановяване. Възстановените данни ще бъдат записани като HTML или TXT файл на вашия компютър.

възстановяване-sms-андроид

Как никога да не губят вашите текстови съобщения отново

Най-добрият начин да се избегне загуба на данни е архивиране. Ние предлагаме безплатно приложение, наречено SMS Backup & Възстановявам.

1. Отворете приложението и докоснете Backup.
2. Изберете какво точно искате да създадете резервно копие на, then tap Local Backup само. Това ще спести на архивния файл на вашия съхранение на Android. Ако искате да изпратите файл с резервно копие на Google Диск, Dropbox или имейл адрес, можете да изберете друга страна.

SMS-архивиране-възстановяване-1
3. За да възстановите посланията от архив е много лесно, Просто докоснете Възстановявам на началната страница, и след това натиснете архивния файл в списъка. Ако сте качили архивиране, докоснете менюто в горния десен ъгъл, then tap Load от.

SMS-архивиране-възстановяване-2

Сподели бутон